Gec dollenme ??

Mcada

🧿
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
5.706
10.153
198
Selam kizlar adetime gore 1 hafta geriden geliyor bebisim ilerleyen zamanlarda adet tarihime gore mi dogar yoksa 1 hafta gec mi dogar kafam karisti

Dogumunu etkilemez. Cunku dogum tarihi adet tarihine gore hesaplaniyor. 1hafta cok onemli diil zaten. Ilerde o ara kapanadabilir.

Kac haftaliksın bilmiyorum ama ilk 6hafta kese ölçümleri ile hesaplanıyor daha sonra bebegin ölçümleri ile hesaplanıyor ve bu hesaba göre doğum haftan belirleniyor hiç bir sorun olmaz doktorun doğum haftanı hesaplayınca sana bildirir rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Kac haftaliksın bilmiyorum ama ilk 6hafta kese ölçümleri ile hesaplanıyor daha sonra bebegin ölçümleri ile hesaplanıyor ve bu hesaba göre doğum haftan belirleniyor hiç bir sorun olmaz doktorun doğum haftanı hesaplayınca sana bildirir rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah
8 haftaligiz canim ya normalde 9 olmaliydi ama ufaklik dedigim gibi son anda dollenmis cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin Rabbim olmayan herkeze versin

Hamileliğimde bende de geç döllenme olmuş. Kontroller boyunca hep 1 hafta geriden geldi. Ama doğum hesaplarken adete göre hesapladilar.

Bu nasıl anlaşıyor? Bende ne zaman hamile kaldığımı merak ediyorum da? Adetlerim düzenli değildi. Kaldı ki 6 ay adet görmedim ilaç tedavisi gördüm çikolata kistin' den dolayı, ilacı bıraktım, adet gördüm 28 Şubatta geçen hafta da hamile olduğumu öğrendim inanamadım. Doktor söyler miydi geç döllenme falan olsa?

Şuan 7 haftalık hamileyim..

Bu nasıl anlaşıyor? Bende ne zaman hamile kaldığımı merak ediyorum da? Adetlerim düzenli değildi. Kaldı ki 6 ay adet görmedim ilaç tedavisi gördüm çikolata kistin' den dolayı, ilacı bıraktım, adet gördüm 28 Şubatta geçen hafta da hamile olduğumu öğrendim inanamadım. Doktor söyler miydi geç döllenme falan olsa?

Canim olcumlere gore doktor soyler sana brnimki suan SAT a yetisti tam gunundeyim

Benimde adetlerim son zamanlarda 35 günü bulmuştu. Doktor ultrasonda bakıp geç döllenme olabilir dedi. Genelde söylüyorlar.

Benimde adetlerim son zamanlarda 35 günü bulmuştu. Doktor ultrasonda bakıp geç döllenme olabilir dedi. Genelde söylüyorlar.

Bana direkt Martta hamile kalmışsın dedi.
Doğacağı tarih içinde 04.01.2017 dedi.
Benim SAT 28 Şubat, bebek planlamadığımız için hiç bir takip yapmadım.
İlk aydan hamile kalmışım..

Bir de mesela 28 Şubat olarak hesaplayınca daha fazla hamile görünüyorum?
Ama 7 haftalığım, hesaplayıcılar mı yanlış hesaplıyor acaba?

Bir de mesela 28 Şubat olarak hesaplayınca daha fazla hamile görünüyorum?
Ama 7 haftalığım, hesaplayıcılar mı yanlış hesaplıyor acaba?

Doktorlar ve hesaplayıcılar herkesin yumurtlama zamanı farklı olduğu için son adet tarihini baz alıp ona göre haftayı hesaplıyor. Bazen ultrasonda bebiş küçük görünürse ve adetlerin düzensiz ise geç döllenme olabilir diyor.

Benim geç döllenme oldu hatta önce dr.moralimi bozdu falan bebek yok falan demişti ama Allah a şükür sonradan anlaşıldı bebeğim 1 hafta geride sata göre ama problem değil sonuçta doğum zamanıda ona göre oluyor geç döllenme bi problem teşkil etmiyo zaten bebek sağlıklı olduktan sonra

Merhabalar benim 2 gun gecikmede betahcg 1.75 cikmisti yani negatif. Suan 5 gun gecti hala adet olmadim. Hamilelige dair pek bir belirtim yok. Sadece seffaf bi akintim ve bel agrim cok oluyor birde kasiklarimda cok fazla batma var. Gec dollenme olabilir mi sizce?

Back
X