• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme

birgulkeser43

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
1 Temmuz 2025
Mesajlar
14
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Yaş
29
Geç döllenmede adet en fazla kaç gün gecikir. Gecikmenin kaçıncı gününde kan vermeliyim
 
Geç döllenmede adet en fazla kaç gün gecikir. Gecikmenin kaçıncı gününde kan vermeliyim
O belli olmaz 35. Gun yumurtlama olur 50. Gun adet olman gerekır. O yuzden gec dollenme 3 gün 5 gün dıye sınırlandırılmaz. :)
 
Eger yumurtlama takibi yaptiysaniz yumurtlamadan hemen hemen 13 15 gun sonra regl olursunuz onu o sekilse hesaplayabilirsiniz.
Eger bilmiyorsaniz tahmini regliden hemen hemen 4-5 gun falan gecmesi kafidir diye dusunuyorum kanda gozukmesi icin diye yorumluyorum
 
Benimde sat 18 Haziran bat da 18hazirandı. Ovülasuon testi yaptım ama sadece 7temmuza kadar yapabildim ovülasyon testim bitti.
Ondan sonra da akıntı takip ettim ve her akıntı gördüğümde ilişki yaşadım . 18haziranda kan testim 1.20 çıktı. Hala bi kanama falan yok ara ara yumurtalıklarım da tatlı tatlı batmalar oluyor. Hamilelik olabilir mi ?
 
Bende aynı durumu yasıyorum son durum nedır bilgilendirir misin
Doktora gittim söktürü verdi adetin3. Günü gel dedi. Ama 60 gün oldu hâla adet olmadım dün idrar testi yaptım negatif çıktı. Normalde söktürücü kullanırken adetim başlardı ama ilaç biteli 10 günü geçti
 
Back
X