Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa cok tesekkur ederim kafam cok karismisti cevabiniz icin cok cok tesekkur ediyorumDogumunu etkilemez. Cunku dogum tarihi adet tarihine gore hesaplaniyor. 1hafta cok onemli diil zaten. Ilerde o ara kapanadabilir.
8 haftaligiz canim ya normalde 9 olmaliydi ama ufaklik dedigim gibi son anda dollenmis cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin Rabbim olmayan herkeze versinKac haftaliksın bilmiyorum ama ilk 6hafta kese ölçümleri ile hesaplanıyor daha sonra bebegin ölçümleri ile hesaplanıyor ve bu hesaba göre doğum haftan belirleniyor hiç bir sorun olmaz doktorun doğum haftanı hesaplayınca sana bildirir rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Cok tesekkur ediyorummmHamileliğimde bende de geç döllenme olmuş. Kontroller boyunca hep 1 hafta geriden geldi. Ama doğum hesaplarken adete göre hesapladilar.
Canim olcumlere gore doktor soyler sana brnimki suan SAT a yetisti tam gunundeyimBu nasıl anlaşıyor? Bende ne zaman hamile kaldığımı merak ediyorum da? Adetlerim düzenli değildi. Kaldı ki 6 ay adet görmedim ilaç tedavisi gördüm çikolata kistin' den dolayı, ilacı bıraktım, adet gördüm 28 Şubatta geçen hafta da hamile olduğumu öğrendim inanamadım. Doktor söyler miydi geç döllenme falan olsa?
Şuan 7 haftalık hamileyim..
Bu nasıl anlaşıyor? Bende ne zaman hamile kaldığımı merak ediyorum da? Adetlerim düzenli değildi. Kaldı ki 6 ay adet görmedim ilaç tedavisi gördüm çikolata kistin' den dolayı, ilacı bıraktım, adet gördüm 28 Şubatta geçen hafta da hamile olduğumu öğrendim inanamadım. Doktor söyler miydi geç döllenme falan olsa?
Şuan 7 haftalık hamileyim..
Benimde adetlerim son zamanlarda 35 günü bulmuştu. Doktor ultrasonda bakıp geç döllenme olabilir dedi. Genelde söylüyorlar.
Bir de mesela 28 Şubat olarak hesaplayınca daha fazla hamile görünüyorum?
Ama 7 haftalığım, hesaplayıcılar mı yanlış hesaplıyor acaba?