umut verdiniz arkadaşlar, gebeliğin güzelce ilerledi değilmi canım sonrasında
arkadaşlar benim sat 25 şubat , 27 martta adet olmam gerekirken olmadım, 29 martta baktığımda negatif sonucu aldım , hala adet olmamamın üstüne 02 nisan da bhcg 16,5 çıktı ve artarak devam etti, 12 nisanda keseyi, 22 nisanda kalp atımını gördük fakat, şuan ben 8+3 olmam gerekirken bebek 22 nisanda 6+1 haftalık çıktı, dr herşeyin sağlıklı olduğunu söledi ama hala tereddütlerim var aynı durumu yaşayanlar varmı,
:)
canım benımle aynı durumdasın.
ben sun 40. haftamdayım doğumumu bekliyorum.
gebeliğim sata a hep 2 hafta geriden geldi.
önceleri bende hep tedirgindim. ne oluyor diye çok endişeliydim.
hiç korkma benim bebeğin herseyi yolunda gitti.,
merak ettiğin konulrda yardımcı olabilirim.:hulya:
canım benim de bebeğim 10gün-2 hafta arası geride çıkıyor.doktoruma her seferinde ısrarla soruyorum.o da bir sorun olmadığını ve baştan beri bu şekilde gittiğini sölüyo.gelişimi istediğimiz gibi diyor.
benim merak ettiğim doğum tarihi olayında bu 2 hafta geriliği dikkate alıyorlarmı ve senin bebeğin şu an normal kilosunda mı?
allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah
gülfuren canım bende aynı durumdayım benimde nisan 25 de hafif 2 gün kahverengi akıntım oldu bu ay hala adet görmedim 2 gün önce hafif pempemsi 2 3 damla kanama oldu aynı gün idrar testi yaptım negatifti çok endişeliyim bi yandanda acaba diyorum eger bebişimiz varsa idrar testinde neden çok geç çıkıyor anlamadım yeni muhtelemen 5 haftalık olsa idrardada çıkmazmı?
gülfuren canım bende aynı durumdayım benimde nisan 25 de hafif 2 gün kahverengi akıntım oldu bu ay hala adet görmedim 2 gün önce hafif pempemsi 2 3 damla kanama oldu aynı gün idrar testi yaptım negatifti çok endişeliyim bi yandanda acaba diyorum eger bebişimiz varsa idrar testinde neden çok geç çıkıyor anlamadım yeni muhtelemen 5 haftalık olsa idrardada çıkmazmı?
Gerçekten çok sinir bozucu bir durum..Var mı yok mu?Hayırlısı ile ikimizdede ve tüm isteyen annelerde vardır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?