işten kendin çıksaymışın keşke
Allah analı babalı büyütsün canım
Ben işten neden çıkarıldığınızı hala anlayamadım? Patronunuz anlayışı sizi tanıyan bilen insanlarmış üzüldüm açıkçası. Benim tavsiyem hepsiyle aranıza mesafe bırakmanız kaynana görümce vs. En iyisi evinde barkında olucan gerisi boş fasa fiso yani..
Bu tarz insanlardan her türlü kötülük ve ahlaksızlık beklenir bana göre niye dersen karekter sahibi bir insan zaten bu derece basit ucuz oyunlara baş vurmaz birde insanda biraz Allah korkusu olur bunları yaparken bu kadında bunların hiç biri yokmuş.Senin yerinde olsam muhatap olmamak yerine bilakis korkuturdum onu çünkü bu tip insanlar muhatap olmamakdan anlamazlar sindirdiğini sanıp iyice cesaretlenirler oyunlarında.Bence direk savcılığa baş vuruyorum dava açacağım bana iftira attığı için madda manevi tazminat davası açıyorum iş yeri telinin dökümanlarını isteteceğim savcılık vasıtasıyla benim namusumla oynadı bana iftira attı de bir avukatla görüştük yasal işlemlere başlıyoruz de ve bunuda direk gidip ona söyleyecek kişilere söyle ve bekle gör aslında ben olsaydım eğer gerçekdende savcılığa verirdim iftira attı huzurumu bozdu işden çıkarılmama sebep oldu diye ozaman baksınki insanların hayatıyla oynamak bu kadar basitmiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?