Gebeliğe Hazırlık Geç döllenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kibritcikis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2025
11
1
1
33
Selamlar🙂 bi konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Adet günlerim düzenlidir hiç şaşmaz. 4 aydır bebek düşünüyoruz. Ve adetim 15 gün gecikti ilk kez böyle bisey yaşıyorum.4 defa test yaptım negatif. 2 gün önce kan testi yaptım negatif.yaklasik 10 gün önce küçük bi lekelenme oldu devamı da gelmedi. Doktorum vajinal muayene yaptı bugün kan testi vereceğim negatif çıkarsa adet söktürücü önerdi. Henüz gitmedim.bu durumu yaşayan var mı 🥹 bir hafta daha beklemeli miyim. Gebelik olabilir mi 🥹

Selamlar🙂 bi konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Adet günlerim düzenlidir hiç şaşmaz. 4 aydır bebek düşünüyoruz. Ve adetim 15 gün gecikti ilk kez böyle bisey yaşıyorum.4 defa test yaptım negatif. 2 gün önce kan testi yaptım negatif.yaklasik 10 gün önce küçük bi lekelenme oldu devamı da gelmedi. Doktorum vajinal muayene yaptı bugün kan testi vereceğim negatif çıkarsa adet söktürücü önerdi. Henüz gitmedim.bu durumu yaşayan var mı 🥹
15 değil ama benimde 12 gün gecikti canım hala bütün testler negatif soncu benimle de paylaşır mısın ?

15 değil ama benimde 12 gün gecikti canım hala bütün testler negatif soncu benimle de paylaşır mısın ?
Eğer adet olmazsam bayram dönüşü kan vermeyi düşünüyorum🥹 kafam çok karışık. Bu şekilde olup sonradan gebelik ortaya çıkan da var. Lekelenme yok sadece adet gecikmesi hafif kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet. Siz de belirti var mı 🥹

Uyku hali, arada midğe bulantıları ve koku hassasiyetim var birde bu ay çok bacaklarım ağrıyor.
Ama bu belirtileri artık güvenmiyorum…
Vücudum her ay benimle oyun oynuyor gibi belirti veriyor çünkü her ay umutlanıp üzülmek istemiyorum kan testine odaklanıyorum o yüzden

Uyku hali, arada midğe bulantıları ve koku hassasiyetim var birde bu ay çok bacaklarım ağrıyor.
Ama bu belirtileri artık güvenmiyorum…
Vücudum her ay benimle oyun oynuyor gibi belirti veriyor çünkü her ay umutlanıp üzülmek istemiyorum kan testine odaklanıyorum o yüzden
Benim de bacaklarım çok agriyo sanki bütün gün ayakta çalıştım. Uyku hali özellikle akşam üstü ve ilk kez böyle gecikme yaşadım. Kan testi sonucum pazartesi günü 3.65 ti. Bugün gitmek istemiyorum. Üzülüyorum. Hakkımizda hayırlısı olsun 🥹 bir de araştırmalarıma göre kan testinde negatif olup 10 gün sonra tekrar test yaptıranlar da pozitif cikabiliyomus. Umutlandırmak istemem ama ben bekliycem 🥹

Bende yarın gidicem canım 3. Kan verişim olucak varsa artık çıkmıştır ne kadar geç döllenebilir diye düşünüyorum çünkü 😞
Çok fazla geç öğrenince de kimyasal olmuş oluyor gelişmiyor genelde ondan da korkuyorum.
Yarın hatırlatırsan kan verdikten sonra haber veririm yada bugün verirsem de yszarım

Bende yarın gidicem canım 3. Kan verişim olucak varsa artık çıkmıştır ne kadar geç döllenebilir diye düşünüyorum çünkü 😞
Çok fazla geç öğrenince de kimyasal olmuş oluyor gelişmiyor genelde ondan da korkuyorum.
Yarın hatırlatırsan kan verdikten sonra haber veririm yada bugün verirsem de yszarım

Çok zor bu belirsizlik. Allah yardımcımız olsun. Hayırlı haberler almayı nasip etsin bayram sevincimiz ikiye katlansın ❤️ haber alıcam sizden ☺️

Âmin canım âmin Allah kucağımızı boş bırakmasın🙏🏻 zaten pozitif bir sonuç görürsen benim bayramım olacak bu bayram çok istiyoruz❤️

Âmin canım âmin Allah kucağımızı boş bırakmasın🙏🏻 zaten pozitif bir sonuç görürsen benim bayramım olacak bu bayram çok istiyoruz❤️
Biz de öyle 🥹 1.5 yıllık evliyim geçen yıl dış gebelik geçirdim. 7 ay bebek yasaktı. O kadar zor bi dönemdi ki fiziksel ve psikolojik olarak 🥺 gurbette tek başıma.Acılari unuttursun inşallah. Kendinize iyi bakın güzel haberlerle 💐

Biz de öyle 🥹 1.5 yıllık evliyim geçen yıl dış gebelik geçirdim. 7 ay bebek yasaktı. O kadar zor bi dönemdi ki fiziksel ve psikolojik olarak 🥺 gurbette tek başıma.Acılari unuttursun inşallah. Kendinize iyi bakın güzel haberlerle 💐
Ah güzel kadın.. umarım senin acılarında kaybolur bebeğinin mutluluğuyla taçlanır 🥹🥹❤️❤️

Kızlar benimde 15 gün kadar gecikti hafif lekelenmelerim oldu kan testi negatif çıktı doktor adet sökücü verdi ama için rahat etmiyorsa bir hafta daha bekle tekrar test yaptır dedi bende de uyku hali kasık ağrısı vardı şu an yok denecek kadar az oluyor sizce geç döllenme midir

lekelenmem de iki gün sürdü bir kaç damla kadar 3 gündür yoktu ama bugün tekrar hafif akıntım oldu

Kızlar benimde 15 gün kadar gecikti hafif lekelenmelerim oldu kan testi negatif çıktı doktor adet sökücü verdi ama için rahat etmiyorsa bir hafta daha bekle tekrar test yaptır dedi bende de uyku hali kasık ağrısı vardı şu an yok denecek kadar az oluyor sizce geç döllenme midir

Ben 16 günün sonunda adet söktürücü kullanmadan adet oldum. Hayatımda ilk kez adet günüm gecikmişti. Sonucu 2 iğne ve bir serumla dindirebildik sancılarımı çok feci geçti.🥺 bi kaç gün daha bekleyin bence sonra kan testi verirsiniz. İnsallah güzel haberler alırsınız🥹

Selam kızlar, benimde bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Test yaptım negatif çıktı. Tedavi görüyorum. kaç gün daha beklemem lazım acaba. Acilden kan vermek istiyorum hatta

Back
X