- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 35
Geç dollenmeden neden düşük olsun ki o dusurenlerde geç dollenme su sekilde olmus olabilir 14 cu gun yumurtluyor ya rahim kendini adete yakın bebege hazirliyor fakat geç döllenme dedigimiz sey adetin yaklasik 1 hafta oncesi yada adet zamani yumurtlama oluyor gec dollenmeyi devamli yasayanlarin bazilarinda yaşlı yumurta yada kotu yumurta salinimi yaptığı için bebek saglam olmuyor sagliksiz oluyor rahimde kendini artık sonlara doğru adete hazırlıyor ve bu sebepten dusuk oluyor gec dollenmede bugun benim yaşadığım gibi benimde adetim 13 gun gecti adete bi kac gun kala yumurtlamisim saglikli olsaydi tutunurdu zaten Dr söyledi biraz önce ama sağlıksız olduğu için üzülmüyorum kendi kendine düşer dedi bi kac gün sonra gel parca varmi bakalim dedi ama bı önceki geç dollenmemde bebek saglamdi ve pıhtı atmış olabileceği üstüne duruyor bebegin kalbine doktor onunda tedbiri var o yüzden korkma serbest bırak kendini sıkma üstelik yumurta saglamsa isterse geç döllenme olsun bebekte sağlam oluyor çok geç dollenme yaşayıp doguran varGeç döllenme şüphesi var bende de. Ama düşük olma riski çok. Çok duyuyorum bebesini düşüren. İnsan stres yapıyorBenimde reglemi iki gün geçe test yaptım negatifti ama regle den beş gün önce lekenme yaşadım ve kaşık batmaları var. Regle habercisi mi bebe habercisi mi bilemedim
Son düzenleme: