Geç döllenme yaşayanlar lütfen yardım

dorti

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
5.912
1.555
373
Selam arkadaslar. Ben 39 yasındayım. Ve hayatımda ılk defa adet duzenın bozuldu. Sıze sormak ıstedıgım seyler var. Ben 26 gunde bır düzenli adet gören bırıyım. Fakat bu ay agır bır boğaz enfeksıyonu gecırdıgım için Antıbıyotık ve agrı kesıcıler kullandım. Beklenen adetım 14 ocak iken benım adetım 12 ve 13 ocakda oldu. Az mıktarda oldu ve bıttı. Ondan sonrada kesıldı. Dun doktora gottım kanda gebelık yokmuş. Ultrasonda baktı ve bır tane 17 mm lık yumurta var dedı. Bırde rahım duvarı kalınlaşmış gibi bişey soyledi. Bana adet sökturucu hap verdı. Ikı gundur sabah akşam içiyorum. Ama bazı arkadaslar ilacı içme geç döllenme oluyodur belki dıyorlar. Kafam çok karıştı. Yorumlarınız benim için çok önemli

yanlış şeyler söyleyıp umutlandırıp üzmek istemem.. bana olan sıze olmayabılır..

bn 2 hafta geç döllenme yaşadım..adetım çk düzensızdı..bazende rayında gıderdi..

7-8 gun bkledım..çzelde test yptırdım..çıkmadı..bır hafta sonra tkrar bır dra gıttım devlette..ordada çıkmadı..kıstim vardı,adet düzenleyıcı verdi..

içmedim..sinmedı içime bılemıyorum..en ıyısı kndı drum dedım..

bırkaç gun sonra kendı druma gıtttım..sonuçları verdım.. tekrar ameliyat olucam dıye konuşmaya gıttım korkarak..

çk düşük bı ıhtımal ama bnde test istiyorum dedı.. yaptırdık..ve gebelik var dedi..

baştada dediğim gıbı böyle sonuçlanmayabılır durumunuz..ama içinize sınmedıyse güvendiğiniz bir dra gıdın bıkaç güne..

Tesekkur ederım canım. Benım ılk defa böyle bişey oluyor oyuzden panik oldum. Gıttıgım doktor cok ıyı sma o 17 mm lık yumurta neden duruyor ve rahım duvarındaki kslınlaşma neden oluyor bunları dormayı unutmuşum. Adet sökturucu TARLUSAL verdı. Bende sızın gıbı tereddutluydum. Ama dort tanesını içtim. Karnımı çok şişirdı ve sancı yaptı. Oyuzden dun akşamkini içmedım. Bırdahada içmem. İnşallah bıran önce ya adet olurum yada gebeysemde bellı olur. Bırkacgun daha bekleyıp baska doktora gıdecegım mecburen

Bırde benım basıma ılk defa boyle bır durum gelıyor. Adetlerım çok duzenlıdır 26 gunu hiç şaşmazdı. Stresten bıle olsa boyle bır gecıkme olmadı

Benimde bi sıkıntım var adetin 2 gün geçti evde test yaptım pozitif cıktı ve dün kanamam başladı doktora gttim ultrason da gözükmedi kan testi yaptırdım ve HTC 20 cıktı doktor 3 yada 4 günlük oldunu söyledi ve kanamam devam ediyor böyle bişey yaşayan varmı

ALLAH hakkınızda hayırlısı ne ise onu yaşatsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…