- Konu Sahibi Cutepoisonn
-
Çok zararlıymış öle işte gecte kalksak en az iki öğün yemek gerekiyormuş senın yine azmış benım 10 kilo fazlam var :)
Arkadaşlar ben okulumdan dolayı geç kalkan biriyim.Eminim aramızda da benim gibi olan arkadaşlar vardır benim derdim o kadar site araştırdım benim gibi geç kalkanlar için hiç bir diyet yok çunku ben ve benım gıbı arkadaşlar günde iki öğün yiyoruz bu yüzden kendimize bir diyet uygulayamıyoruz.Kısacası eğer benim gibi birileri varsa ve de ıkı öğünlük diyet yaptıysa ne yıyıp içtiğini burda paylaşırsa sevinirim :))
bende gece 2lerde yatıp sabah 11 lerde kalkan biriyim,ne yalan söyliyim dünde geç kalkınca günün ne kadar çabuk bittiğini ve yemek planımı güzel yapamadığın artık farkına vardım,dün karar verdim erken kalkıcaktım artık geç yattım 2 gibi ama,bu sabah eşim işe kalkınca 6.30da bende ayaklandım onunla beraber,eşim diyo yatsana napıyosun salonda diye yatmıycam bidaha dedim akşam erken uykum gelsin sen gibi dedim
bitki çayı yaptım içtim,birazdan kahvaltımı edicem,inşallah böyle devam ettirebilirim,geçenlerde bikez daha bu saatlerde kalkmıştımda gece erkenden 22 gibi gözlerim kapanmaya başladı çok etkili bence erken kalkmak her yönden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?