Geç Döllenme yaşayan var mı?

tomris500

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2025
6
0
1
28
Arkadaşlar normalde Ekim 1 de adet oldum simdi 31 ekimde adet olmam gerekiyordu normalde düzenli olurdum, Fakat bugun 5. Gün ve adet olmadım.Doktor ultrasona baktı gebelik gözükmüyor dedi, beta hcg 2 çıktı.Acaba geç döllenme diye birsey varmış acaba böyle birdey olabilirmi.Aranizda negatif sonuç alıp hamile olmuş olan varmı

Ya kimyasal gebelik yada geç döllenme olabilir,kimyasaldada bthch az bişey artıyor bi iki günde adet geç oluyor

Ya kimyasal gebelik yada geç döllenme olabilir,kimyasaldada bthch az bişey artıyor bi iki günde adet geç oluyor
Ama kese falan gözükmedi ultrasonda ve hic bir belirti yok bide 7 gun once karnımda bir gaz oldu sonra gecti stres olduğumda genelde erken olurum ama ilk defa boyle bir yaşadım geç döllenme diye birsey varmış bende yeninogrendim

zaten 2 çıkan betadan kese gözükmez ki bende hem pcos var hem döngüm uzun muhtemelende geç döllenme yaşadım regl olmam gereken tarihten 12 gün sonra keseyi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…