- Emoji Skoru
- 56
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi Bayb010101
-
Hala bi gebelik umudum varhee dogru kisttir miyom yada oyleysede doğum kontrol hapi verebilir miyomlari kisti yok edior o haplar.
seymi diosun 0.10 cikti ama sonra yukselirmi diosun degerinHala bi gebelik olacağı yönünde şeyim var umudumm
Hala bi gebelik umudum var
yani bnde oyle dusundum soyle ki betada 0.10 dan yuksek olmalı ki kese olussun gelissin azda olsa dmi oda hemen kan degerine yansimaliydi gebelik istiomuydun sormadm istipsan eger evliysen yumurtlama ovulasyon gunlerini takip et uvulasyon testleri var eczanede adet bitimi kac gunluk adet dongun var dielm 28 ise 11 12 yada 13. gunlerde test yap hafif silik cikar yaklastiginin isaretidir o e günlerde iskiki yasamaya baskarsin 14.gundede yaparsin iki cizgi cikar catlama demek oda yumurtanin o gunude iliski yasarsin oyle hamile kalabilirsinÖyle düşünüyorum ama ya ben ilk yaptım negatifti bıraktım sonra böyle takmayı filan sonradan abla bakınca kese yada kist diyince ki sonrasında tekrar mesaj attım sence bu kadar tecrübeye rağmen neydi diye keseye benziyordu dedi ama nettede beta yukselmeden kese asla gözükmez diyo
ayyyy hadi insss yumurtlama gunlerinintakip ettinki o unlerde iliski yasa ozellikle srka arkaya olur oEvet evliyim ve istiyorum umarım pazaretsi bi mucize olur
Test yaptırdınız mı beyaz akıntı gelmesi gebelik belirtisi olabilir deniyorhehehhehe oda hemen hamile yapti seni hehehe bnde sen gibiyim suan beyaz akinti gelio olcm mi olmicam mi bilmiorn sana diorm bnmde aklim prda suan diyene bak hehehehehe
yooo yunurtlama dönemim yeni gecti yebi akinti oluo iliskimde yeni oldu daha uzun sure gecmedi bir ksc gun obce olmustr okdr erken gebelik belirtisi olurmu kiTest yaptırdınız mı beyaz akıntı gelmesi gebelik belirtisi olabilir deniyor
birde sicak basmalari oluo yumurtaliklarim agrio valaaa blmiormm adetmi kiTest yaptırdınız mı beyaz akıntı gelmesi gebelik belirtisi olabilir deniyor