Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba son durumunuz nedirKızlar adetim 5iydi geciktim bugüne kadar olmadım 3 gün önce kaset test erken gebelik testi yapmıştım negatifti geç döllenme olabilir mi
Merhaba son durumunuz nedir
Erken gebelik testinde silik çizgi gördüm dün 6.gün gecilkmem de
Yok daha yeni belli ki bir hafta daha bekleyip öyle vercm kaset teste de silik çizgi gördm2
Kan testi verdiniz mi
Olabilir bu beklemek öldürüyor insanıMerhaba son durumunuz nedir
Yerleşme kanıdırTam görülmemiş çizgi yükleyince fotoğraf d daha net ama bu kanamaya anlam verwmedim testten çok adet olacaksam olurum yani leke olmamıştı
Siz yaşadınız mı böyle bişey adet gününde mi olur acabaYerleşme kanıdır
Adetim 8 gün gecikti dün akşam test yaptım negatifti saatler sonra dağınık bi renk olmuştu sabah tekrar baktım çizhi çıkmış bu ne demek oluyorBenim ikinci gebeliğim yerleşme kanaması yaşamadm her kadında görülmyr ama kahverengi açık pembe leke şeklinde gelir
Merhaba kan verdiniz miAdetim 8 gün gecikti dün akşam test yaptım negatifti saatler sonra dağınık bi renk olmuştu sabah tekrar baktım çizhi çıkmış bu ne demek oluyorEki Görüntüle 3724680
Hayır henüz vermedim, tekrar test yaptım negatif çıktı, bir kaç gün daha bekleyim diyorumMerhaba kan verdiniz mi
umarım hamilesinizdirrrrrrrHayır henüz vermedim, tekrar test yaptım negatif çıktı, bir kaç gün daha bekleyim diyorum
Bugün 13 gün geciktim hala gelen giden yok.. testler negatif..umarım hamilesinizdirrrrrrr