Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 günde kanda çıkmadiysa doktor a git belki başka sorun vardırMerhabalar,
Bugün adet gecikmemin 7.günü.
Normalde böyle bir durum hiç yaşamam.
3. Günü idrar da negatif, 6. Günü kanda negatif gördüm. Bugün 7. Günüm.
Hala adet olmadım. Böyle bir durum yaşayan var ise tecrübelerini paylaşabilir mi ?
Sonrasında süreciniz ne olduben geç döllenmede kan da bile negatif sonuç aldım 6 gün gecikme ile biraz daha bekleyin umarım dilediğiniz gibi olur
7.haftada kalp durması nedeniyle kaybbettim maalesfe. Ama bende kan pıhtılaşması var onunla ilgili tedaviye başladıkSonrasında süreciniz ne oldu
Çok üzüldüm7.haftada kalp durması nedeniyle kaybbettim maalesfe. Ama bende kan pıhtılaşması var onunla ilgili tedaviye başladık
Benimde gecikmemin6. Günü hiç kan vermedim adetime 2 gün kala negatif birde üç gün geçtikten sonra negatif sonuc aldım kaset test ile kasık ağrım var ama hala adet olmadım bacaklarım ve başım ağrıyorMerhabalar,
Hala adet olmadım. Böyle bir durum yaşayan var ise tecrübelerini paylaşabilir mi ?
Benimde bugün 7 gün oldu adet olmadım kadın doğum kontrol hapı kullanilaniyorum ilk defa böyle oldu ikigun geçerdi en fazla bu aralar antibiyotik kullandım ondan mı bilmiyorum bugün 6 gün öncesi testlerden aldım öğlende denedim negatif çıktıBenimde gecikmemin6. Günü hiç kan vermedim adetime 2 gün kala negatif birde üç gün geçtikten sonra negatif sonuc aldım kaset test ile kasık ağrım var ama hala adet olmadım bacaklarım ve başım ağrıyor
Bende negatif sonuç alıyorum ama adet olucakmışım gibi kasıklarıö ağrıyo ve adet olamıyorumBenimde bugün 7 gün oldu adet olmadım kadın doğum kontrol hapı kullanilaniyorum ilk defa böyle oldu ikigun geçerdi en fazla bu aralar antibiyotik kullandım ondan mı bilmiyorum bugün 6 gün öncesi testlerden aldım öğlende denedim negatif çıktı
Bende negatif sonuç alıyorum ama adet olucakmışım gibi kasıklarıö ağrıyo ve adet olamıyoru
Bende pazartesi günü kan vereyim diyorum bakalım ne cikacakBende negatif sonuç alıyorum ama adet olucakmışım gibi kasıklarıö ağrıyo ve adet olamıyorum
Cnm sen korunuyor muydun pekiiBenimde bugün 7 gün oldu adet olmadım kadın doğum kontrol hapı kullanilaniyorum ilk defa böyle oldu ikigun geçerdi en fazla bu aralar antibiyotik kullandım ondan mı bilmiyorum bugün 6 gün öncesi testlerden aldım öğlende denedim negatif çıktı
Bende pazartesi kan vericemBende negatif sonuç alıyorum ama adet olucakmışım gibi kasıklarıö ağrıyo ve adet olamıyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBende pazartesi kan vericem
Merhabalar,
Benimde gecikmemin6. Günü hiç kan vermedim adetime 2 gün kala negatif birde üç gün geçtikten sonra negatif sonuc aldım kaset test ile kasık ağrım var ama hala adet olmadım bacaklarım ve başım ağrıyor
Benimde bugün 7 gün oldu adet olmadım kadın doğum kontrol hapı kullanilaniyorum ilk defa böyle oldu ikigun geçerdi en fazla bu aralar antibiyotik kullandım ondan mı bilmiyorum bugün 6 gün öncesi testlerden aldım öğlende denedim negatif çıktı
Ben dün adet oldum 10 gün gecikti ama oldum sonunda çok şükürKizlar bende ayni durumdayim bugun 6.gun adet olmadim ama erken gebelik testi bile direk negatif cikti neden boyle oldu anlamadim benim normalde gecikmem pek olmaz bende pazartesi kan vereyim diyorum baska bi sorun varsada ciksin en azindan sizde durumlar ne adet oldunuzmu
Sen gebelik dusunuyomuydun peki canim iyi olmus gecikince insan fena strese giriyo adet oluncada daha yogun geciriyoBen dün adet oldum 10 gün gecikti ama oldum sonunda çok şükür![]()
Yok cnm düşünmüyorum 9 aylik ve 4 yaşında 2 tane oglum var küçükler daha rabbim isteyen kıymetini bilenlere nasip etsin inşallahSen gebelik dusunuyomuydun peki canim iyi olmus gecikince insan fena strese giriyo adet oluncada daha yogun geciriyo
Yok cnm düşünmüyorum 9 aylik ve 4 yaşında 2 tane oglum var küçükler daha rabbim isteyen kıymetini bilenlere nasip etsin inşallall