Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar birliktelik 5 aralık da oldu adet döngüm 28 , 19 Aralık’ta adet olmam gerekirken kahverengi lekeler görüyorum birliktelikten sonra12. günde kan verdim 2.30 çıktı sizce ihtimal var mıdır ? Yardımcı olursaız çok sevinirim
Kızlar birliktelik 5 aralık da oldu adet döngüm 28 , 19 Aralık’ta adet olmam gerekirken kahverengi lekeler görüyorum birliktelikten sonra12. günde kan verdim 2.30 çıktı sizce ihtimal var mıdır ? Yardımcı olursaız çok sevinirim
Canım geç döllenme tabi ki olabilir, herkesin yumurtlama günü illa 14z gün olcak diye bişe yok. Mesela benim hamileliğim adet tarihimden bir hafta sonraya çekilmişti. Çünkü geç döllenmeydi. Sen biraz sabırlı ol. 1 hafta daha bekle. Yeniden test ver istersen ona göre doktora gidersin.