Geç döllenme yaşayanlar

Pudra16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
611
311
23
30
Merhaba kızlar. Benim sorum şu. Geç döllenme beklenen adetten kaç gün sonra belli olur ? Adetimin 32.günündeyim. 31 günde adet oluyorum. Bu ay beklenen ovulasyon günüm 4 gün kadar geç başladı yaptığım ovulasyo testiyle anladım. 7 gün kadar koyu devam etti ve silikleşmesinden 1 hafta geçti. Eğer döllenme olduysa nezaman öğrenebilirim. Belirtilerim var bugün kan testi yaptırdım negatif. Dün idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı sanırım bozuktu. Olduysa geç döllenme oldu sanırım kanda nezaman çıkar

Benim de geç döllenme. Ben adetim geciktikten 1 hafta sonra kan testinde çıkmıştı. Hcg 16 idi. Çok yeniydi yani.

Adet gectikten 5 6 gun sonra cikar bnmde gec dollenmeydii 6 gun sonra gebelik testinde idrarda cikti

Benimde geçen ay idrarda pozitif çıkmıştı kanda ise negatifadetim 1 gün geçtikden sonra adet oldum 2.5 gün sürdü son gün siyahtı 10 gün sonra 3 gün kahve akıntım oldu bat 19 gebelik testi yapıyorum çıkmıyor ...

Sende sonuç ne oldu ?

Arkadaşlar merhaba kafamı karıştıran bir konu bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi kafayı yicem valla
Ben 5 ekimde adet gördüm ve 14.16.17.18.19.20.21 ekim yumurtlamayı kaçırmamak için o günleri değerlendik. Daha sonra ovülasyon testinde 23 ekimde cift çizgi oldu o günü de değerlendirdik. Normal zamana göre 4 kasımda regl görmem gerekiyor çünkü adetim gayet düzenliydi. 5kasım dr randevum vardı gittik alttan muayene oldum ultrasonda baktı ve kan testi yaptı sonuç negatif bikaç güne adet olursun dedi bana bugün 9kasım ve ben hala adet olmadım acaba geç döllenme olablrmi ilişkiye girdiğim tarihler yukardaki gibi bilgisi olan lütfen benimle paylasablrmi acaba 23 ekimde tutmuş olablr mı die bi umut edyruz gec dölleneme ihtimalim varmı bu tatihte

Merhaba benimde son adet 9 ekim ovulasyon 22 23 ekim 4 kasımda gebelik testim pozitifti 6 kasımda kan yaptırdım 238 çıktı hamileyim inşallah hakkınızda hayırlısı olsun

Yumurtalamanin üstüne 14 gün koyup öyle hesapla canım adet gününü yani 23 Ekimde yumurtlaman olduysa 6 Kasım gibi adet olman gerekiyor hala adet olmadıysan bi test yap istersen.

Merhaba ben 28 eylülde adet oldum, adetim 3 gün geçtikten sonra beta hcg 911 çıktı. 2 gün sonraki 2623, bundan 4 gün sonraki de 6999. Geçen hafta perşembe günü doktora gittim alttan ultrasonla baktı kese gibi bir oluşum görünüyor dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi ama başka hiçbi şey demedi. Ultrason sonuçlarından hiçbi şey anlamadım. 4 mm GS gibi bi şey yazmış, GS gebelik kesesi demek mi? Eğer öyleyse gittiğim gün 5+6 günlük hamileydim 4 mm kese çok küçük değil mi? Geç döllenme olabilir mi?

Bir de ben 2 ay önce 6 haftalıkken düşük yaşadım, daha öncesinde de kimyasal gebelik yaşadım. Çok endişeleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…