Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsa çıkardı bence ama yinede allahin işi nasip ederse olur keşke sabah kan versenizKızlar beklenen adetim 27 aralık ama 3 gün geçti hala adet olmadım 20 aralıkta kan testi 0 çıkmıştı 26-27 aralıkta erken gebelik testi yaptım çizgi yok geç döllenme olabilir mi bu durumu yaşayan var mı
Yani bilmiyorum bir fikrim yok erken gebelik testi yaptım bugün silik bir çizgi var çok hafif ama daha beta için gitmedim nolur nolmaz diye randevu aldımBen geç döllenme ile gebeyim ama reglimin üçüncü günü teste silik gördüm şuan 9+5 olmam gerekirken 8+5 im ama çıktı yani testte
Merhaba son durumunuz nedir umarım hamilesinizdirYani bilmiyorum bir fikrim yok erken gebelik testi yaptım bugün silik bir çizgi var çok hafif ama daha beta için gitmedim nolur nolmaz diye randevu aldım
sat 10 aralık 25 aralıkta genel kontrol için kan vermiştim beta 0.20ydi 10 ocak regl günümdü olmadım test yaptım pozitif dün gittin kan verdim beta 8.9 çokmu düşük geç döllenme midir acaba siz nasıl anladınız geç döllenme olduğunuBen geç döllenme ile gebeyim ama reglimin üçüncü günü teste silik gördüm şuan 9+5 olmam gerekirken 8+5 im ama çıktı yani testte
8.9 çok düşük bir değer, benim reglim uzun sürdüğü için dongum hep degisiyordu. Beklenen adet tarihinden 7 gün sonra 248 le öğrendim 5 haftalık olmak yerine 4 haftalikti o yüzden doktorum geç döllenme dedisat 10 aralık 25 aralıkta genel kontrol için kan vermiştim beta 0.20ydi 10 ocak regl günümdü olmadım test yaptım pozitif dün gittin kan verdim beta 8.9 çokmu düşük geç döllenme midir acaba siz nasıl anladınız geç döllenme olduğunu
muhtemelen benim 25 aralık sonrası yumurtalama gördüm ve adet tarihimle beraber tutunmaya çalışıyo şuan diye düşünüyorum 2 günde bir kan vereceğim bakalım 2025 mart ayında kimyasal gebelik yaşadım en son o yüzden korkuyorum sadece8.9 çok düşük bir değer, benim reglim uzun sürdüğü için dongum hep degisiyordu. Beklenen adet tarihinden 7 gün sonra 248 le öğrendim 5 haftalık olmak yerine 4 haftalikti o yüzden doktorum geç döllenme dedi
Son durumunuz ne oldu acaba? 2 gün gecikmisti test yaptım negatif. Sonra adet gördüm. Adetin 2. Günü beta yüksek çıktı. Bu şekilde geç döllenme oluyor mu bilmiyorum ama bugün tekrar test verdim adetim de bitti tabi. Değişik bir durum. Kimyasal gebelik belkiBende de aynı durum var adetim 4 gün gecikti 2 gün önce test yaptım negatif şuan beklemedeyim
Ben 6 gün gecikme sonrası adet oldum canım normal adet gibi de değildi pıhtılı olurdu bu sefer yoktu kanamam az vardı 3 . Günden sonra söküldü 6 gün sürdü normalde 4 gün sürer herkeste aralık ayında gecikme olmuş nedeni bilinmiyor havaların aniden soğuması yüzünden sanırımSon durumunuz ne oldu acaba? 2 gün gecikmisti test yaptım negatif. Sonra adet gördüm. Adetin 2. Günü beta yüksek çıktı. Bu şekilde geç döllenme oluyor mu bilmiyorum ama bugün tekrar test verdim adetim de bitti tabi. Değişik bir durum. Kimyasal gebelik belki
2 gündür adetim bitti benim. Adetin 2. Gününde 13 tu.Ben 6 gün gecikme sonrası adet oldum canım normal adet gibi de değildi pıhtılı olurdu bu sefer yoktu kanamam az vardı 3 . Günden sonra söküldü 6 gün sürdü normalde 4 gün sürer herkeste aralık ayında gecikme olmuş nedeni bilinmiyor havaların aniden soğuması yüzünden sanırım
Kanı bir kere mi verdiniz normalde yükseliyor mu diye 2 günde bir kan veriliyor eğer düzenli şekilde 2 katına çıkıyorsa sağlıklıdır beta düşüyorsa kimyasaldır2 gündür adetim bitti benim. Adetin 2. Gününde 13 tu.
Dün aile hekimliginde kan verdim beta 49 çıkmış. Doktora gitmem gerekiyor galiba..kimyasal gebelik olabilir dedi aile hekimliği
2 defa vermiştim. Az önce tekrar verdim yarın çıkacak sonuç. Doktor dedi ki çok nadir de olsa adet görüp hamile kalan oluyormus. Muayene oldum geldim. Cuma günü tekrar vajinal muayene yapacak tekrar.Kanı bir kere mi verdiniz normalde yükseliyor mu diye 2 günde bir kan veriliyor eğer düzenli şekilde 2 katına çıkıyorsa sağlıklıdır beta düşüyorsa kimyasaldır
Merhaba sonucunuz çıktı mı2 defa vermiştim. Az önce tekrar verdim yarın çıkacak sonuç. Doktor dedi ki çok nadir de olsa adet görüp hamile kalan oluyormus. Muayene oldum geldim. Cuma günü tekrar vajinal muayene yapacak tekrar.
Merhaba, 49 dan 125 e çıkmış. Cuma tekrar gidecem tabiMerhaba sonucunuz çıktı mı
Hayırlı olsunnn inşAllah sağlıklı yükselirMerhaba, 49 dan 125 e çıkmış. Cuma tekrar gidecem tabi
Merhaba bende beklediğimden geç yumurtlama gördüm regl gecikmesinde bugün doktor randevum vardı ve rahim duvarı kalınlaşmış dedi biraz bekle kan ver dedi sizce gebelik oluşabilir mi? Yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdimHayırlı olsunnn inşAllah sağlıklı yükselir![]()