- Emoji Skoru
- 439
- Puanlar
- 43
Merhaba. Bugün kan testi negatif. 10 gün gecikmem var ama hamile değilim. Yarın doktora gideceğimBugün 13 gün geciktim hala gelen giden yok.. testler negatif..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Bugün kan testi negatif. 10 gün gecikmem var ama hamile değilim. Yarın doktora gideceğimBugün 13 gün geciktim hala gelen giden yok.. testler negatif..
Umarım geç döllenmedirde sonradan çıkarMerhaba. Bugün kan testi negatif. 10 gün gecikmem var ama hamile değilim. Yarın doktora gideceğim
Hiç sanmıyorum artık umudum kalmadı valla canım. 10 gün gecikti başka bir şey vardır diye düşünüyorum. İnşallah kan tahlili yanlıştır diye dua bile ediyorum. Buradaki hastane hiç donanımlı değilUmarım geç döllenmedirde sonradan çıkar![]()
Benimde umudum yok, yarın kan testi yaptırıcam ama birşey çıkmayacak kesin..Hiç sanmıyorum artık umudum kalmadı valla canım. 10 gün gecikti başka bir şey vardır diye düşünüyorum. İnşallah kan tahlili yanlıştır diye dua bile ediyorum. Buradaki hastane hiç donanımlı değil
Merhaba arkadaşlar gecikmemin 30. gününden selamlar. Bir iki doktora gittim testler yaptım ama hep negatif, doktorların ilgisizliğinden de usandım. Tarlusal verdi biri biri içme dedi en son ama bakmadı bile güvenemedim içmedim. Bugün özele gittim çok iyi bir doktora denk geldim hem güzelce anlattı hem güzelce muayene etti başka bir ilaç verdi onu içip adet olacağım doğal bir hap tarlusala göre gebeler bile kullanabiliyormuş şüpheniz varsa da içebilirsiniz adet olduktan sonra bakacağız biz,
Ben de bebek istiyorum ve ilk kez gecikiyorum. Ama bu ay nasip değilmiş, eğer 2 haftayı geçerse iyi bir doktora gitmenizi tavsiye ederim
Not: yumurtlama testi yapıldı, hep gecikme, düzensizlik olsaydı sorun olabilirdi ama ilk kez başına geliyorsa kontrol edelim belki bu aylık bir durumdur düzene göre bakarız dedi. İnşallah tekrar düzene girer hepimizinki.
Geç döllenme olabilir diye bayağı bekledim ama değilmiş üstelik belirtliler var gibiydi ve lekelenme olmuştu yerleşme gibi.
Lütfen
Kendinizi lütfen strese sokmayın biraz bekleyin geç döllenmeyse de gecikmeyse de bir yoluna bakılır.
Bu sebepten veya başka sebepten stres yapıyoruz bu bir gün bedenimize yansıyor sağlığımızdan kıymetli değil hiçbir şey. Güzel haberler almamız dileğiyle.
Hepimize Rabbim şifa versin…
benim adetim düzensizdir ama ilk kez bu kadar gecikti ve başka birşey çıkar diye korkmuyoda değilim.. dua ediyorum umarım kan'da pozitif çıkar diye.. ne kadar düşünmemeye çalışsakta insanın kafasını kurcalıyorMerhaba arkadaşlar gecikmemin 30. gününden selamlar. Bir iki doktora gittim testler yaptım ama hep negatif, doktorların ilgisizliğinden de usandım. Tarlusal verdi biri biri içme dedi en son ama bakmadı bile güvenemedim içmedim. Bugün özele gittim çok iyi bir doktora denk geldim hem güzelce anlattı hem güzelce muayene etti başka bir ilaç verdi onu içip adet olacağım doğal bir hap tarlusala göre gebeler bile kullanabiliyormuş şüpheniz varsa da içebilirsiniz adet olduktan sonra bakacağız biz,
Ben de bebek istiyorum ve ilk kez gecikiyorum. Ama bu ay nasip değilmiş, eğer 2 haftayı geçerse iyi bir doktora gitmenizi tavsiye ederim
Not: yumurtlama testi yapıldı, hep gecikme, düzensizlik olsaydı sorun olabilirdi ama ilk kez başına geliyorsa kontrol edelim belki bu aylık bir durumdur düzene göre bakarız dedi. İnşallah tekrar düzene girer hepimizinki.
Geç döllenme olabilir diye bayağı bekledim ama değilmiş üstelik belirtliler var gibiydi ve lekelenme olmuştu yerleşme gibi.
Lütfen
Kendinizi lütfen strese sokmayın biraz bekleyin geç döllenmeyse de gecikmeyse de bir yoluna bakılır.
Bu sebepten veya başka sebepten stres yapıyoruz bu bir gün bedenimize yansıyor sağlığımızdan kıymetli değil hiçbir şey. Güzel haberler almamız dileğiyle.
Hepimize Rabbim şifa versin…
İnşallah senin vardır canım duamdasinBenimde umudum yok, yarın kan testi yaptırıcam ama birşey çıkmayacak kesin..
Teşekkür ederim canım bebiş bekleyen herkeze rabbim nasip etsin & elbette bildiririmİnşallah senin vardır canım duamdasinhaber ver mutlaka
İnşallah canımTeşekkür ederim canım bebiş bekleyen herkeze rabbim nasip etsin & elbette bildiririm![]()
Sonuçlar geldi, negatif çıktı. Bu ayda bebiş yokİnşallah canımamin hayırlısıyla
Olsun canım inşallah pek yakında Allah bizlere de nasip eder canımızı sıkmayalımSonuçlar geldi, negatif çıktı. Bu ayda bebiş yok![]()
Sağlık olsun canım doktora git bence. Ben dün gittim 4 cm kist varmış o engelliyor adeti dedi tarlusal yazdıSonuçlar geldi, negatif çıktı. Bu ayda bebiş yok![]()
Olsun canım inşallah pek yakında Allah bizlere de nasip eder canımızı sıkmayalım
Yani bende gitsem diyorum ama Türkiyede yaşamıyorum yurt dışındayım öyle hemen randevu vermiyolar malesefSağlık olsun canım doktora git bence. Ben dün gittim 4 cm kist varmış o engelliyor adeti dedi tarlusal yazdı