geç döllenme yaşayanlar adetten kaç gün sonra hamiş olduğunuzu öğrendiniz

Insallah canim . hic bilemiyorum adetim bu yasima kadar ilk defa bukadar gecti . hayirli haberler alalim insallah sende bebegini hayirlisiyla kucagina al insallah Allah isteyen herkese nasip.etsin bizlerede insallah

Bi kac gun daha bekleyim diyorum.bi yandan doktora gideyim ultrasona gireyim.diyorum hic bilemedim.bi yandan cok ta umutlanmakta istemiyorum karisik bi durum.icerisindeyim
Benim.bu ay yumurtlama gec oldu anladigima gore .

Zaten suan ultrasyona girsende gozukmez kandaki değer 1500 olmadan ultrasyonda da çıkmıyor bence biraz daha bekle we bi kan tahlili yaptir inşallah hamilesindir cnm yaaa a llah isteyen herkese nasip etsin

Zaten suan ultrasyona girsende gozukmez kandaki değer 1500 olmadan ultrasyonda da çıkmıyor bence biraz daha bekle we bi kan tahlili yaptir inşallah hamilesindir cnm yaaa a llah isteyen herkese nasip etsin
En iyisi daha beklemek ultrasona girsem varsa gozukmez daha cok sitres ve merak beklemk en iyisi .sn yenimi evlisin canim

Kizlar adetime 6 gün gecik ti 3 gun once kan testi verdim 0.17 cikti yok gebelik gogus uclarim 10 gundur cok agriyor ben bu ay aslinda 25 gun once amelyet olmustum visurden hafif bi amelyetti uyuşturup laser ve botoksla yapildi bunlarin etkisi olabilirmi acaba

Merhaba arkadaslar benimde sorum olackti benim adetim cok duzenliydi bu ay geciktim 4 gunluk geckmemde doktora gittim gebelik yok dedi baska sorunda yok bugun 9 gun oldu adet olmadm test yaptim IkincI cizgi silik cikti kan verdm negatif kasik ve bek agrim var gev dollenme olabilir mi

Arkadasim bende bekliyorum seningibi 15 gun gecikti adetim ve 8.gun yaptirdim 0.1 cikti
10.gun yaptirdim 0.12 gebelik yok denildi . daha da bekliyorum ama kirmizilari gorene kadar umut hep vardir insallah hamilesindir.

Reactions: rtk
Insallahhhhhh sende hamilesindir.rabbim beklentilerimizi bosa cikartmaz ins

iki hafta geciktı neredeyse .. test yaptırdım özelde.. 1 in altındaydı değer..

iki üç gun sonra devlette yaptırdım..kist var dediler..gebelik değeri 2 nin altında yazıyordu..

bır hafta sonrası mıydı tam hatırlayamadım belki de uç gündür.. değerler yüksek hanelerde :) biz bayağı geç öğrendik..

RABBİM hayırlı evlatlar nasip etsin..değilsede dayanacak güç versin herkese..

Eee gelde ümitlenme simdI beklemek cok zor

Negatif çıktığında değeriniz kaçtı? Ben de 10 gün geciktim. 6. Günde kan testim 0.100 çıktı. 5 aylık oğlum var. O da geç döllenme ile oldu. Ama o Zaman 5. Günde değerim 49 çıkmıştı. Bu kadar hiç gecikmemiştim.

Eee gelde ümitlenme simdI beklemek cok zor

yazarken ümitlendirmekten korktum açıkçası..

ama başlık geç döllenme yaşayanları merak eden bı konu olunca durumumu anlatayım dedım..

RABBİM herkese hayırlısını versin..

Olmazsa üzülmeyın,stres çok önemli..kafanız rahat olmalı..

Degerim 1 kusurdu benım hamıle degılsınız demıslerdı

Slm ben bugun hastaneye gittim 9 gun gecikti adetim dunde anasaglikta test yaptirmistim 0.00 cikti neden adet olmuyorum diye bisey varmi diye gorundum kirs gibi bisey cikmadi cok sukur adet sokucude vermedi haftaya kadar adet olmazsan tekrar yap dedi nasil ihtimal verebilirki hamile kalabilirim sasirdim bu kadarda gec dollenme olunurmu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…