Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gecikmiş düşük nedeniyle küretaj oldum,37. gün regl oldum. reglim bitinceki kontrolde dr her şey normal görünüyor, korunmana gerek yok dedi.şimdi ben de ne yapsam şaşırdım. korunmasam,içim içimi yiyor. korunsam ya olur da tutunamazsa...dr dedi ki, zaten gebelik rahim kendine gelmeden oluşmazmış.yeniden hamile kalmak için rahmin düzelmiş olması gerekirmiş.bilmiyorum ki ya.
canım sanada çok geçmiş olsun.bende senin durumundayım.biran önce hamile kalmak istiyorum ama erken mi diye düşünüyorum.benim 38.günüm düşükten sonra.senin ne kadar oldu?kaç haftalıkken yaşadın?benim hala aklımdan gitmiyor.dün akşam yine çok ağladım benden sonra hamile olan arkadaşlarımın bir sorunu yok onları görünce duygulanıyorum
7 hafta bitecekti neredeyse 20 ağustosta kürtaj 27 eylülde kürtajdan sonraki ilk regl... ben günlerce rüyamda kürtaj oldumzor günlerdi... hâlâ çok üzülüyorum ama isyan etmiyorum. rabbim bizi meleklerimizle sağ salim kavuştursun bir dahaki sefere. ama işte, dr da korunmana gerek yok dedi. herkesten duyuyorum en az üç ay diye. zaten 5 yılda zor hamile kalmıştım,şimdi korunmamın çok mantığı yok zaten...ama olmaz olmaz da hani en olmadık anda olursa, yineaynı şey olur da bebeğim yine giderse...gerçi şu da var,allahın ömür biçtiğine bir şey olmaz da...of işte çelişkili duygular...
canım senin rahmin daha çabuk toparlanır.fazla beklemene gerek yok zaten.benimki 4.5 aylıktı biraz daha beklemem gerekiyor.inş kısa zamanda bebişine hamile kalırsın
içini ferah tut canım şimdi daha rahat hamile kalabilirsin bence.herşey kısmet bak ben 4.5 aylık bebeğimi 40 gün önce kaybettim.hareketlerini ultrasyonda görüyorsun cinsiyetini öğreniyorsun.tam odasını hazırlayacakken yavrumu kaybediyorum.hala yasını tutuyorum uykularım kaçıyor.nerde bir hamile bayan görsem içim cız ediyor.şimdi ben hamile kalabilmek için biraz daha beklemek zorundayım ama sen daha çabuk toparlanacaksın.moralini yüksek tut.iyi haberlerini bekliyorum
başın sağ olsun arkadaşım. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.inşallah dediğin gibi olur.
bana en az 6 ay dedi doktorlatr
ben 4 haftalılış bebeğimi kanamalı düşükle kaybettim dr beklemene gereke yok dedi adet bile görmeden hamile kaldım çok şükür şu an 5 aylık hamileyim darısı tüm isteyenlere
mrb arkadaşlar ben yeni katıldım 1 ay önce 21 haftalık bebeğimi kaybettim su kesem delindi 4 gün hastanede yattım 4. gün bitti malesef.bebeğim hala hayattaydı hayatına son verdiler ve normal doğumla aldılar.hala atlatamadım.oğlumu çok özlüyorum.tüm tahliller patoloji vs temiz çıktı neden sorusuna cevap yok takdiri ilahi sağlığım gayet iyi adet olmayı bekliyorum şimdi 2. adetten sonra tekrar düşünüyorum