- 30 Mart 2015
- 317
- 306
- 103
- 28
- Konu Sahibi little_miracle
-
Kan tahlili ver istersen canım bende pko var geç döllenme olmuştu adet olacam tarihten 1 hafta önce yumurtlamışım galiba benimde karnım çok ağrıyordu regl olacam gibiMerhaba herkese. Ben ovülasyon takibi yaptım bu ay. En son reglm 23 eylüldeydi. Ve piki 21. Günde gördüm. Gelecek regl dönemimde 21 ekim gösteriyor yani arada çok az bir süre var yumurtlamamda regl tarihimin. Yumurtlamadan önceki günü yumurtlama gününü ve sonraki günü değerlendirdik. Olası bir hamilelikte sizce ne zaman belli olur? Bir de mesela 21. Günde yumurtlama gördüm ama daha o günlerde regl sancısı gibi ağrılarım vardı hala var. Bu bende her ay olur ve adet olacağımı anlarım. Daha yumurtlama zamanında bile bu ağrılarım vardı sizce bu neyden kaynaklanıyor olabilir? Umarım anlatabilmişimdir
Ovulasyon testinde pik gördüğüniz günden 12 sayın gebelik testi yapın varsa çıkar. Yumurta geç olduğu için adette geç gelecek yumurtlama gördüğünüz günden 14 gün sonra adet gelirMerhaba herkese. Ben ovülasyon takibi yaptım bu ay. En son reglm 23 eylüldeydi. Ve piki 21. Günde gördüm. Gelecek regl dönemimde 21 ekim gösteriyor yani arada çok az bir süre var yumurtlamamda regl tarihimin. Yumurtlamadan önceki günü yumurtlama gününü ve sonraki günü değerlendirdik. Olası bir hamilelikte sizce ne zaman belli olur? Bir de mesela 21. Günde yumurtlama gördüm ama daha o günlerde regl sancısı gibi ağrılarım vardı hala var. Bu bende her ay olur ve adet olacağımı anlarım. Daha yumurtlama zamanında bile bu ağrılarım vardı sizce bu neyden kaynaklanıyor olabilir? Umarım anlatabilmişimdir
Teşekkür ederim inşallahyumurtlamanız geç bir tarih olduğu için belki reglniz de gecikebilir. Yumurtlama döneminde de adet dönemi gibi ağrılar olabiliyor. siz adet günü testinizi yapın ama çıkmazsa ve adetiniz gecikirse gene test yaparsınız ya da direk kan verirsiniz. İnşallah hamile kalırsınız.
Siz yumurtlamadan ne kdr sonra verdiniz tahlili?Kan tahlili ver istersen canım bende pko var geç döllenme olmuştu adet olacam tarihten 1 hafta önce yumurtlamışım galiba benimde karnım çok ağrıyordu regl olacam gibi
Bakalım bat uygulamaya göre 21 gösteriyor gelmesin diye şükredicemOvulasyon testinde pik gördüğüniz günden 12 sayın gebelik testi yapın varsa çıkar. Yumurta geç olduğu için adette geç gelecek yumurtlama gördüğünüz günden 14 gün sonra adet gelir
Normalde regliniz düzenliyse atıyorum 30 günde bir oluyorsanız aşağı yukarı 16-17. Gün yumurtlama oluyor kendimden örnek vereyim ama stres kilo değişimi hava değişimi bazen etkiliyor yumurtlama gecikiyor adette gecikiyor. Bu üst üste bikaç ayda olabilir bikere de olabilir. Ben de düzenli adet olmama rağmen ilk bebeğime hamile kaldığımda 24.gün yumurtlama gördüm adete bir hafta bile yoktuBakalım bat uygulamaya göre 21 gösteriyor gelmesin diye şükredicempeki bu geç yumurtlama olayı her ay olabiliyor mu? Ben ilk kez bu ay yaptim ovü. Takibi. Daha öncelerden bilmiyorum. Ama eğer çektigim ağrılar yumurtlama ağrıları ise her ay çekiyordum onları acaba geç yumurtlama gibi bir ihtimal var midir
Ya bu ay bir umut var içimde dua edin hamile kalayım çok teşekkürlerNormalde regliniz düzenliyse atıyorum 30 günde bir oluyorsanız aşağı yukarı 16-17. Gün yumurtlama oluyor kendimden örnek vereyim ama stres kilo değişimi hava değişimi bazen etkiliyor yumurtlama gecikiyor adette gecikiyor. Bu üst üste bikaç ayda olabilir bikere de olabilir. Ben de düzenli adet olmama rağmen ilk bebeğime hamile kaldığımda 24.gün yumurtlama gördüm adete bir hafta bile yoktu
Galiba benimde geçen hafta yumurtlama dönemimdi takip etmedim geçen hafta perşemde gününden bu salıya kadar geçen zamanda çok fazla akıntım oldu pazar günü yapışkan akıntı oldu pazartesi ilişki oldu cuma günü yani ilişkiden 4 gün sonra doktora gittim çok uzun zamandır adet olmağım için merak ettim 1.20 çıktı beta yani belli olurmu o kadar kısa zamanda bilmiyorum belirtilerde yok değil göğüs hassasiyeti sol kasık ağrısı 1 haftadır ama doktor yok dedi sizce erken olmuş olabilir mi yani 4 günde rahme bile yerleşmez diyorum ama bilemiyorum bu durumu yaşayan varmı acabaSiz yumurtlamadan ne kdr sonra verdiniz tahlili?
Bence bir müddet daha bekleyin 10 gün sonra falan test yapın inşallah hamilesinizdir allah gönlünüze göre versinGaliba benimde geçen hafta yumurtlama dönemimdi takip etmedim geçen hafta perşemde gününden bu salıya kadar geçen zamanda çok fazla akıntım oldu pazar günü yapışkan akıntı oldu pazartesi ilişki oldu cuma günü yani ilişkiden 4 gün sonra doktora gittim çok uzun zamandır adet olmağım için merak ettim 1.20 çıktı beta yani belli olurmu o kadar kısa zamanda bilmiyorum belirtilerde yok değil göğüs hassasiyeti sol kasık ağrısı 1 haftadır ama doktor yok dedi sizce erken olmuş olabilir mi yani 4 günde rahme bile yerleşmez diyorum ama bilemiyorum bu durumu yaşayan varmı acaba
İnşallah allah isteyen herkese versinBence bir müddet daha bekleyin 10 gün sonra falan test yapın inşallah hamilesinizdir allah gönlünüze göre versin
Ben pkoluyum yumurtlama günümü bilmiyorum gecikmenin 46. Günü beta değerim 84 düSiz yumurtlamadan ne kdr sonra verdiniz tahlili?
Merakla bekliyorumm inşallah olmamYumurtlamadan 14 gün sonra adet olursunuz
Yumurtlama ister erken olsun ister geç
İnsallahhhhMerakla bekliyorumm inşallah olmam
İnşallah canım benimYa bu ay bir umut var içimde dua edin hamile kalayım çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?