geç döllenme yaşayanlar bakabilirmi

ylmznrmn

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
196
11
298
45
Karabük
arkadaşlar benim sat 25 şubat , 27 martta adet olmam gerekirken olmadım, 29 martta baktığımda negatif sonucu aldım , hala adet olmamamın üstüne 02 nisan da bhcg 16,5 çıktı ve artarak devam etti, 12 nisanda keseyi, 22 nisanda kalp atımını gördük fakat, şuan ben 8+3 olmam gerekirken bebek 22 nisanda 6+1 haftalık çıktı, dr herşeyin sağlıklı olduğunu söledi ama hala tereddütlerim var aynı durumu yaşayanlar varmı,

estamp canım arkadaşım çok sevindim kendini sakın yıpratma......

benimde geç döllenme olmuştu 2 hafta küçük çıkıyodu ultrasonda
çok normal miş sıkmam canını
rahat ol keyfini çıkar
tebrik ederim

canım bu benim ikinci gebeliğim her iki gebeliğimdede aynı şeyi yaşadım.6 yaşında kızım var ondada geç döllenme oldu.ve ben şuan 2.ciye hamileyim 1 hafta geç döllenme olmuş.bu durum gebeliğin seyrini etkilemez eğer usg de bebek sağlıklıysa ki dr.un öle sölemiş allahın izniyle sağlıkla alırsın bebişini kucağına

umut verdiniz arkadaşlar, gebeliğin güzelce ilerledi değilmi canım sonrasında

evet cnm bir sorun yaşamadım
sadece 37 haftalık oldu doğumum suyum azalmış o yüzden

şuan 8 aylık bebeğim :ecrin_bebek:

ALLAH kucağına almayı nasip etsin cnm :1hug:

Benim de 10 gün kadar fark ediyor, benim sat 29 kasım ama ben hesaplama yaparken 8 aralık diye hesaplıyorum, bu anormal birşey değil merak etme, sadece standart yumurtlama gününden birkaç gün sonra yumurtluyoruz biz, adet gününe yakın, bebek sat'a göre hesaplayınca da 1 hafta 10 gün küçük görünüyor ama aslında öyle değil. Ben de 4,5 aylık hamileyim şu an herşey gayet normal seyrinde gidiyor.

:)

canım benımle aynı durumdasın.

ben sun 40. haftamdayım doğumumu bekliyorum.
gebeliğim sata a hep 2 hafta geriden geldi.
önceleri bende hep tedirgindim. ne oluyor diye çok endişeliydim.
hiç korkma benim bebeğin herseyi yolunda gitti.,
merak ettiğin konulrda yardımcı olabilirim.:hulya:

canım benim de bebeğim 10gün-2 hafta arası geride çıkıyor.doktoruma her seferinde ısrarla soruyorum.o da bir sorun olmadığını ve baştan beri bu şekilde gittiğini sölüyo.gelişimi istediğimiz gibi diyor.
benim merak ettiğim doğum tarihi olayında bu 2 hafta geriliği dikkate alıyorlarmı ve senin bebeğin şu an normal kilosunda mı?
allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah

benimde 10 gün geriden geliyo şuana kadar bi sorun olmadı her doktora gittiğimde soruyorum satım 21 ağustos normalde ama 31 ağustos diye hesaplıyorum baştan beri böyle gittiği için bi problem olmuyomuş takma kafana ben bi ara takmıştım çünkü ama gerek yokmuş kilosunu bulunduğun haftaya göre hesaplıyosun yani kaç haftalık gözüküyosa zaten bişey olsa doktor der problem var diye

selamlar, msjınızı yeni okudum.
geç gebelik olduğu için bebeğin doğum tarihi sata göre hesaplanmıyor ölçümler göz önunde tutuluyor. doktorunuz asağı yukaro bi tarih vericektir size

canım bebeğim 3660 kg byuda 52 cm olarak doğdu normal kilo ve boyda yani hiç endişelenme

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ya çok heyecanlıyım düzenli adet görmeme ragmen eşimle nisan 18 ve mayıs 22 tarihlerinde birlikte olduk geçen ay 2 gün kanamam oldu ve geçti bu ay ise adetim geçeli 3 gün oldu .bazı belirlitelerde yaşıyorum hamilemiyim acaba çok heyecanlıyım ama yaptıgım idrar testi negatif çıktı nedeeenn

Arkadaşlar ben 23 nisanda hastalandım..Arkasından mayıs 5 den itibaren korunmadık..Hala hastalanmadım..Kan değerim 1 küsur çıktı yani negatif...Bugün yaptırdım...ıdrarda zaten çıkmıyor..Sizce geç gebelik olabilir mi?Sat günü on gün sonra hesaplanıyor diyorsunuz..Bana yardımcı olursanız sevinirim..Eğer geç döllenme böyle mi oluyor?

gülfuren canım bende aynı durumdayım benimde nisan 25 de hafif 2 gün kahverengi akıntım oldu bu ay hala adet görmedim 2 gün önce hafif pempemsi 2 3 damla kanama oldu aynı gün idrar testi yaptım negatifti çok endişeliyim bi yandanda acaba diyorum eger bebişimiz varsa idrar testinde neden çok geç çıkıyor anlamadım yeni muhtelemen 5 haftalık olsa idrardada çıkmazmı?

Gerçekten çok sinir bozucu bir durum..Var mı yok mu?Hayırlısı ile ikimizdede ve tüm isteyen annelerde vardır....

Canım geç döllenmede idrar testi hemen net cv. vermiyor.Sana göre 5,hafta.Ama geç döllenme varsa muhtemelen daha 3 haftalık 4 haftalık falandır.Net sonuç için kan testi yaptırmalısın.

Gerçekten çok sinir bozucu bir durum..Var mı yok mu?Hayırlısı ile ikimizdede ve tüm isteyen annelerde vardır....

Allah hayırlısını versin.ınşallah duaların kabul olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…