- 26 Kasım 2015
- 47
- 23
- 3
- 34
Insallah canim . hic bilemiyorum adetim bu yasima kadar ilk defa bukadar gecti . hayirli haberler alalim insallah sende bebegini hayirlisiyla kucagina al insallah Allah isteyen herkese nasip.etsin bizlerede insallahMeraba cnm ben adetten 10 gun snra kan yaptırdım ilk testim124 tu degerim düşük olduğu için dış gebelikten şüphelendiler iki günde bir kan tahlili yaptirmam istendi sağlıklı gebelikte 48 saatte bir ikiye katlamasi gerekiyormuş fakat benim degerlerim ikiye katlamıordu az az artıordu doktor kesin sagliksiz dedi ama ben bi umutla kan tahlillerimi yaptirmaya dewam ettim ultrasyonda kese we embriyoda yoktu son testlerim ikiye katlama ya başladı doktora gittim keseyi gördüler şimdi embriyo yu bekliorum yani henüz onu goremedik ama su iki hafta çok zor geçti dis gebelik korkusunu çok ağır yasadim doktor geç dollenme dedi yani sen adetten bir gün önce ilişki olduysa eğer suan yaptircagin tahlilde çıkması imkansız bikaç gun daha beklemeni öneririm
En iyisi daha beklemek ultrasona girsem varsa gozukmez daha cok sitres ve merak beklemk en iyisi .sn yenimi evlisin canimZaten suan ultrasyona girsende gozukmez kandaki değer 1500 olmadan ultrasyonda da çıkmıyor bence biraz daha bekle we bi kan tahlili yaptir inşallah hamilesindir cnm yaaa a llah isteyen herkese nasip etsin
Arkadasim bende bekliyorum seningibi 15 gun gecikti adetim ve 8.gun yaptirdim 0.1 ciktiMerhaba arkadaslar benimde sorum olackti benim adetim cok duzenliydi bu ay geciktim 4 gunluk geckmemde doktora gittim gebelik yok dedi baska sorunda yok bugun 9 gun oldu adet olmadm test yaptim IkincI cizgi silik cikti kan verdm negatif kasik ve bek agrim var gev dollenme olabilir mi
Cnim birkac gun bekle testi yine yap bence hamilelige hersey sebep olabiliyor bebek istedigim surece bunu yasadim gordum ama ins her sey istedigin gibi olurBana yorum.yapmadiniz
Eee gelde ümitlenme simdI beklemek cok zoriki hafta geciktı neredeyse .. test yaptırdım özelde.. 1 in altındaydı değer..
iki üç gun sonra devlette yaptırdım..kist var dediler..gebelik değeri 2 nin altında yazıyordu..
bır hafta sonrası mıydı tam hatırlayamadım belki de uç gündür.. değerler yüksek hanelerde :) biz bayağı geç öğrendik..
RABBİM hayırlı evlatlar nasip etsin..değilsede dayanacak güç versin herkese..
Insallah hayirlisiysa olsun yarin a kadar adet olmasam kadin doguma gitcemCnim birkac gun bekle testi yine yap bence hamilelige hersey sebep olabiliyor bebek istedigim surece bunu yasadim gordum ama ins her sey istedigin gibi olur
arkadaslar bende gec döllenme yasayanlardanım anlatayım.gecen yıl 22 ekim son adet tarihimdi 1 ayı gecti 29 kasımda kan testi yaptırdım fakat negatifti.bi kaç gün sonra alttan muayne edildi kesede yoktu.adette olmuyordum kafayı yicektim doktor adet getirici hap verdi ama kullanmadım.4 aralıkta 2 gün az az akıntım geldi acık pembe.artık hamilelikten umudumu kestim ne sorunum varsa ögrenmek istiyordum bunun için tekrar doktora gittim 6 aralıkta yine kese yoktu bide kana bakalım dedi doktor bebek yoktur ama bakılsın dedim.sonuclar gelince doktor pozitif dedi ben şok...mutluluktan havalara uctuk esimle.bebeişimizi sag salim kucagımıza aldık sükürler olsun suan 4 aylık.naz yaptı gec gösterdi kendini.allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
Eee gelde ümitlenme simdI beklemek cok zor
Degerim 1 kusurdu benım hamıle degılsınız demıslerdıNegatif çıktığında değeriniz kaçtı? Ben de 10 gün geciktim. 6. Günde kan testim 0.100 çıktı. 5 aylık oğlum var. O da geç döllenme ile oldu. Ama o Zaman 5. Günde değerim 49 çıkmıştı. Bu kadar hiç gecikmemiştim.
Degerim 1 kusurdu benım hamıle degılsınız demıslerdı
Tekrarlayın ben en umudumu kaybettiğim anda mutlu haberi aldım şükürler olsun.Allah gönlünüzce göre versinCevabınız için çok teşekkür ederim. Ben de perşembe kan testini tekrarlayayım o Zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?