- 13 Temmuz 2015
- 505
- 353
- 53
- Konu Sahibi pamukprensesjix
Canım bende bulantı başladı. Ama her gün olmuyor bazı günler hiç yok mesela. Çok halsizlik var hiç bişey yapmak istemiyorum. Sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünü saymazsak 3 gün kaldı diyebilirim canım heyecan dorukaaa...bende de canm ayni bazi anlar oluyor kalp sesini duymaya kac gun kaldi :)
saol melikem iyi olsunlar bebeklermzAğlama canım güzel düşün. 7. Hafta çağırıyor doktorlar. Sen daha 6. Haftadasın
Canımmm güzel haberlerini bekliyorum nerdesin ne yaptınnnsaol melikem iyi olsunlar bebeklermzyarn doktrdym
Oooo canım gözün aydın maşallah :) ben de yarın gideceğim yani çarşamba günü.. beniö için dualarını beklerim.. kaç haftalık olmuş?? Sende ne gibi değişimler var??canim geldim iyiymis sukur kalp sesini duyduk sen yarin mi gtcrksinn![]()
Hayırlı olsun canım bende kusma olmadı ama hep midem rahatsız hep miğdem ağzımda hissediyorum ve halsizlik iştahsızlık vartabiki dualarim seninle insallah hayrli haberler le gelceksin melikem bende bulantilar artti ozellkle sabahlari kusma oluyor gogusler asiir derecensis ve hassas 7 haftaya girmisiz canim
kıyaamm canm evet oyle oluyor cok hassas mıdem ozellkle kokulara karsı ınsallah guzel olcak hersey senıj kac haftalıktıHayırlı olsun canım bende kusma olmadı ama hep midem rahatsız hep miğdem ağzımda hissediyorum ve halsizlik iştahsızlık vareridim soldum resmen
Benimde artık 7 haftalık olmam gerek canım hatta 7.5 olabilir bakalım doktor ne diyecek çok heyecanlıyımkıyaamm canm evet oyle oluyor cok hassas mıdem ozellkle kokulara karsı ınsallah guzel olcak hersey senıj kac haftalıktı
melikem geldinizmi merak ediyorm seni hersey iyimiBenimde artık 7 haftalık olmam gerek canım hatta 7.5 olabilir bakalım doktor ne diyecek çok heyecanlıyım
hamile misiniz acaba, benimde 3.5 cikti da dün umut için soruyorumKızlar merhaba bilgilerinize ihtiyacım var reglin gecikeli 6 gün oldu kan testinde beta hcg 3.5 cıktı ultrasonda ise kese falan görülmesi sürekli sancim oluyor regli olacak gibi fakat olmuyorum ve ara ara ateş basıyor benim gibi olan veya bu konuda bilgisi olan var mı ?