Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merak ediyorum yumurtlamadan 8 gün sonra gebeliğini öğrenenler var mı? Geç yumurtladım normalde bugün regl olmam lazımdı ama geç yumurtladığım için gelecek hafta bugün bat. Bu durumda gebelik varsa çıkar mı?
Anladım peki son adet tarihiniz neydi öğrendiğiniz tarih neydi. Benim de bugün beklemem adet tarihim ancak yumurtlama üzerinden 7 gün geçtiği için olsa da çıkmaz diye düşünüyorum
Anladım peki son adet tarihiniz neydi öğrendiğiniz tarih neydi. Benim de bugün beklemem adet tarihim ancak yumurtlama üzerinden 7 gün geçtiği için olsa da çıkmaz diye düşünüyorum
Son adet tarihim 16 Haziran beklenen adet tarihim de 16 hazirandi canım tam adet günümde gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı kan verdim hemen sonrası 79 çıkmıştı değerim
Son adet tarihim 16 Haziran beklenen adet tarihim de 16 hazirandi canım tam adet günümde gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı kan verdim hemen sonrası 79 çıkmıştı değerim