- 9 Ocak 2017
- 288
- 193
- 103
- 35
- Konu Sahibi followingsf
-
Ayyy çok sağolun ya kafam o kadar karıştı kı hiç adet gecikmesi yaşamadım ben 6 ay önce bı boş gebelik geçirdim en son onda oldu gecikme. 29günde falan adet oluyorum. Şimdi ben bu söktürücü yu kullanmayayim dimi. Bu arada Allah bağışlasın bebislerinizi
Ultrasonla bı baktı görünen bişey yoktu dedi kan testi de negatif çıkınca hemen söktürücü verdi adet olunca 3.gun gel dedi
Evet galiba. İlk kez böyle gecikti ve göğüs lerim baya agriyo dokunamiyorum
Tamam canım çok teşekkür ederim. Peki senin adetlerin düzenlimiydi normalde
Peki senin adetlerin düzenlimiydi. Adet düzenli olursa geç döllenme ihtimali az diyorlar daOlamaz diye bisey yok canim. Ben 9 gün gecikmeyle gittim kan idrar negatif ti. Izine gittim 2. Haftasinda rahatsizlandim hastaneye gittim. Hala adet olmamistim. Doktor sordugunda haftaya tekrar adet olmam lazim ama daha önceki gelmedi dedim. Kan tahlili yapti. 65 cikti beta 3 gün sonra tekrar kan ver dedi. Gittim 971 e cikmisti. Meger 9 hün gecikmeyle gittigimde 1 .1bucuk haftalikmisim cok yeni oldugundan cikmamis. Simdi 21. Haftaya basladik hamd olsun :) biraz bekle derim ben.
Rabbim ne zaman ol derse oluyo işte ne kist ne başka bişey engel olamiyo. Çok sevindim senin adına Allah birbirinize bağışlasınyok aksine polikistik over hastasıyım. İlaçsız 6 ay adet görmediğimi bilirim. Hamile olduğuma hiç ihtimal vermiyordum. En beklemediğin anda geldi oğlum :)
Rabbim ne zaman ol derse oluyo işte ne kist ne başka bişey engel olamiyo. Çok sevindim senin adına Allah birbirinize bağışlasın
Evet canım hayırlısıyla inşallah tekrar teşekkür ederim hayırlı geceler olsun :)Allah razı olsun canım. Sana da en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah. Vakti saati gelince olmaz denilenler oluyor işte. Gerisi vesile sadece :)
Aynen benimgib olmus bende 20 aralik adet olmam gerekdi olmayinca 23 aralik kan testi verdim negatif 26 aralik usm duvar kalinlasmis adet olacaksin dedi ve 1 hafta daha gecti olmayinca kan testi 2 3 haftalik hamilelik gosterdiEvet canım hayırlısıyla inşallah tekrar teşekkür ederim hayırlı geceler olsun :)
Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah. Olabiliyo demekki böyle şeyler bende biraz daha bekliyeyimAynen benimgib olmus bende 20 aralik adet olmam gerekdi olmayinca 23 aralik kan testi verdim negatif 26 aralik usm duvar kalinlasmis adet olacaksin dedi ve 1 hafta daha gecti olmayinca kan testi 2 3 haftalik hamilelik gosterdi
İnşAllah canim sende guzel haberler alirsinAllah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah. Olabiliyo demekki böyle şeyler bende biraz daha bekliyeyim
Yani şüpheli ilişki,beklenen adetten bir gün öncemiydi yani? Benim de bugün 45.gün,gelen giden yok,pko da varmış birazcık,geçen ay çıktı,yani o da gecikme yapıyomuş ama,umut işte,bu ay inofolik kullanmaya başlamıştım,belki o geciktirmiştir ya da belki o yumurtacık yapmıştır geç,çünkü adet başında başlamadım geç başladım,Olamaz diye bisey yok canim. Ben 9 gün gecikmeyle gittim kan idrar negatif ti. Izine gittim 2. Haftasinda rahatsizlandim hastaneye gittim. Hala adet olmamistim. Doktor sordugunda haftaya tekrar adet olmam lazim ama daha önceki gelmedi dedim. Kan tahlili yapti. 65 cikti beta 3 gün sonra tekrar kan ver dedi. Gittim 971 e cikmisti. Meger 9 hün gecikmeyle gittigimde 1 .1bucuk haftalikmisim cok yeni oldugundan cikmamis. Simdi 21. Haftaya basladik hamd olsun :) biraz bekle derim ben.
Yaaa benim de böle olsun nolur nolur noluuur :) benim de bugün 45. GünBenim de aynen son adet tarihinin üzerinden 45 gün geçince 0.5 çıkmıştı hatta doktor ultrasonla baktı. Rahmin kalınlaşmış adet göreceksin dedi söktürücü vermedi. 3-4 hafta sonra hala adet olmayınca test yaptım 13888 çıktı 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Allah senin de gönlüne göre versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?