Geç döllenme

Evet 29 Eylül de başladı 3 ekimde bitti ama bende pcos var adet olamıyorum kendiliğinden yumurtlama oluyor ama olgunlasmiyordu doktorum yumurta olgunlasmasi için ilaç verdi 5 gün kullandıktan sonra gittim yumurtam olgunlasmisti gün aşırı iliski dedi ama son adete baktiklarinda 5 hafta diye düşünüyorlar bence bilmiyorum ama bana da yanlış düşünüyorlar gibi geliyor çünkü 11 ekimde gittiğimde yumurta olgunlasmisti ondan sonrasını düşünürsek yerleşmesi dollenmesi vs 3 -4 haftalık bence bir ümit küçüktür diye görmemiştir diyorum kendi kendime
11 ekimde olgunlaştıysa bu da adetinizin 13.günü yapar hadi çatlasın 14 veya 15te. Yine normal olan bu. Geç döllenme olmaz bu sefer. Yumurta 21. Günde falan olgunlaşsaydı geç döllenme olurdu. Neyse siz detaylarda boğulmayın iyi düşünelim iyi olsun bize de haber verin♥️

11 ekimde olgunlaştıysa bu da adetinizin 13.günü yapar hadi çatlasın 14 veya 15te. Yine normal olan bu. Geç döllenme olmaz bu sefer. Yumurta 21. Günde falan olgunlaşsaydı geç döllenme olurdu. Neyse siz detaylarda boğulmayın iyi düşünelim iyi olsun bize de haber verin♥️
İnşallah güzel haberler alırım alırsam kesinlikle haber vericem çarşamba gidicem hayırlısı olsun diyelim teşekkür ederim size de çok yardımcı oldunuz biriyle konuşmak bile beni rahatlattı

İnşallah güzel haberler alırım alırsam kesinlikle haber vericem çarşamba gidicem hayırlısı olsun diyelim teşekkür ederim size de çok yardımcı oldunuz biriyle konuşmak bile beni rahatlattı
Ne demek ben de doktor değilim ama en azından bildiklerimi paylaşıyorum. İnşaAllah güzel haberler alırsınız 🙏🏼 Rabbim bana ve diğer tüm arkadaşlarıma da en kısa zamanda nasip etsin inşaAllah bebiş🙏🏼

Ne demek ben de doktor değilim ama en azından bildiklerimi paylaşıyorum. İnşaAllah güzel haberler alırsınız 🙏🏼 Rabbim bana ve diğer tüm arkadaşlarıma da en kısa zamanda nasip etsin inşaAllah bebiş🙏🏼
Amin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bide ilk gebelik olunca doktor da farklı şeyler söyleyince korkuyorum eşimin de benimde modum düştü

Arkadaşlar burada yeniyim lütfen bana fikir verin
Son adet tarihim 17 Eylül adetim 1 hafta geçti idrar testi yaptım negatif çıktı kan testi yaptım 0.2 çıktı hamile değilim ama hiç bukadar da gecikme yaşamamıştım. Geç döllenme hakkında bir bilgim yok başına böyle bişey gelen varsa banada yardımcı olur mu. Çünkü artık psikolojik olarak yoruldum lütfen bilgisi olan benide aydınlatsın
Merhaba iyi günler öncellikle umut vermek istemem çünkü herkeste daha farklıdır benim son adet tarihim 1 ekimdi 29 gün de bir olurdum kasımın 5'ine kadar olmadım bekledim 6 gün. Test yaptım negatif çıktı modum düştü çünkü normal de hiç adetim gecikmezdi 3 gün daha geçti olmadım bu sefer kan verdim negatif çıktı 11.ci gün oldu yani bugün tekrar bişey beni dürttü test yapmam için aldım ve testi yaptım ve çift çizgiyi görünce inanamadim az da olsa belirtilerim vardı ama sabrettim yinede

Back
X