Geç döllenme yaşayanlar tecriübelerinizi aktarır mısınız

Missen0856

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2020
1
1
1
28
Arkadaşlar merhaba ben 1 buçuk yıllık evliyim pko hastasıyım glifor ile 7 aydır düzenli adet görüyordum her ayın 6sında olurdum ama bu ay 12 gün gecikti 2. Gün kan testi 1.2 çıktı 2 gün arayla idrar testi yaptım hepsi negatif. Bir umut geç döllenme mi diye merak ediyorum aranızda yaşayan varsa paylaşabilir mi lütfen

Geç döllenme dahi olsa 12 gün gecikmede çıkması lazımdı.

Geç döllenme dahi olsa 12 gün gecikmede çıkması lazımdı.
Benim 4 gün gecikti kan testi yaptım negatif çıktı, hala adet olmadım 9 gün oldu gecikeli 10 gün önce de lekelenme yaşadım 3 gün sürdü, bilemiyorum ki geç döllenme olsaydı leke olmazdı ki

Sonrasinda bir daha kan verdiniz mi ? Bazı arkadaşların ilk kan testinde çıkmayıp sonrasinda çıktığıda oluyor.

Sonrasinda bir daha kan verdiniz mi ? Bazı arkadaşların ilk kan testinde çıkmayıp sonrasinda çıktığıda oluyor.
Yoo vermedim 6 gün önce verdim en son şu an köydeyim haftaya eve döneceğim o zamana kadar regl olmazsam testi tekrarlarım

Yoo vermedim 6 gün önce verdim en son şu an köydeyim haftaya eve döneceğim o zamana kadar regl olmazsam testi tekrarlarım
Yakın zamanda bu forumda bir arkadaşın başına gelmisti. İlk testi negatif ikinci kan testi pozitifti. Belki sizinde öyle olur

Ben varım. Regline yakın yumurtlamisim. Regli olmam gereken tarihte olmadım. Yaklaşık bir hafta sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. Kafamdan hamileliği sildim. Erken menapozmu yaşıyorum acaba diye düşünürken eşim bir test daha yap dedi bir hafta sonra. Yaptım silik pozitik çıktı. Yani tam olarak regli olmam gereken tarihten iki hafta sonra çıktı pozitif. Doktora gitmem ayrıca 10 gün sürdü. Doktor da kese gözüktü ama içinde bişey gözükmedi. Bu arada toplam iki ay olmuştur yani reglim geceli. Doktor 10* gün sonra yine gel dedi, gittim bu sefer kalp atışı da duydu. Dedi ki sen 3 hafta geriden geliyorsun. Bebek daha yni 8 haftalık olmuş dedi.

Benim size tavsiyem sakince bekleyin. Sürece etki edemiyorsunuz zaten. Hamilelik varsa er geç ortaya çıkar. Kendize bir kaç hafta verin, unutun regliyi de hamileliği de. Baktınız hala regli olamadıniz o zaman yapın idrar testi.

Ben de varım. Polikistik bende de var. Oğluma hamile geç döllenme ile kalmıştım. 23 Nisan son adet baslangıcımdı hep gecikir diye 27 mayısta idrar testi yaptım negatif çıkmıştı. Sonra 2 haziranda erken gebelik testi ile yaptım çok silik cıktı aynı gün gidip kan testi yaptım 17 cıkmıştı. Doktor ultrasonda bakarken regliye yakın yumurtlamışsındır dedi. İnşallah sizin de öyledir

Arkadaşlar merhaba aranıziia yeni katıldım. Son regl tarihim 21 temmuz. Ama geçen hafta doktora gittiğimde ultrason cihazında sadece keseyi görebildik ve doktor kesim birşey söylemedi. Aynı zamanda ultrason cihazında 3 haftalık olduğu yazıyor. Yani büyük ihtimalle geç döllenme olmuş gibi gözüküyor. Son regl tarihimi baz aldığımda 8 haftalık olması gerekirken ultrason cihazında kesenin büyüklüğüne göre 3+1 haftalık. Daha bebeği bile göremedik. Doktor çok küçük dedi. Şimdi ben doğum için son regl tarihini mi baz almam lazım. Yoksa ultrasondaki tarihi mi? Çünkü ikisi arasında tam 5 hafta var baya ay değişiyor. İlk gebeliğim. Baya süpriz geldi. Çok heyecanlıyım. Benim kendimi bildim bileli reglim hem çok geç oluyordu. Hatta bazen doktor kontrolünde oluyordum polikistikoverlardan dolayı. Kafam baya karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…