gec dollenme de olabılır mevsım gecısı stress hormonal dengesızlık sebebıyle gec yumurtlama olmus dolayısıyla gec adet olacaksınız da olabılır. ıkı durumu da bekleyerek goreceksınKızlar ben 19 agustosta adet oldum bu ay 21 22 eylulde adet olmam gerekiyordu yalnız hala olmadım kan ve idrar testlerim negatif cıktı. 7 günlük bir gecikmem var. Gec dollenme olmuş olabilir mi beklemeli miyim sizce lutfen boyle bir durum yasayanlar yardım edebilirmi
Yok ultrasonla bakmadı sadece beta hcg baktırdım acildegec dollenme de olabılır mevsım gecısı stress hormonal dengesızlık sebebıyle gec yumurtlama olmus dolayısıyla gec adet olacaksınız da olabılır. ıkı durumu da bekleyerek goreceksınultrasonla baktı mı doktor yumurtalıklarına
Benimde öyle idrar negatif kana bugün baktırdım sonuç yarına cikacakKızlar ben 19 agustosta adet oldum bu ay 21 22 eylulde adet olmam gerekiyordu yalnız hala olmadım kan ve idrar testlerim negatif cıktı. 7 günlük bir gecikmem var. Gec dollenme olmuş olabilir mi beklemeli miyim sizce lutfen boyle bir durum yasayanlar yardım edebilirmi
İnşallah hayırlı sonuclar alırızBenimde öyle idrar negatif kana bugün baktırdım sonuç yarına cikacak
İnşallahhİnşallah hayırlı sonuclar alırız
Ne yaptınız sonucunuz cıktı mı ben adet oldum bugun inş siz hamilesinizdirİnşallahh
3 çıktı canım yani negatif hala adet olmadım beyaz yada şeffaf akıntım var daha bekle adet olmazsan tekrarla dedi. 13 nde randevm geç dollenmeyse orda belli olurNe yaptınız sonucunuz cıktı mı ben adet oldum bugun inş siz hamilesinizdir
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım Rabbım gonlune gore versin3 çıktı canım yani negatif hala adet olmadım beyaz yada şeffaf akıntım var daha bekle adet olmazsan tekrarla dedi. 13 nde randevm geç dollenmeyse orda belli olur
Amin sizinde inşallahİnşallah hakkında hayırlısı olsun canım Rabbım gonlune gore versin
Benimde 18 gün geçti ilk kez adetim gecikiyor ama 14. Gunde kan testi yaptirdim negatif cikti hala olmadım doktor adet sokturucu verdi ama onuda kullanmak istemiyorum belki vardir diye ama umidim de kalmadi bugun idrar testide negatif cikincaKızlar ben 19 agustosta adet oldum bu ay 21 22 eylulde adet olmam gerekiyordu yalnız hala olmadım kan ve idrar testlerim negatif cıktı. 7 günlük bir gecikmem var. Gec dollenme olmuş olabilir mi beklemeli miyim sizce lutfen boyle bir durum yasayanlar yardım edebilirmi
Benmde 5gun gectu testlerde negatf hala olma sansim varmi bilemiyorum gec dollenmeyse bile ne zaman bidaha test yapmam gerekirKızlar ben 19 agustosta adet oldum bu ay 21 22 eylulde adet olmam gerekiyordu yalnız hala olmadım kan ve idrar testlerim negatif cıktı. 7 günlük bir gecikmem var. Gec dollenme olmuş olabilir mi beklemeli miyim sizce lutfen boyle bir durum yasayanlar yardım edebilirmi
Ben bir hafta geçtiğinde silik çizgi görmüştümKac gun gecti sizin regliden
Göğüs ucuna doğru kaşıntı ve adet olacakmış gibi şişlikIdrarda gozukme olmasi icin kac gun grcikmesi lazim bide bu surecte vucuttaki degisimleriniz nelerdi
Ben şu an 15+2 deyim her şey yolunda şükürPeki sonra degerlerinuz arrtimu hrrsey yolundami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?