- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 31
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Yani bunu istemem de abeslik yok değil mi.Lohusa depresyonu değil ki bu gezmek sizin de hakkınız
Yok haklısın bnceYani bunu istemem de abeslik yok değil mi.
Lohusa depresyonu bu değil. Lohusa depresyonunda yerli yersiz her şeye ağlama olabilir. Depresyon hiçbir şeyden mutlu olamama olabilir. Bebeğe alisamama belki olabilir ama gezmek istemek eşinizden ilgi beklemek lohusa depresyonu değil insani hakkınız. Başka depreysonsal durumlar varsa onlar lohusa depresyonu ile alakalı olabilir ama bu ikisi Normal bir insanın isteyeceği şeyler.3 aylık bir bebeğim var şükürler olsun. Lohusa depresyonu dedim ama sorunlar genel aslında.. Çok bunaldım eşim gezmeyi sevmiyor aylardır evdeyim bebekte olunca iyice eve tıkıldım.. Şikayet edince daha ne istiyorsun belanı mı diyor. Ona göre benim marketten istediklerimi alması yeterli mutlu olmam için.. Bununla övünüyor. Şımarıklık yapıyorum gibi hissettiriyor. Ya insan bi tatile götürmez mi 3 yıldır her yaz aynı.. Gelip sarılması vs da yok bomboş duygusuz gibi. Bu adamla nasıl evlendim diyorum ya da neden çocuk yaptım.. Benimle zaman geçirmeyi sevmiyor bence.. Sizde nasıl hanımlar acaba eşime bel bağlamayı bırakmalı mıyım.. Yoksa lohusalık depresyonunu geç mi atlatıyorum..
Lohusa depresyonu yasamis biri olarak siz lohusa depresyonunda degilsiniz..sadece tüm gun bebekle evde olmak bunalmak. Gezmek evden cikmak istemeniz hakkiniz. Bi kanguru alin. Parka yuruyuse cikin arkadaşlarınızla.3 aylık bir bebeğim var şükürler olsun. Lohusa depresyonu dedim ama sorunlar genel aslında.. Çok bunaldım eşim gezmeyi sevmiyor aylardır evdeyim bebekte olunca iyice eve tıkıldım.. Şikayet edince daha ne istiyorsun belanı mı diyor. Ona göre benim marketten istediklerimi alması yeterli mutlu olmam için.. Bununla övünüyor. Şımarıklık yapıyorum gibi hissettiriyor. Ya insan bi tatile götürmez mi 3 yıldır her yaz aynı.. Gelip sarılması vs da yok bomboş duygusuz gibi. Bu adamla nasıl evlendim diyorum ya da neden çocuk yaptım.. Benimle zaman geçirmeyi sevmiyor bence.. Sizde nasıl hanımlar acaba eşime bel bağlamayı bırakmalı mıyım.. Yoksa lohusalık depresyonunu geç mi atlatıyorum..
Bebeği eşinize bırakıp siz arkadaşlarınızla çıkın bence3 aylık bir bebeğim var şükürler olsun. Lohusa depresyonu dedim ama sorunlar genel aslında.. Çok bunaldım eşim gezmeyi sevmiyor aylardır evdeyim bebekte olunca iyice eve tıkıldım.. Şikayet edince daha ne istiyorsun belanı mı diyor. Ona göre benim marketten istediklerimi alması yeterli mutlu olmam için.. Bununla övünüyor. Şımarıklık yapıyorum gibi hissettiriyor. Ya insan bi tatile götürmez mi 3 yıldır her yaz aynı.. Gelip sarılması vs da yok bomboş duygusuz gibi. Bu adamla nasıl evlendim diyorum ya da neden çocuk yaptım.. Benimle zaman geçirmeyi sevmiyor bence.. Sizde nasıl hanımlar acaba eşime bel bağlamayı bırakmalı mıyım.. Yoksa lohusalık depresyonunu geç mi atlatıyorum..
Bi sabah kalkın çocugun işini gücünü halledin bu gün çocuk sende diyip bırakın çıkın evden bi de not bırakırsınız oh mis..3 aylık bir bebeğim var şükürler olsun. Lohusa depresyonu dedim ama sorunlar genel aslında.. Çok bunaldım eşim gezmeyi sevmiyor aylardır evdeyim bebekte olunca iyice eve tıkıldım.. Şikayet edince daha ne istiyorsun belanı mı diyor. Ona göre benim marketten istediklerimi alması yeterli mutlu olmam için.. Bununla övünüyor. Şımarıklık yapıyorum gibi hissettiriyor. Ya insan bi tatile götürmez mi 3 yıldır her yaz aynı.. Gelip sarılması vs da yok bomboş duygusuz gibi. Bu adamla nasıl evlendim diyorum ya da neden çocuk yaptım.. Benimle zaman geçirmeyi sevmiyor bence.. Sizde nasıl hanımlar acaba eşime bel bağlamayı bırakmalı mıyım.. Yoksa lohusalık depresyonunu geç mi atlatıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?