- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Ya merhaba bu bahsettiğiniz olayda hamile kaldınız mı acaba ve hamileyseniz ne zaman öğrendinizMerhaba,
Sevgilimle 03.05 tarihinde prezervatifle iliskiye girdik fakat icime o sekil bosaldiktan sonra prezervatif vajinamda kaldi ve erkek arkadasim onu hemen cikardi. O gunden beri hamilelikten supheleniyoruz. Adet oldum fakat 2 gun surdu ve her zamanki gibi degildi acaba uzerine gorme dedikleri bu mu? 2 kere idrar testi yaptim. 1.si 2 hafta onceydi digeride gecen haftaydi. Ikiside negatif cikti. Ama uzun sureden beri beyaz-sarimsi bir akinti var. Gogsum hassas. Supheli iliskinin uzerinden 27 gun gecmis ve iki testte de negatif cikmis. Acaba yinede hamilemiyimdir ? Not : suphelendigimiz iliski bir onceki adetimden 14 gun sonra yani yumurtlama doneminde gerceklesti bu sebepten dolayi suphelerimiz artiyor. Cdvaplarsaniz cok sevinirim. Simdiden cok tesekkurler.
Cnm ne oldu hamilemisin bnmde gecikti ama test negatifKızlar sesimi duyun. Adetim 8 gün gecikti dün test yaptım negatif cıktı hic adet belirtim yok hic sancım yok ilk defa böyle oluyo.gebelik belirtisi desem yok denecek kadar az sadece akıntım ve biraz sol kasıgıma sancı giriyo ara ara.pazartesi kan testi yaptrcam olmazsam tabi. Varmı benim gibi bu durumu yasayan kafamcok karışık
Merhaba bayanlar 20 Mart'ta adet oldum 26 Mart'ta adetim bitti.20 Nisan'da adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Adetim 1hafta gecikince eczaneden test aldim ama negatif çıktı.10 gün geciktim hala adet olmadım.Hiç bir adet belirtiside yok üstelik.Geç döllenme olabilir mi acaba?Kafam karıştı iyice.Benim gibi bir durum yaşayan var mı ?
Canım benim inşallah Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin mutlu haberlerini bekliyorum benide haberdar et olur mu belki kader ortagıyız belli mi olurCnm bnmde öyle bnmde 20sinde olmam gerekiyordu olmadım bnmde idrar testleri negatif birazdan eşim gelsin acile gidip kan vericem inş güzel haberlerle dönerim inşallah ikimizde hamileyizdir[/QUOTE
Üzülme canım adet oldunmuKızlar olmadı ya çok üzüldüm halbuki belirtiler vardı ama belli ki psikolojikmiş çok heveslenmiştim ama 1,20 çıktı kan sonucum hayal kırıklığına uğradım her zamanki gibi
Bence yok umutKızlar dün pembe lekelenmem vardı bugün kahve rengi turuncu gibi ama pedimde çamaşırımda değil peçeteyle silince varla yok arası geliyor kan testi negatif çıktı tekrarlasam mı testi bir umut olabilir mi
Merhaba canım durumun ne hamilemisinMerhaba arkadaşlar, biz eşimle en son 6 martta birliktelik yaşadık ve eşim daha sonra şehir dışına çıktı. Ancak adet tarihimden 5 gün geçmesine rağmen henüz adet olmadım, kanda test yaptım 0,100 cıktı. İlk defa adetim gecikiyor daha önce başıma böyle bir şey gelmedi. Normal adet tarihimde, adet olduğumda yaşadığım bütün belirtileri yaşadım, bel ve karın ağrısı, göğüs şişkinliği ama daha sonra geçti. Şuanda sadece bel ağrım var sürekli olarak. Geç döllenme nedir bilmiyorum ama bu kadar zamanda geç döllenme olmaz diyede düşünüyorum. İlişkiden 21 gün sonra geç döllenme olmaz herhalde. Yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?