Geç gebelik yada düşük,kürtaj

escape01

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
77
8
16
32
Merhaba, Sat tarihim 24 Mart ona göre 7+2 olmam gerekiyor. Bundan 3 gün önce hastaneye gittim. Kese var bebek yok dedi. Alttan baktı, geç döllenme yada düşük, kürtaj olabilir dedi. Bugün kanamam vardı acile gittim. Doktor 5+2lik bir gebelik görüyorum dedi. Aynı şekilde kese var bebek yok dedi. Kanama sebebi ise aşağı kaymasaymış. Hatta kürtaj için hastane önerdi. Kanaman çoğalırsa yada kürtaj olacaksan … hastaneye git direk, dedi. Şuana kadar hiç olumlu birşey duymadım. İlk doktor geç döllenme olabilir fakat olsa bile bu kadar olmamalı tarzı konuştu. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı?

haftalık hamileyim doktor bebeğin kalp atışı çok zayıf dedi 109 atıyor bebeğinin kalp atışı haftaya durur dedi böyle bir durum yaşayan varmı

Merhaba, Sat tarihim 24 Mart ona göre 7+2 olmam gerekiyor. Bundan 3 gün önce hastaneye gittim. Kese var bebek yok dedi. Alttan baktı, geç döllenme yada düşük, kürtaj olabilir dedi. Bugün kanamam vardı acile gittim. Doktor 5+2lik bir gebelik görüyorum dedi. Aynı şekilde kese var bebek yok dedi. Kanama sebebi ise aşağı kaymasaymış. Hatta kürtaj için hastane önerdi. Kanaman çoğalırsa yada kürtaj olacaksan … hastaneye git direk, dedi. Şuana kadar hiç olumlu birşey duymadım. İlk doktor geç döllenme olabilir fakat olsa bile bu kadar olmamalı tarzı konuştu. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı?
Merhaba bi gelişme var mı durumunuzda

Geçmiş olsun en kısa zamanda hayırlı haberler verirsiniz inşallah. Benimde sat 27 Mart 9 haftalık olması gerekirken ultrasonda 4-5 haftalık dedi doktor meraklandım bende
Teşekkür ederim.Canınızı sıkmayın, geç döllenme olabilir. Benim kesem büyümüştü, geç döllenme olsa bile tutarsızlık vardı.

Eklentiler

• IMG_3674.webp
    IMG_3674.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_3673.webp
    IMG_3673.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 65
Back
X