Geç döllenmeyle başlayıp arayı kapatan hamişcikler varmı?

Deryadeniz3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
194
42
48
kızlar geç döllenmeyle başlayıp sat tarihine kadar arayı kapatan varmı? Yardımlarınızı rica ediyorum.

kızlar geç döllenmeyle başlayıp sat tarihine kadar arayı kapatan varmı? Yardımlarınızı rica ediyorum.
Mrb benim son adet 28 ocak ama 20 şubat olarak düzeltti doktor bu geç döllenmeden dolayı olsa gerek gebe kaldığımız gün değişmez ki ilk 12 13 haftaya kadar hamile kaldığın gün hesaplanıyo sonra bebek gelişimine göre haftalar değişiyo. ama döllenme olan gün aynıdır.

Mrb benim son adet 28 ocak ama 20 şubat olarak düzeltti doktor bu geç döllenmeden dolayı olsa gerek gebe kaldığımız gün değişmez ki ilk 12 13 haftaya kadar hamile kaldığın gün hesaplanıyo sonra bebek gelişimine göre haftalar değişiyo. ama döllenme olan gün aynıdır.
Merhaba canım senin 22 gün ileri yazmışlar 3 hafta neredeyse ilk ögrendiğinde kan sonucun ne çıkmıştı benim adetten 2 gün sonra 80 çıktı sonra kat kat hızlı şekilde arttı senin nasıldı kan gidişatın ? Şuan son adetbtarihin 28 ocağamı uuuyo yoksa 20 şubat ultrasonda görünen gelişiminemi

Merhaba canım senin 22 gün ileri yazmışlar 3 hafta neredeyse ilk ögrendiğinde kan sonucun ne çıkmıştı benim adetten 2 gün sonra 80 çıktı sonra kat kat hızlı şekilde arttı senin nasıldı kan gidişatın ? Şuan son adetbtarihin 28 ocağamı uuuyo yoksa 20 şubat ultrasonda görünen gelişiminemi
Beni hep usg ile takip etti kanda kaç hiç bilmiyodum 20 şubata göre herşey planlanıyo benim . Bnmde cnm sıkkın ama dr sıkıntı yok diyo geç döllenme diyo yani bu gerçek böyle demek ki . En baştaki haftalatla hesaplıyo 20 şubat diyo adet günün oysa ben 20 şubatta adetfalan olmadım not almışım zaten 28 ocakta başladı diye. buda geç döllenmeden dolayı yani arayı kapatma gibi durum yok gebeliğimizin yaşı net yani dahada açarsak yumurtamızla spermin birleştiği an bebek oluşuyo sonrasında ona göre gelişime bakıyolar . arayı kapatıyo falan diyenler gelişimle alakalı olmalı gebe kaldığımız zaman değişirmi ya bende sinir oluyorum okudukça böle şeyleri :(

Beni hep usg ile takip etti kanda kaç hiç bilmiyodum 20 şubata göre herşey planlanıyo benim . Bnmde cnm sıkkın ama dr sıkıntı yok diyo geç döllenme diyo yani bu gerçek böyle demek ki . En baştaki haftalatla hesaplıyo 20 şubat diyo adet günün oysa ben 20 şubatta adetfalan olmadım not almışım zaten 28 ocakta başladı diye. buda geç döllenmeden dolayı yani arayı kapatma gibi durum yok gebeliğimizin yaşı net yani dahada açarsak yumurtamızla spermin birleştiği an bebek oluşuyo sonrasında ona göre gelişime bakıyolar . arayı kapatıyo falan diyenler gelişimle alakalı olmalı gebe kaldığımız zaman değişirmi ya bende sinir oluyorum okudukça böle şeyleri :KK43:
Adet düzensizliğin i vardı yavrum senin arada 3 hafta var nerdeyse gebe olduğunu nasıl ögrendin hami test yapılıyo ya ilkde sen yapmadınmı

Önemli olan aranın kapanması değil aranın hep aynı kalmasıymış. Benim sat ile ultrason ölçümü arasında 4 gün var. Doktorum kontrollerde bu 4 günlük fark korunursa sıkıntı olmaz ama değişirse o zaman sorun var demektir dedi.çok şükür 4 kontroldur fark aynı ve bu yüzden ultrason ölçümünü dikkate alarak ikili teste çağırdı

Adet düzensizliğin i vardı yavrum senin arada 3 hafta var nerdeyse gebe olduğunu nasıl ögrendin hami test yapılıyo ya ilkde sen yapmadınmı
Vardı ama kürtaj olmuştum ben geçen sene ekimde sonra dÜzeldi adetim yani 3 5 oynuyodu sonra martta hamile kaldığımı öğrendim silik çizgi ile gittim kan verdim kanda negatif çıktı bi hafta sonra falanda test yaptım net çıktı sonra hastane gittim 4 5 haftalık dedi 25 martta gittiğimde . Sonra geldik bugüne işte

Önemli olan aranın kapanması değil aranın hep aynı kalmasıymış. Benim sat ile ultrason ölçümü arasında 4 gün var. Doktorum kontrollerde bu 4 günlük fark korunursa sıkıntı olmaz ama değişirse o zaman sorun var demektir dedi.çok şükür 4 kontroldur fark aynı ve bu yüzden ultrason ölçümünü dikkate alarak ikili teste çağırdı
Evet benimde hep 20 şunat diyolar son adetime oysa 28 ocakta oldum yani son reglimi usg böyle ölçüyo yani 20 şubata göre hep.

Benimki kapattı canım geç döllenmeydi ama 1 hafta

Back
X