geç döllenme

tuuba89

şükürler olsun Rabbim
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.239
246
648
36
arkadaşlar bugün adetim gecikeli 9. gün oldu. dün akşam yaptığım idrar testinde negatif çıktı.
acaba sabah mı yapmalıydım diye düşündüm ama artık idrar testi yapmasam da kana mı gitsem diyorum.
yalnız kanda ne zaman çıkabilir, gidip bi negatifi daha görmekten korkuyorum.
geç döllenme yaşayıp da kan testi yaptıranlar kaçıncı günlerinde yaptılar ve değerleri ne çıktı yazablilirler mi ?
kafam çok karışık ne olur yardımcı olun

Benim Idrar testim 14. Güne kadar negatifti canim.. 4 gün gecince kan verdim 1.20 negatifti 10 gun sonra 126 ciktii..

canım benimde düzenli adetim aralık ayında 10 gün gecikdi 28 i yerine ocagin 9 unda oldum kan ve idrar testi yaptırdım aralık ayında çıkmadı bişey doktorumu aradim geçdollenmedir dedi daha sonra ocakda adet oldum kaç gün geçti adet sonrası hatırlamıyorum ama subatin ilk haftalarında oylesinee bi idrar testi yaptım gebelik pozitif çıktı şimdi 8 haftalik hamileyim

peki belirtilerin var mıydı canım ?

Gögüslerim adetime 1 hafta kala siser hassaslasirdi ama olmadi uykum ve halsizligim vardi baska bir belirtim yoktu atesimi ölcüyordum her sabah o da yüksekti.. sonra hamileligimi ögrendim gögüslerim sisti dokunamiyordum hala öyleler uyku ve yorgunluk hat safhada iki üc gündür de bulantim var canim..

Bulantin var mi canim neler yapiyorsun bulanti icin ben cok muzdaripim de fikir ver bana

adet gördüğün halde hamileymişsin doğru mu anladım canım..

bende senin dediğin gibi oldum canım göğüslerim her adetten önce şişer ve acırlardı bu ay olmadı, halsızlık ve uyku da var, ek olarak benim iştahım acayip açıldı eşim bile hayret ediyor ne oluyor sana benden çok yemeye başladın diye ki gerçekten öyle, acıkınca elim ayağım titriyor, açlığa dayanıklı bi insandım üstelik.. ateşimde yüksek kaç sabahtır hep 36.7.. bugün 10. gün hala gelen giden yok, dün akşam kan verdim 1.20 çıktı çok üzüldüm anlatamam.. kaç haftalık hamile olman gerekirken kaçıncı haftadasın peki. geç döllenme oyle olurmus ya..

Son düzenleme:

canim 8 haftalik olmam gerekiyor ama ilk kizimda da böyle olmustu sanirim 6 haftaligim.. yarin doktora gidicem insaallah gec döllenme ya kese görünmez canim sıkılır diye hemen gitmek istemedim..sende bekle bakalim varsa nasilsa cikacak benim ilk sonucumda 1.20 di bebek tutunuyormus o zaman sanirsam :)

anladım canım, bende bekleyeyim diyorum ama korkuyorum bi taraftan da kist falan olur Allah korusun sen yine negatifi 4 gün gecikince görmüşsün ben 9. günde gördüm. kanda çıkar diyorlar hep. ümitlensem mi bilemedm :26:

Canim iki ay gecince bile ögrenenler var arsivden bakarsan eger cok ilginc vakalar var.. hatta birine günü epey gecince bakmislar gebelik yok demis ultrasonda doktor sonra adet söktürücü vermis ama kullanmamis biraz daha bekleyim demis ve bulantilari baslamis tekrar gitmis öylelikle görmüsler bebegi ve döktor özür dilemis ama tabi bi daha o doktora gitmemis.. seni ümitlendirmek de istemiyorum ama eviren ceviren Allah bekle bakalim..

