- 29 Ekim 2020
- 1.288
- 2.487
- 63
- Konu Sahibi BeklenenYolcu
-
Merhaba benimde bir sorum olacak bu ay ovu testi denedim tam koyulasma görmedim. Yani 5 i yumurtlama sayarsak 11 gün gecti uzerinden. Hamilelik varsa idrarda çıkar mı sizce? Kaset test negatif sonuc verdi? Erken gebelik testinde belli olurmu? Adete 4 gun varŞöyle oluyor canım adet bittikten sonra ilişki oluyor yumurtlama gününün son günlerinde falan iki gün kalıyor döllenen yumurta fakat yumurta 8-10 gün de dölleniyor benim bat geçtikten sonraki 8.gün evde test yaptım tek çizgi çıktı kan testi verdim kanda pozitif pozitif çıktı 12.gün adet oldum sandım dr a gittim kimyasal gebelik geçirmişim geçmiş olsun
Yaaa cok geçmiş olsun rabbim sağlıklı bi sekilde tekrar nasip etsin insallahŞöyle oluyor canım adet bittikten sonra ilişki oluyor yumurtlama gününün son günlerinde falan iki gün kalıyor döllenen yumurta fakat yumurta 8-10 gün de dölleniyor benim bat geçtikten sonraki 8.gün evde test yaptım tek çizgi çıktı kan testi verdim kanda pozitif pozitif çıktı 12.gün adet oldum sandım dr a gittim kimyasal gebelik geçirmişim geçmiş olsun
Mrb bende bugum 11gecikmenin 10.günü idrarda öğrendim çok silik pozitif çıkmıştı. 11. gün değerim 37ydi
Nasil yani benimde bugun11 gun gevti hic biseu yokBen 10 gün geçtiğimde çıkmadı ilaç vermişti doktor neredeyse 3haftada çıktı çok değişik anlamıyorum
Valla bilmiyorum yinede test yapın en son testte çıktı hamile olduğum ben martın 2.haftssı gittim en azından kese görünsün diye 6 haftalıktıNasil yani benimde bugun11 gun gevti hic biseu yok
Daha dun kan verdim kocaman 0 cikti anlamadm ben bu isten bisi sadece uzayan akintilatim varValla bilmiyorum yinede test yapın en son testte çıktı hamile olduğum ben martın 2.haftssı gittim en azından kese görünsün diye 6 haftalıktı
Bilmiyorum onu ama yine de takipte kalın eğer daha da olmazsanız yine doktora gidip görünün belki baika bişey vardırDaha dun kan verdim kocaman 0 cikti anlamadm ben bu isten bisi sadece uzayan akintilatim var
Surekli takipteyim zaten ama iste en ufacik biseyde bile acaba mi diye dusunuyorum vubsefer psikolojim artik bozulduBilmiyorum onu ama yine de takipte kalın eğer daha da olmazsanız yine doktora gidip görünün belki baika bişey vardır
Bir belirtin felan varmiydi acaba benim ozellikle akintim cok oluyorSurekli takipteyim zaten ama iste en ufacik biseyde bile acaba mi diye dusunuyorum vubsefer psikolojim artik bozuldu
Bir belirtin felan varmiydi acaba benim ozellikle akintim cok oluyor
benimde yumurtlama 21.haziranda oldu bugün 8.gün sanırım idrar test yaptım tek çizgi çıktı ama gögüsler hep beni yanıltıyor acıyor dolgun ve 4 aydır yumurtlama takip ve bu ay rahim filmi derken yoruldum artık (öncesindede catlatma ignesi oldum olmadı)Şöyle oluyor canım adet bittikten sonra ilişki oluyor yumurtlama gününün son günlerinde falan iki gün kalıyor döllenen yumurta fakat yumurta 8-10 gün de dölleniyor benim bat geçtikten sonraki 8.gün evde test yaptım tek çizgi çıktı kan testi verdim kanda pozitif pozitif çıktı 12.gün adet oldum sandım dr a gittim kimyasal gebelik geçirmişim geçmiş olsun
bu gögüste hassasiyet içi dolu dolu gibi bazen hafif acıyor bazen çok böyle bişey mi acabaGöğüste hassasiyet ve akıntım vardı sonradan kasıklarım ağrımaya başladı baya çektim ağrısını adet söktürücü kullandıktan sonra hamile olduğumu öğrenince korktum ama şükür şuan da iyiyiz
O zamanı hatırlamıyorum ama ucunun bile değilmeyecek kadar ağrısı vardı çamaşırımdan bile ağrısı oluyordubu gögüste hassasiyet içi dolu dolu gibi bazen hafif acıyor bazen çok böyle bişey mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?