geç döllenme....

minikPrensim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
8.920
315
163
slm arkadaşlar aranızda geç döllenme yaşayan ve hamile olan varmı??

sorumda aranızda gofret sevmeyen varmı gibi oldu

evet canım benim öyle olmuş tabi bunu ben anlayamadım doktorum söyledi 29 nisandı son adet tarihim ama doktorum 1 hafta sonra 6 mayısı kabul etti ve şu anda doğumuma bir hafta kaldı.

evet canım benim öyle olmuş tabi bunu ben anlayamadım doktorum söyledi 29 nisandı son adet tarihim ama doktorum 1 hafta sonra 6 mayısı kabul etti ve şu anda doğumuma bir hafta kaldı.

adetime 6 gün kala kanda baktırdım 0.03 çıktı yumutlama tarihim 23 ocaktı 25 ocakta birliktelik oldu ve ben testi erken yaptırdım acabamı diye içimden geçiyor sizlere sorayım dedim bide

ne güzelll inşallah benimde öyle olmuşturrrr sağlıkla al kucagınaaaaaa

ben geç dölenme yaşadım galiba çünkü adetim 13 gün geçti test yaptım silik çıktı 4 gün sonra tekrra yaptım net çıktı kanda baktım değer yüksek çıkmadı ultrasona girdim yeni kese olmuş 5 haftalıktı doktor 2 hafta geç dölenme dedi galiba dahada gitmedim

slm canım benim bi arkadaşımında öyle oldu, adetleri çok düzenliydi, adet gününden 1 gün önce kan testi yaptırdı negatif çıktı, heralde yok dedi bu ay, ama adet olmadı, bikaçgün sonra tekrar baktırdı pozitifti. yani 1 hafta kadar geç döllenme olmuştu

ne güzelll inşallah benimde öyle olmuşturrrr sağlıkla al kucagınaaaaaa

sağol canım darısı başına inşaalah ben de polikistik over vardı bu rahatsızlıkta sık olan bir durummuş geç döllenme ben zaten her ay 10 gün gecikiyodum yine öyle bir durumdur demiştim 7.günde test yaptım şok oldum darısı isteyen herkese

adetime 2gün kala idrarda silik cıktı mrk ettim kan verdim15,07 cıktı pozıtıf dedıler iki gün sonra tekrarladım19,67 cıktı deger cok yukselmedı korktum bende adetim ıkı gun gecınce idrar testi yaptım tekrar çok net çizgi cıktı deger yukselmese cıkmAazdı dimi kan vericem korkuyorum geç döllenmemmi yoksa kimyasalmı dıye kafam karısıyo boyle olupta hamile olan var mı cvp verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…