• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenmeyle hamile kalanlar bakar mısınız

danset

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Geç döllenme yaşayanlar adet gecikmesinin kaçıncı gününde öğrendiniz hamileliğinizi?

beklenen adetten önce son ilişki 12 nisanda oldu adetim gelmedi 4 gün sonra kan verdim 0.2 çıktı bugün gecikmemin 8.günündeyim geç döllenme olabilir mi?

ben geç döllenmeyle hamile kaldım. ama yumurtlama günümü biliyorum. o yüzden 2 gün gecikince direk gidip kan vermiştim.
reglleriniz düzenliyse ve yumurtlama gününüzü biliyorsanız eğer mümkün olabilir

Geç döllenme yaşayanlar adet gecikmesinin kaçıncı gününde öğrendiniz hamileliğinizi?

beklenen adetten önce son ilişki 12 nisanda oldu adetim gelmedi 4 gün sonra kan verdim 0.2 çıktı bugün gecikmemin 8.günündeyim geç döllenme olabilir mi?
Merhaba
Sonuç aldınız mı acaba

ben geç döllenmeyle hamile kaldım. ama yumurtlama günümü biliyorum. o yüzden 2 gün gecikince direk gidip kan vermiştim.
reglleriniz düzenliyse ve yumurtlama gününüzü biliyorsanız eğer mümkün olabilir
Ben de 28-28 pik gördüm şuan adet günüm olmadım kan verdim negatif kafam allak bullak

1-2 gün daha bekleyin gelmezse regl kan tahlilini yenileyin

1-2 gün daha bekleyin gelmezse regl kan tahlilini yenileyin
İdrar testleri negatifse 1gün gecikmeye rağmen bir kaç gün sonra hala pozitife dönme ihtimali var mı yani? Benim de hiç gecikmem olmaz normalde bu döngümde tam ovulasyonda öncesi ve sonrasında ilişki oldu. 1gün gecikmede test negatif hala umut var diyebilir miyim :(

İdrar testleri negatifse 1gün gecikmeye rağmen bir kaç gün sonra hala pozitife dönme ihtimali var mı yani? Benim de hiç gecikmem olmaz normalde bu döngümde tam ovulasyonda öncesi ve sonrasında ilişki oldu. 1gün gecikmede test negatif hala umut var diyebilir miyim :(
Hormonal bir problem yoksa eğer regl olana kadar umut vardır :)

Back
X