Geç dollenme

EsraAlkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
13
0
1
34
Kızlae geç döllenme tam olarak nasıl oluyor ,benim bugun reglimin 2.gunu olmasi gerekiyordu ancak regli olmadim beta baktirdim hamilelik yok , gec döllenme ile alakali olabilir mi ne olduğunu bilmedigim icin soruyorum yani 4,5 gun daha olmazsam regli bi daha test yaptirayim mi sizce

Geç döllenme geç yumurtlama demek. Regl gelmezse 1 hafta sonra falan baktırabilirsin

Umarim oyledir. Doktorlar da dogru duzgun bir sey demiyor. Doktorlara kalsa benim normal yolla hamile kalmam imkansiz ama ben normal yolla hamile kaldim kalbi durdu aldirmak zorunda kaldim ustunden 6 ay gecti simdi adetim gecikince bi umutlandim ama yine de bilemedim iste

Kızlae geç döllenme tam olarak nasıl oluyor ,benim bugun reglimin 2.gunu olmasi gerekiyordu ancak regli olmadim beta baktirdim hamilelik yok , gec döllenme ile alakali olabilir mi ne olduğunu bilmedigim icin soruyorum yani 4,5 gun daha olmazsam regli bi daha test yaptirayim mi sizce
Normalde 14.gün yumurtlama görüp 28 günde bir regl olan biri, 21.gün yumurtlayıp 35.gün regl olursa buna geç yumurtlama,hamile kalırsa da geç döllenme denir. Rakamlar kişiden kişiye değişebilir. Normal döngünün dışına çıkmaktır kısaca.

IMG_2898.webp
arkadaşlar testim böyle çıktı bozuk mu sizce

Back
X