Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eger yumurtlama takibi yaptiysaniz yumurtlamadan hemen hemen 13 15 gun sonra regl olursunuz onu o sekilse hesaplayabilirsiniz.
Eger bilmiyorsaniz tahmini regliden hemen hemen 4-5 gun falan gecmesi kafidir diye dusunuyorum kanda gozukmesi icin diye yorumluyorum
Benimde sat 18 Haziran bat da 18hazirandı. Ovülasuon testi yaptım ama sadece 7temmuza kadar yapabildim ovülasyon testim bitti.
Ondan sonra da akıntı takip ettim ve her akıntı gördüğümde ilişki yaşadım . 18haziranda kan testim 1.20 çıktı. Hala bi kanama falan yok ara ara yumurtalıklarım da tatlı tatlı batmalar oluyor. Hamilelik olabilir mi ?
Doktora gittim söktürü verdi adetin3. Günü gel dedi. Ama 60 gün oldu hâla adet olmadım dün idrar testi yaptım negatif çıktı. Normalde söktürücü kullanırken adetim başlardı ama ilaç biteli 10 günü geçti