Gebeliğe Hazırlık Geç döllenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

little_miracle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
317
306
103
28
Merhaba herkese. Ben ovülasyon takibi yaptım bu ay. En son reglm 23 eylüldeydi. Ve piki 21. Günde gördüm. Gelecek regl dönemimde 21 ekim gösteriyor yani arada çok az bir süre var yumurtlamamda regl tarihimin. Yumurtlamadan önceki günü yumurtlama gününü ve sonraki günü değerlendirdik. Olası bir hamilelikte sizce ne zaman belli olur? Bir de mesela 21. Günde yumurtlama gördüm ama daha o günlerde regl sancısı gibi ağrılarım vardı hala var. Bu bende her ay olur ve adet olacağımı anlarım. Daha yumurtlama zamanında bile bu ağrılarım vardı sizce bu neyden kaynaklanıyor olabilir? Umarım anlatabilmişimdir

yumurtlamanız geç bir tarih olduğu için belki reglniz de gecikebilir. Yumurtlama döneminde de adet dönemi gibi ağrılar olabiliyor. siz adet günü testinizi yapın ama çıkmazsa ve adetiniz gecikirse gene test yaparsınız ya da direk kan verirsiniz. İnşallah hamile kalırsınız.

Kan tahlili ver istersen canım bende pko var geç döllenme olmuştu adet olacam tarihten 1 hafta önce yumurtlamışım galiba benimde karnım çok ağrıyordu regl olacam gibi

Ovulasyon testinde pik gördüğüniz günden 12 sayın gebelik testi yapın varsa çıkar. Yumurta geç olduğu için adette geç gelecek yumurtlama gördüğünüz günden 14 gün sonra adet gelir

Teşekkür ederim inşallah

Ovulasyon testinde pik gördüğüniz günden 12 sayın gebelik testi yapın varsa çıkar. Yumurta geç olduğu için adette geç gelecek yumurtlama gördüğünüz günden 14 gün sonra adet gelir
Bakalım bat uygulamaya göre 21 gösteriyor gelmesin diye şükredicem peki bu geç yumurtlama olayı her ay olabiliyor mu? Ben ilk kez bu ay yaptim ovü. Takibi. Daha öncelerden bilmiyorum. Ama eğer çektigim ağrılar yumurtlama ağrıları ise her ay çekiyordum onları acaba geç yumurtlama gibi bir ihtimal var midir

Normalde regliniz düzenliyse atıyorum 30 günde bir oluyorsanız aşağı yukarı 16-17. Gün yumurtlama oluyor kendimden örnek vereyim ama stres kilo değişimi hava değişimi bazen etkiliyor yumurtlama gecikiyor adette gecikiyor. Bu üst üste bikaç ayda olabilir bikere de olabilir. Ben de düzenli adet olmama rağmen ilk bebeğime hamile kaldığımda 24.gün yumurtlama gördüm adete bir hafta bile yoktu

Ya bu ay bir umut var içimde dua edin hamile kalayım çok teşekkürler

Siz yumurtlamadan ne kdr sonra verdiniz tahlili?
Galiba benimde geçen hafta yumurtlama dönemimdi takip etmedim geçen hafta perşemde gününden bu salıya kadar geçen zamanda çok fazla akıntım oldu pazar günü yapışkan akıntı oldu pazartesi ilişki oldu cuma günü yani ilişkiden 4 gün sonra doktora gittim çok uzun zamandır adet olmağım için merak ettim 1.20 çıktı beta yani belli olurmu o kadar kısa zamanda bilmiyorum belirtilerde yok değil göğüs hassasiyeti sol kasık ağrısı 1 haftadır ama doktor yok dedi sizce erken olmuş olabilir mi yani 4 günde rahme bile yerleşmez diyorum ama bilemiyorum bu durumu yaşayan varmı acaba

Bence bir müddet daha bekleyin 10 gün sonra falan test yapın inşallah hamilesinizdir allah gönlünüze göre versin

Bence bir müddet daha bekleyin 10 gün sonra falan test yapın inşallah hamilesinizdir allah gönlünüze göre versin
İnşallah allah isteyen herkese versin adet söktürücü verdi ama kullanmadım içim rahat etmedi dediğiniz gibi biraz daha beklemekte fayda var diye düşündüm..

Arkadaslar bi soru sormak istiyorum cahillime verin lutfen polikistik over ne demek dr bana da var dedi ama aciklama yapmadi bende bi sorun yok deyip sormadim.
Gecen ay 11 eylulde yumurtlamam olsu sat imda 27 eylul bu ay da da adet gunumun ilk gununden baslayip 14 gun sonra degerlendirdik ay 24 ini bekliyoruz bakalim

Kızlar ben 1 2 güne adet olucam hissediyorum vücudumdan ve bu hiç şaşmaz merak ettigim şey şu geç yumurtlama oldugunda geç regl olunur deniyor ya benim tam zamanı su an. Geç regl olmazsam bu ne anlama geliyor acaba? Yumurtlamada yanlıslık oldugunu sanmıyorum çünkü regl bitiminden itibaren düzenli yaptim ve her gün cizgiler seviyeli koyulasarak piki gördüm..

Kızlar merhaba su an heyecandan deliriyorum az önce ilk idrarımla test yaptım ve çok silik bir çizgi göründü acaba hayal mi görüyorum dedim birkaç dakika sonra cok az daha belirginleşti hala çok silik ama sizce hamile miyimmm aklıma geldikçe ağliyorum çünkü ilk kez silikte olsa böyle bir sonuç aldım

Eklentiler

• 743CCE3E-C583-48CE-88FA-DDD834C85193.webp
    101,7 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…