Geç Gelen İTİRAF....

morwenfb

Çilekli Turtam Öykümm :)
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
1.844
58
158
Merhaba yine ben karşınızda :))

Diyeceksiniz belki ufff puff diye ama size anlatmadan duramıyorum.

Önceki konumdan bilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/499959-iste-gariplik-yok.html (okumayanınız varsa buradan bakabilir)

Evet o eltim itiraf etti YAPTIĞINI ben savcılık mavcılık diyince itiraf etmek zorunda kaldı.Ama tabii itiraf etmeden önce olaylarımız oldu etti veeee maalesef ki BEN İŞTEN ÇIKARTILDIM...

Neden mi o konudan dolayı...

Sorunumuz var yeniiii kim olabilir kayınvalidem ve görümcemmmmmm evett hiç şaşırmamışınızdır.AMA NASIL BİR SORUN...

Diğer gelinlerin ve halamızın bana yapılanı yediremediğini benim kayınvalidem ve görümcem yediriyor ki o kızla hala canım cicim sarmaş dolaşşş

Nutkum tutuk bir haldeyim :)

Rabbim bilsin hamileyim de Allah'a havale ettim hepsini...Rabbim çıkarsın acısını....

işten kendin çıksaymışın keşke

Allah analı babalı büyütsün canım

işten kendin çıksaymışın keşke

Allah analı babalı büyütsün canım

Kendim çıkamazdım e biraz borç var harç var doğuma yakın çalışmayı düşünüyodum ama saolsun vasıfsız insan elde etti istediğini ve işten çıkartıldım...

Teşekkür ederim aminnn rabbim seninkinide Analı babalı büyütsünn 1 avazda kurtarsın hepimizi :)

aminnn inşallah sorma ya o doğuma kadar borç harç devlette zam yapmadı
Allah yardımcımız olsun.
Bi kapıyı kapatan diğerini açar işsiz kalmazsın insanlar zarar vermesinde

Zarar veren insanlardan sıyrıldık sıyrılmasına şükür kafamız rahat ama haksızlığa gelemiyorum gerçekten kayınvalidem ve görümcem nasıl olurda hala o kızı tutar ve seveler anlamış değilim :) ya ben çok ince düşünüyorum yada bilemiyorum ya

kaynana yararı dokunmuştur yada çok yakın aile dostu dur ki konuları okudum
kaynanda tuhaf o kadında boşver

Ben işten neden çıkarıldığınızı hala anlayamadım? Patronunuz anlayışı sizi tanıyan bilen insanlarmış üzüldüm açıkçası. Benim tavsiyem hepsiyle aranıza mesafe bırakmanız kaynana görümce vs. En iyisi evinde barkında olucan gerisi boş fasa fiso yani..

İşten neden çıkarıldım??

Şöyle anlatıyım asıl olayı ilk balşta duyan ve anlayışlı olan kişi personel müdürümüzdü ama en başımız yönetim kurulu başkanımız.Haliyle 2 3 ay önce olan olay kulağına gidiyor bir şekilde ve ben şirketimde böyle bir olaya izin vermem diyerekten dinlemeden anlamadan işten çıkarılıyorum...

Sebep o iş yerime telefon açan hain...

Evet evde olacaksın çok kişi ile görüşmeyeceksin en güzelii...

İnsanlar nelerle uğraşıyor ve ne kadar basit görüyorlar iftira atmayı,
aman yarabbii, belki bu yüzden yuvanız bile yıkılabilirdi,
çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun uzak etsin sizden bu gibi insanları...

elti dediğin kişi çok tehlikeli birisi,işyerine kadar uzanıp, bu durumu yaratmak sadece kötülük ve fesatlıkla açıklanabilir..
eşinin de bu duruma inandığını düşünsene.. ne olmaz?..
k.validenlerin görüşmelerini canciğer şekilde sürdürmeleri de ayrı bişey..

canım üzülme...Allah bir kapıyı kapar, başka kapılar açar..

kayınvalidenle görümcene de gelince.. onlarla minimum seviyede görüşmen en iyisi...

en iyisi herşeyi unutmak, hiç bir şeyi kurcalamamak...eltin kim bilir nasıl anlattı olaylar ki ona hak veriyorlar..

elbet bir gün devran döner...

bugün sana bunu yapan yarın onlara da yapar yapacağını

Bu tarz insanlardan her türlü kötülük ve ahlaksızlık beklenir bana göre niye dersen karekter sahibi bir insan zaten bu derece basit ucuz oyunlara baş vurmaz birde insanda biraz Allah korkusu olur bunları yaparken bu kadında bunların hiç biri yokmuş.Senin yerinde olsam muhatap olmamak yerine bilakis korkuturdum onu çünkü bu tip insanlar muhatap olmamakdan anlamazlar sindirdiğini sanıp iyice cesaretlenirler oyunlarında.Bence direk savcılığa baş vuruyorum dava açacağım bana iftira attığı için madda manevi tazminat davası açıyorum iş yeri telinin dökümanlarını isteteceğim savcılık vasıtasıyla benim namusumla oynadı bana iftira attı de bir avukatla görüştük yasal işlemlere başlıyoruz de ve bunuda direk gidip ona söyleyecek kişilere söyle ve bekle gör aslında ben olsaydım eğer gerçekdende savcılığa verirdim iftira attı huzurumu bozdu işden çıkarılmama sebep oldu diye ozaman baksınki insanların hayatıyla oynamak bu kadar basitmiymiş

ama sonuçta olay eşiyle ilişkisini de etkileyebilir.. bir de hamile konu sahibi..

kendine yeni bir başlangıç yapsa..

eltine de iş yerine de maddi ve manevi tazminat davası aç. seni hem maddi zarara uğratmış hem de haysiyetine laf etmiş oluyorlar.

ben de olsam hayatımla oynadığı için bir güzel dava acardım,görsün bakalım,milleti kendi küçük oyunlarına alet etmek,hayatlarıyla oynamak o kadar kolay mıymış?işyerinize de dava açabilirsiniz,alın bir güzel tazminatınızı hak var hukuk var.

Hukuki bi yükümlülüğü varmı tam bilmiyorum ama bi avukatla konuş araştır .. Hem sana iftira atıp hemde işten çıkarılıp maddi zarara neden olan birinden telafisini istemen gayet mantıklı ..

Herkese teşekkür ediyorum...

Tazminattı davaydı falan evet bende zamanında çok düşündüm hamile olmasaydım da öyle bir uğraşırdım ki ama az çok bılıyorum adlıyelerde geçicek ömrüm ve ben bunu şimdi kaldırabileceğimi hiç düşünmüyorum..

Allaha havale ettim sadece zamanı var biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…