Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gidip kan testi yaptırın varsa o şekilde belli olur. Yoksa da muayene olmuş olursunuz hormon değerleriniz veya yumurtalık rahim için yaniAdetim normalde 25 28 günlerde olur bu gün 10 gün geçti evdeki testlerde negatif görüyorum geç döllenme olabilir mi adet tarihimde çok fena bacak ağrısı kasık ağrısı çektim ve ilk hamileliğim olacak sizce ne yapmalıyım
Doktora gidip kan testi yaptırın varsa o şekilde belli olur. Yoksa da muayene olmuş olursunuz hormon değerleriniz veya yumurtalık rahim için yan
Yani 10 gün geçmiş öyle bir durum varsa en azından beta değeriniz artmaya başlamıştır artık. Zaten önce kan sonra idrarda belli olur o yüzden en iyisi kan testi verin içiniz rahat etsinGeç döllenme olsada belli olur mu acaba
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder yeni evliyim ve çok istiyorumYani 10 gün geçmiş öyle bir durum varsa en azından beta değeriniz artmaya başlamıştır artık. Zaten önce kan sonra idrarda belli olur o yüzden en iyisi kan testi verin içiniz rahat etsin
Geç döllenme olabilir evet. Ama yeni evlenince korunmayınca birkaç adet düzeni bozulup, sonrasında düzene girebiliyor. Fakat 10 gün bayağı da olmuş. Bir kan testi verseniz varsa çıkar muhtemelen. Daha fazla gecikirse de bi kadın doğuma gidip muayene olun isterseniz.Adetim normalde 25 28 günlerde olur bu gün 10 gün geçti evdeki testlerde negatif görüyorum geç döllenme olabilir mi adet tarihimde çok fena bacak ağrısı kasık ağrısı çektim ve ilk hamileliğim olacak sizce ne yapmalıyım
Merhaba benimde adetim duzenliydi 16 gun gecti 10 gune kadar idrar hep negatifti kan testi 1.20 idi bugun 16 gun oldu bende gec dollenmedir diye bekliyorum hala adet olmadim yarin tekrar idrar testi yapicamAdetim normalde 25 28 günlerde olur bu gün 10 gün geçti evdeki testlerde negatif görüyorum geç döllenme olabilir mi adet tarihimde çok fena bacak ağrısı kasık ağrısı çektim ve ilk hamileliğim olacak sizce ne yapmalıyım
Yani ilk aylar düzensizlik oldu ama 7 aylık evliyim düzene girdi inşallah vardır yoksa da giderim çok sagolunGeç döllenme olabilir evet. Ama yeni evlenince korunmayınca birkaç adet düzeni bozulup, sonrasında düzene girebiliyor. Fakat 10 gün bayağı da olmuş. Bir kan testi verseniz varsa çıkar muhtemelen. Daha fazla gecikirse de bi kadın doğuma gidip muayene olun isterseniz.
Amin inşallah olurİnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder yeni evliyim ve çok istiyorum
Rica ederim, inşallah hayırlısıyla olur. Ama gelmezse de çok geciktirmeden gidip öğrenin bari neden adet gelmiyor, içiniz rahatlasın.Yani ilk aylar düzensizlik oldu ama 7 aylık evliyim düzene girdi inşallah vardır yoksa da giderim çok sagolun
Burda okudum.gec döllenme olabiliyormuş 15 gün sonra ogrenende var o yüzden umutluyum.birazRica ederim, inşallah hayırlısıyla olur. Ama gelmezse de çok geciktirmeden gidip öğrenin bari neden adet gelmiyor, içiniz rahatlasın.
Canım ne oldu seninMerhaba benimde adetim duzenliydi 16 gun gecti 10 gune kadar idrar hep negatifti kan testi 1.20 idi bugun 16 gun oldu bende gec dollenmedir diye bekliyorum hala adet olmadim yarin tekrar idrar testi yapicam
Canım ne oldu se
Doktorum polikistikover dedi hala adet olmadim 23 gun oldu adet sokturucu verdi ve yumurtalarim icin inofolic verdi 6 aya kadar kullan gebe kalinca birak dedi ileri derece degilmis polikistikover faha baslangic korkulcak bisry yok falan dedi kolay hamile kalirsin dedi bakalim hayirlisiCanım ne oldu senin
Çok sık gecikme oluyor mu peki ilk defa mi olduDoktorum polikistikover dedi hala adet olmadim 23 gun oldu adet sokturucu verdi ve yumurtalarim icin inofolic verdi 6 aya kadar kullan gebe kalinca birak dedi ileri derece degilmis polikistikover faha baslangic korkulcak bisry yok falan dedi kolay hamile kalirsin dedi bakalim hayirlisi
Çok sık gecikme oluyor mu peki ilk defa mi oldu
Bende hala olmadım ve ilk defa böyle oldu korktum şimdiDoktorum polikistikover dedi hala adet olmadim 23 gun oldu adet sokturucu verdi ve yumurtalarim icin inofolic verdi 6 aya kadar kullan gebe kalinca birak dedi ileri derece degilmis polikistikover faha baslangic korkulcak bisry yok falan dedi kolay hamile kalirsin dedi bakalim hayirlisi
Bundan 2 3 sene oncesine kadar gecikmem oluyodu kist oldugunu biliyodum ama polikistikover dememislerdi dogum kontrol hapi kullanmistim eski doktorum kist kalmamis falan femisti megersem bu oyle bisey degilmis simdi ki doktorum dedi ki dogum kontrol kullandigin surece yok olur sonrasinda birakinca tekrar ortaya cikar bunu yok edemeyiz sadece yumurtalarini beslicez dedi yani ben uzun suredir polikistikovermisim ama bilmiyomusumÇok sık gecikme oluyor mu peki ilk defa mi oldu
15gunde silikde olsa çikar gec dollenmişseAdetim normalde 25 28 günlerde olur bu gün 10 gün geçti evdeki testlerde negatif görüyorum geç döllenme olabilir mi adet tarihimde çok fena bacak ağrısı kasık ağrısı çektim ve ilk hamileliğim olacak sizce ne yapmalıyım
Bende 2 3 srne once gecikme yasardim ama bu kadar gecikme olmazdi son 1 senedir falan duzenliydi bu ay bu kadar ilk defa geciktim bende cok korktum ilk basta devlet hastanesine gittim cok korkuttular beni gebe kalman cok zor falan dediler butun gun agladim sonra kendi doktoruma gidince rahatladimBende hala olmadım ve ilk defa böyle oldu korktum şimdi
Ben de kadın doguma gittim 2 ay önce muayne etti baktı problem yok dediBende 2 3 srne once gecikme yasardim ama bu kadar gecikme olmazdi son 1 senedir falan duzenliydi bu ay bu kadar ilk defa geciktim bende cok korktum ilk basta devlet hastanesine gittim cok korkuttular beni gebe kalman cok zor falan dediler butun gun agladim sonra kendi doktoruma gidince rahatladim