• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme

esmeresra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar adetim 5iydi geciktim bugüne kadar olmadım 3 gün önce kaset test erken gebelik testi yapmıştım negatifti geç döllenme olabilir mi

Erken gebelik testinde silik çizgi gördüm dün 6.gün gecilkmem de

Eklentiler

• 1000024371.webp
    1000024371.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 353
Kızlar benim de bir sorum olacak bugün bat tarihim dünden beri kahverengi Pembe lekeler var test yaptım ama emin olamadım bir de siz bakar mısınız sonradan değil yapınca çıktı 2. Çizgi ama işte bilemedim

Eklentiler

• 1000169980.webp
    1000169980.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 322
  • 1000169978.webp
    1000169978.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 336
Tam görülmemiş çizgi yükleyince fotoğraf d daha net ama bu kanamaya anlam verwmedim testten çok adet olacaksam olurum yani leke olmamıştı hiç

Tam görülmemiş çizgi yükleyince fotoğraf d daha net ama bu kanamaya anlam verwmedim testten çok adet olacaksam olurum yani leke olmamıştı

Benim ikinci gebeliğim yerleşme kanaması yaşamadm her kadında görülmyr ama kahverengi açık pembe leke şeklinde gelir

Benim ikinci gebeliğim yerleşme kanaması yaşamadm her kadında görülmyr ama kahverengi açık pembe leke şeklinde gelir
Adetim 8 gün gecikti dün akşam test yaptım negatifti saatler sonra dağınık bi renk olmuştu sabah tekrar baktım çizhi çıkmış bu ne demek oluyor
IMG_8899.webp

bazı testler negatif verebiliyor bu formda çok yorumlar okudum. Bence kan testi verin biran önce

Back
X