- 17 Mart 2009
- 502
- 360
- 103
- Konu Sahibi Denizhifam
-
Hayırlısı olur inşallah hakkımızda benim bugün 9. Günü belki biraz daha beklerim sonra test yaptırırım bi daha rüyalarımda adet olduğumu görüyorum artık
Akıntı varsa doktora git canımO
Zaman benimki cok dusuk ama kahverengi akintiya cok takildim hic olmazdi
İnşallahhh Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah güzel haber verebiliriz burdan
Canım çok da düşük değil sanki değerin benim adetime 1 hafta kala 64 lerde çıkmıştı doktor hamilesin ama çok erken daha diyerek 2 hafta sonra ultrasona çağırmistimerhaba arkadaşlar
benim bir oğlum var sonrada 2 gebelik yaşadım ama bebek gelişmediği için alındı bu güne kadar hiç beta hcg testi olmadım adetim 2 gün geçince evde test yapıp hemen doktora giderdim ve kese hemen görünürdü bu kez kafam karman çorman 21 nisan 2016 da adet oldum 22 nisanda evde gebelik testim silik pozitifti 23 nisanda yinelededim bu kez belirgin çizgi çıktı ertesi gün yani 3.günkü gecikmem de dr gittim beta hcg yaptırdı 91.90 çıktı çok düşük gebelik var fakat daha hiç bir şey yok dedi haftaya gel tekrar test yaparız geç döllnemde olabilir bu arada bu gidebilir de dedi off kafamda deli sorularla eve döndüm beta hiç yaptırmadım ama bunun 48 saatte bir ikiye katlandığını ve en az 1500 olmadan kese görünmeyeceğini biliyorum .
şimdi arkadaşlar bana yardım edin hadi diyelim geç döllenme oldu en son adetinden 8 gün önce ilişkim oldu bu evdeki gebelik testlerinde çıkar mı ? ya normal vaktinde döllenme oldu diyelim neden hcg düşük tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum
Ama canım adetine bir hafta kala 64 çıkmış 2 günde ikiye katlarsa daha 2 günde sat ın üzerinden geçince bence yükselecek ya çok halsizim bu gün çıkamadıım yarın gidip test yaptırayım bakalım artış normal mi ?
İnş. Normaldir ALLAH gönlüne göre versinAma canım adetine bir hafta kala 64 çıkmış 2 günde ikiye katlarsa daha 2 günde sat ın üzerinden geçince bence yükselecek ya çok halsizim bu gün çıkamadıım yarın gidip test yaptırayım bakalım artış normal mi ?
YokturKızlar merhaba , ilişkiden 30 ve 60 gün sonra beta hcg yaptırdım sonuç <1.20 çıktı ama bu ara dönemde parça dökülür şeklinde adet kanamam oldu sizce gebelik riski var mıdır ?
Ayy inşallah mol gebelikten bile korktum adetlerimde düzensiz yanı eğer oyle birsey olsa yine 1.20 çıkmazdı dimi 60 gün sonraYoktur
aynen çıkmazdıAyy inşallah mol gebelikten bile korktum adetlerimde düzensiz yanı eğer oyle birsey olsa yine 1.20 çıkmazdı dimi 60 gün sonra
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız mide bulantılarım oluyo düşündükçe psikolojik sanırımaynen çıkmazdı
Ay inşallah vardır bende kanama yok ama böyle kasıklarımda batma var
Kizlar merhaba ben araniza yeni katildim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Bana yardim edin. 27 yasindayim. 5 aylik evliyim. Bebek istiyoruz. 27 mayis supheli iliski oldu. Bugun adetime 4 gun var. Beta hcg yaptirdim cikmadi. Cok uzuluyorum. Acaba gec dollenme mi. Oyleyse eger ne zaman cikar. Bilgisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?