• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken gebelik

cicekkizgamze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2025
26
0
1
27
Kızlar ben 20 Eylül’ü 21 Eylül’e bağlayan gece regl olmuştum. Normalde 28 günde bir oluyorum, yani 19–20 Ekim gibi olmam gerekiyordu ama hâlâ olmadım.

10 Ekim’de çok az pembe bir leke gelmişti, o yüzden yerleşme kanaması olabileceğini düşünüyorum.

Bugün test yaptım ama negatif çıktı.

kan versem mi? başına gelen var mı

Kızlar ben 20 Eylül’ü 21 Eylül’e bağlayan gece regl olmuştum. Normalde 28 günde bir oluyorum, yani 19–20 Ekim gibi olmam gerekiyordu ama hâlâ olmadım.

10 Ekim’de çok az pembe bir leke gelmişti, o yüzden yerleşme kanaması olabileceğini düşünüyorum.

Bugün test yaptım ama negatif çıktı.

kan versem mi? başına gelen var mı
Erken lekenmen olmuş ama yumurtlama tarihin ne genelde döllendikten bir hafta on gün sonra çıkar kanda bence bu hafta bekle gelmezse gelecek hafta kan ver istersen ara ara test yap

Benimde bat 19 Ekim ama hala adet olmadım 19 ekimde adet sancilarim başladı su gibi akıntı oldu iki gündür ama hala gelen giden yok dün test yaptım ama negatif di bilemiyorum gecikiyor mu gec döllenme mi

Benimde bat 19 Ekim ama hala adet olmadım 19 ekimde adet sancilarim başladı su gibi akıntı oldu iki gündür ama hala gelen giden yok dün test yaptım ama negatif di bilemiyorum gecikiyor mu gec döllenme mi
çok zor ya anlaması, kolay yolu yok mu bunun heyecan merak korku tüm duygularım karıştı🙈

Back
X