Geç geldin bebeğim, erken gidiyorsun...

Ins canim ins.. bizde 8 aydan beri ugrasiyoruz ama henuz bi sonuc alamadik canim.. nasip.. kismetimizde ne zaman varsa o zaman olur ins hayirlisiyla.. bu ay sut ve maydanoz buharina oturdum.. ondan umutluyum biraz.. bakalim hayirlisi..
Rabbim yüzünü güldürsün insallah canimm..

Gozlerim doldu okuyunca cok gecmis olsun ama okuduguma gorede cok guclu bir kadinsin. Herseyin hayirlisi allahim sana bana her isteyince saglikli bir minik versin kucagimiza ins

Canım seni şuan çok iyi anlıyorum bizde bayadır bi bebek istiyorduk ve sonunda oldu dedim çok sevindim ama benimde bebeğim durmadı bıraktı bizi hemde 8 haftalıkken..kalp atışı durdu kürtaj olmak zorunda kaldım 3 gün önce.Rabbim yardımcımız olsun bir daha yaşatmasın çok zor bir durum.

Gozlerim doldu okuyunca cok gecmis olsun ama okuduguma gorede cok guclu bir kadinsin. Herseyin hayirlisi allahim sana bana her isteyince saglikli bir minik versin kucagimiza ins
Tesekkur ederim Allah razı olsun.. Mevlam herkese saglikli bir evlat nasip etsin. Allah kaldiramayacagimiz yükleri yüklemesin bizlere.. İmtihanlara karşı güclü durmak zorundayiz ki imtihanimizi kazanalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…