Hayır vermedim siz verdiniz mi sat ne zamanBenimde aynı kan verdiniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır vermedim siz verdiniz mi sat ne zamanBenimde aynı kan verdiniz mi
7 şubat yok vermedim bende 7 nisan da randevum var belim kopacak gibi ağırmaya başladıHayır vermedim siz verdiniz mi sat ne zaman
Bence hemen bir test yapın bişey varsa çıkacaktır7 şubat yok vermedim bende 7 nisan da randevum var belim kopacak gibi ağırmaya başladı
Daha önce iki prodoctor silik çıktı bir days doctor negatif çok belirsizBence hemen bir test yapın bişey varsa çıkacaktır
Sonuç nedirDaha önce iki prodoctor silik çıktı bir days doctor negatif çok belirsiz
25 gün gecikmeyle adet oldumSonuç nedir
Adet olmadım ama üç testim negatifSonuç nedir
Ben bişey sorucam budan yaklaşık 2 hafta önce genita bölgemden kahverengi akıntı geliyodu ar ara halen gliyo ve bel ağrısı çok adet günüm normalde dündü ama halen olmadım normalde hiç böyle olmazdıSonuç nedir
Bi test yaptın mıBen bişey sorucam budan yaklaşık 2 hafta önce genita bölgemden kahverengi akıntı geliyodu ar ara halen gliyo ve bel ağrısı çok adet günüm normalde dündü ama halen olmadım normalde hiç böyle olmazdı
Yok geçenlerde yaptıydım 0-200 dü ama bilmiyorum şuanda halen olmadım 3 gün oldu 3 sezeryanım oğulumda dikişlerim yapışık mış zor kurtarmışlar eğer bidha hamle kalırsam ölürmüşümBi test yaptın mı
Merhaba hamile kalabildiniz miBunlar testlerm sagdakini bugün yaptım adetim 3 gün gecikti dayanamayıp kan verdimve 2.00 çıktı yani düz 2 çıktı negatif idrarda pozitif gözüküyor kanda negatif geç döllenme olabilir mi kan testini erken mi yaptırdım anlamadım