GEÇ KALKANLAR BURAYA Lütfen...:)

Cutepoisonn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
8
0
16
Ankara
Arkadaşlar ben okulumdan dolayı geç kalkan biriyim.Eminim aramızda da benim gibi olan arkadaşlar vardır benim derdim o kadar site araştırdım benim gibi geç kalkanlar için hiç bir diyet yok çunku ben ve benım gıbı arkadaşlar günde iki öğün yiyoruz bu yüzden kendimize bir diyet uygulayamıyoruz.Kısacası eğer benim gibi birileri varsa ve de ıkı öğünlük diyet yaptıysa ne yıyıp içtiğini burda paylaşırsa sevinirim :))

diyetisyene sordum kızlar geç kalktığımda ne yapmalıyım diye,
geç kalkıyorsan geç uyuyorsundur yine de 6 öğününü tamamla dedi... gece kahvaltısı yapabilirmişim zaman zaman öğün tamamlamak için,
öğle yemeği saatinde kahvaltı yaptığımda oluyor,hafif yiyorum ki amaç metabolizma çalışsın, kısa süre sonra acıkayım öğün kaçmasın diye... ara öğündeki sütümü kahvaltı ile içiyorum mesela... öğle yemeğimi 3-4 gibi yiyorum, ara öğünü 6 gibi akşam yemeğini de 8-9 gibi... ama benimki her gün değil haftada 3 gün böyle oluyor en fazla... yani geç kalkmanız değil kaç saat uyanık kaldığınız önemli aslında...

ben de geç kalkan biryim ve yaklaşık 30 kilo fazlam var.. ben de 2 öğün yiyorum... az az sık sık yemek zor geliyor ama kilolardan kurtulmak için bir şeyler yapmalıyız :31:

valla ben de akşam öğrencisiyim eve geldiğimde daha saat yeni akşam 5 6filan sanıp ona göre hareket ediyorum farkında olmadan..kaç öğün yediğimden çoğu zaman haberim bile olmuyo ama genelde 3 öğün de yesem birisi gece geç saate kalıyo bi ara geceleri mecburen çok aç olduğumdan yiyodum hamurişiyse hamurişi yağlıysa yağlı baktım 5kilo almışım anında sabah erken kalkmaya başladım adam gibi yedim az ve öz bide spora başladım spor olmasa da bi atıyodum kendimi dışarı o zaman yazdı tabi çoğu şey daha kolaydı bu 10gün sürdü ve 10günde neler yemedim ki kızlar lahmacunlar geldi dürümler gitti dönerler geldi pasta börek gitti ama ben kilo aldırmayacağının dşüncesiyle rahat yedim (abartmadan) ve tabi sporumu yapıp bol suyumu içtim ve inanın 10günün sonunda fazlalığımı vermiştim hatta 6 7 kilo vermiştim..sadece düzenli bi yaşam (nolursa olsun) ve hareket başka hiçbişi değil emin olun arada insan kendni şımartıyo ki bunu da yapmalı zaten yoksa 2tane marula kibrit kutusuna kendinizi alıştırdınız mı vücut başka bişi görünce yağını karbonhidratını almaya kalkar..hem spor yapınca insanda bi hafifleme bi güven oluyo çok güzel bi hissi var sporun..ama şu uyku işini rayına oturtmakla başlamalı ve ben bu aralar sınav filan derken gene ipin ucunu kaçırmış durumdayım kısa bi sürede çeki düzen vericem kendime..herkese sağlıklı ve güzel bi hayat diliyorum biz bayanların elinden hiçbişi kurtulamaz unutmayın...

Kafayı yedim ya böyle konuları bulunca seviniyorum :9::9:
Uykumu düzene sokmaya çalışıyorum ama olmuyor :27::27::27:
Anaaaam evleniyorum ben heyecanlanıyorum :111::111::111:

uyanır uyanmaz 2 bardak ılık lımonlu su..o arada kahvaltı hzırlıgı ıle 20 dk kazanıp mıdeyı yıkıyoruz..sonra ıstege baglı 2 tyumurta haslanmıs veya sebze ıle papılmıs omlet yağ 1 cay kasıgı ..yanına 1 kepek veya cavdar ekmegı..cay yada kahve...ogle yada aksam yemeği olarak 1 tabak kıymalı veya etlı sebze yemegı...veya tavuk kofte balık bol slata..gunde sadece 1 defa ülık 1 adet meyve..nescafe sutlu sekersız..bu sanan haftada tam 3 kılo verdırecek yarım saat spor eklersen daha fazla ...guzel haberlerını beklıyorum denenmıstır ..halende denenıyor sevgıler eger tatlı yemek ıstersen kesınlıkler tatlı degıl...2 kuru ıncır veya 3 kayısıkurusu veya 2 adet kecıboynuzu..aburcubur mu cektı o zaman actıvıa yogurt meyvelı veya 2 dılım ananas ...... ayran yogurt...bak gor neler oluyo..::)))

Arkadaşlar ben okulumdan dolayı geç kalkan biriyim.Eminim aramızda da benim gibi olan arkadaşlar vardır benim derdim o kadar site araştırdım benim gibi geç kalkanlar için hiç bir diyet yok çunku ben ve benım gıbı arkadaşlar günde iki öğün yiyoruz bu yüzden kendimize bir diyet uygulayamıyoruz.Kısacası eğer benim gibi birileri varsa ve de ıkı öğünlük diyet yaptıysa ne yıyıp içtiğini burda paylaşırsa sevinirim :))

Uyku düzenim çok kötü ama yinede diyet yapabiliyorum sorun gec uyumak kalkmak değil ne yedgmzde saatlerimi kendime gore ayarladim plan yaptim daha yeni basladim baktim uyku düzenimi düzeltemiyorum bende ona gore rejim saati hazrladim ve çok şükür işe yaradi:)

bende gece 2lerde yatıp sabah 11 lerde kalkan biriyim,ne yalan söyliyim dünde geç kalkınca günün ne kadar çabuk bittiğini ve yemek planımı güzel yapamadığın artık farkına vardım,dün karar verdim erken kalkıcaktım artık geç yattım 2 gibi ama,bu sabah eşim işe kalkınca 6.30da bende ayaklandım onunla beraber,eşim diyo yatsana napıyosun salonda diye yatmıycam bidaha dedim akşam erken uykum gelsin sen gibi dedim:1:
bitki çayı yaptım içtim,birazdan kahvaltımı edicem,inşallah böyle devam ettirebilirim,geçenlerde bikez daha bu saatlerde kalkmıştımda gece erkenden 22 gibi gözlerim kapanmaya başladı çok etkili bence erken kalkmak her yönden:23:

bende gece 2lerde yatıp sabah 11 lerde kalkan biriyim,ne yalan söyliyim dünde geç kalkınca günün ne kadar çabuk bittiğini ve yemek planımı güzel yapamadığın artık farkına vardım,dün karar verdim erken kalkıcaktım artık geç yattım 2 gibi ama,bu sabah eşim işe kalkınca 6.30da bende ayaklandım onunla beraber,eşim diyo yatsana napıyosun salonda diye yatmıycam bidaha dedim akşam erken uykum gelsin sen gibi dedim:1:
bitki çayı yaptım içtim,birazdan kahvaltımı edicem,inşallah böyle devam ettirebilirim,geçenlerde bikez daha bu saatlerde kalkmıştımda gece erkenden 22 gibi gözlerim kapanmaya başladı çok etkili bence erken kalkmak her yönden:23:

Düzene girebildinmi cnm

Back
X