Geç döllenme yaşayan?

Busrakop

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
37
26
3
30
Kızlar 5 kasım ilişkim oldu memlekete gittim sonra 20 weya 22 arası adetim oldu we çok kısa sürdü aralık 28inde eşimle tekrar ilişkim oldu we dün 7 hafta 5 günlük hamile oldugumu ögrendim ama sadece kasımda ve aralıgn sonunda bi ilişkm oldu hangi zaman hamile kalmş olabilirim yardımcı olurmusunz kasımda ki ilişkimde olmuş olsa geç döllenme olmuş olsa bu kadar sürermi aralıkda kalmış olsam bu kadar fazla olması da norml mi

Kızlar 5 kasım ilişkim oldu memlekete gittim sonra 20 weya 22 arası adetim oldu we çok kısa sürdü aralık 28inde eşimle tekrar ilişkim oldu we dün 7 hafta 5 günlük hamile oldugumu ögrendim ama sadece kasımda ve aralıgn sonunda bi ilişkm oldu hangi zaman hamile kalmş olabilirim yardımcı olurmusunz kasımda ki ilişkimde olmuş olsa geç döllenme olmuş olsa bu kadar sürermi aralıkda kalmış olsam bu kadar fazla olması da norml mi
Kasımın da olmuş olma ihtimaliniz olmuş olabilir hamilelik takvimleri var son adet tarihinizi yazıp öğrenebilirsiniz hayırlı olsun

2
Ne önemi var 🤗 7 hafta 5 günlükmüs bebeginiz işte. Ben son adet tarihimi hatırlıyorum ama haftası sürekli degisiyor bi gittiğimde 3 gün ileride oluyor bir gittiğimde 1 gün geride diyor. Tadını çıkarın

Teşekkür ederim ama işte böle olunca düşünyrm 4 senenin üstne oldum heycanımda var çok ugraştıkne zaman kalmış oldugumu bilmek istedim işte. Sanada hayrlı olsun canım saglıkla kucagına alırsın inşallh

Teşekkür ederim ama işte böle olunca düşünyrm 4 senenin üstne oldum heycanımda var çok ugraştıkne zaman kalmış oldugumu bilmek istedim işte. Sanada hayrlı olsun canım saglıkla kucagına alırsın inşallh

Amin canım da düşünme işte başka şeyler araştır mutlulugunun tadını çıkar 😊

İşte arada bi 10 15 gün falan bi açık war o benim kafamı karıştırdıgı için düşünmeden edemedim. Çom teşkkr ederim canım düşüncelerin için🤗

Back
X