Bulantin var mi canim neler yapiyorsun bulanti icin ben cok muzdaripim de fikir ver bana

bulantim 3 gündür falan azaldı çok vardı sürekli midem agzimdaydi canım valla bende yorgunlukda var sürekli yatiyoeum ve çubuk kreker yiyorum gecirme calisiyorum olmayinca niye midem bulanmiyo biseymi oldu diye dusundugum için ben çekmeye razıyım yani :)

slm lar konu sahibi sana çok yakın bi akrabamızın hikayesini anlatim. bu bahsedeceğim kişinin 2 çocuğu var bi tanede 10 günlük ken ölen bi çocuğu var artık düşünmediğini falan söylerdi hep velasıl 5 buçuk aylık hamile olduğunu öğrendik,işin enteresan tarafı kendide 5 buçuk aylıkken öğrenmiş dkhapıyla korunurken hamile kalmış ve her ay adet görüyor son 2 adeti lekeli gelmeye başlamış hatta hap düzenimi bozdu diye sipral taktırcaktı ve bu süre zarfında diş etinden kist ameliyatı da oldu bir gün kulağı çok ağrıdığı için doktora gidiyor doktor da buna çok ağır ilaç vereceğini muhakkak kadın doğuma gitmesini istemiş ama doktor yüzünden bişiler anlamış. neyse bu gidiyo muayene ye doktor bir bakıyorki 5 aylık hamile inanmamış başka doktora gitmiş oda aynı şekilde hatta 5 buçuk aylıksın demiş şok şok şok şuan itibariyle çocuk çok sağlıklı görünüyor ve çocuğun hareketlerini hep bağırsaklarım karışıyo zannetmiş yani hiç bir şekilde anlyamamış korunuyor yaa ihmital vermiyor umarım sizde güzel haberler alırsınız

bekliyorum bakalım neler olacak. peki bu arada eşimle birlikte olmıcam mı :26: ben korkuyorum bebek var da bişey olur diye ama eşimde kanda negatifi görünce bişey yoktur diye düşünüp rahat bırakmıyo beni, napmamızı önerirsin :26:

hadi ya neler oluyor Allahım, çok teşekkür ederim canım anlattıkların için

Canim seni üzmek istemem ama benmde adetim bu ay 8gun gecikti testler yaptm hep negatif birazda strestten oldu sanırım gelmesin diye düşünürken gelmedi 8.gun gece geldi hemen hemen hamilelik belrtlerni yasadim bende
Ama olmadı doktra gttim ultrasonda pko çıkdi yani düşük bi ihtimal testte çıkmıyosa ama inşallah sen hamilesindr inşallah mucize seninledir

daha önce gecikmelerim oldu ama bu kadar ilk defa oldu. gelmedikçe stres oluyorsun ister istemez tabiki.
pko değilim çok şükür daha önce dr muayenesine gittim. inşallah ama umudum azalıyor artık. tek beklentim kötü bişey çıkmaması.
bu gidişle doktora gidecem tekrar.

Canim moral bozmak istemem ama beklemek ve umitlenmek olmamasindan daha kotu diye dusunuyorum. Biz ilk defa aralik ayinda denedik bebegi, belko olmustur dedim testler yaptim kan testi yaptirdim 2 kere belki gec dollenmedir die ama 1 hafta gecikmeli olarak adet oldum. Bu ay ise hic umidim yokken hatta agir esya kaldirdim temizlik filan yaptim 5 gun gecti adetim test yapim dedim pozitif cikti. Bugun doktora gittim gec dollenme varmis takvim 6 hafta dior doktor 4 haftalik kese hesapliyor. Ama kanda ve idrarda cikmisti. Hic bi belirti yok halsizlikten baska. Ama bende dusuk tehlikesi ile ugrasiyorum. O yuzden umitlenip kendini uzme beklemedigin bi anda oluverio zaten. Insallah gec dollenmedir ve olmustur ama bu zamanda kanda negatifse daha artmaz.

Ins hamissindr canim yaa

ateşim yüksek ama adet günümü geçeli... bugün 11.gün adet olsam rahatlıcam o da yok, bilmiyorum Allah hayırlısını versin

Ins hamissindr canim yaa

inşallah canımm..

Son düzenleme:
göğüslerim artık acımaya başladı ve pazartesi günü akşamdan beri kasıklarımda ara ara batma var, dün adet sancısı gibi sancılarım oldu ama hala gelen giden yok. bu sabah ateşim düşmüş, sanırım bu ay da olmadı

Son düzenleme:
bugün çok az bi lekelenme oldu, gelen giden yok..
bu stres beni öldürcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…