GEÇ KALMADIM ZAYIFLAMAYA :)

mugesev

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
10
0
Arkadaşlar merhabalar,
Hep bir konu hakkında bilgi almak istediğimde kadınlar kulubu ne girer bakarım. Genelde diyet ve zayıflama ile ilgili konulara :) :) :)
Bugün bende nihayet kendim i motive etmek ve birbirimize yardımcı olmak için bu forumu açmak istedim.
Dez diye bir ürün karşıma çıkıp duruyor du dedim bende bir deneyeyim bakalım sonuç ne olacak.Artık yaşım da 42 metabolizma bi yerden sonra yavaşlıyor tabi benim durumumda olanlar beni daha iyi anlayabiliyorlardır.her yolu denemeye çalışıyoruz kiloları verip geri alıyoruz.
03.06.2015 de deztürkiye den kendime dez ürünü sipariş verdim.2 kutu ürün geldi bir tanesi START ikincisi DEVAM ürünü toplamda 2 gün start diğer 12 gün devam ürünü alınacak mış.
Bende start a başlamak için hafta sonunu bekledim çalışıyorum evde olayım dedim :) halsizlik filan yaparmı diye .
05.06.2015 bugün sabah START ile bende start verdim 3 saat arayla 200 mg sütle start ürünü aldım aralarda saat 13.00 de ve az önce saat 20.00 şekersiz turk kahvesi içtim.ve tabikiiiiiii şu ana kadar 2,5 lt su mutlaka
neyse şu an itibari ile ilk günü tamamladım hiç halsizlik veya mide bulantısı filan hissetmedim hatta işe gitmediğime pişman oldum evden çalıştım tadı da muhteşem vanilya lı gibi buradan gün be gün yazacağım benimle birlikte başlayan lar varsa haydi birbirimizi motive edelim
not:bugun sadece 4500 adım yürümüşüm tabi bunu günde 10.000 adıma çıkarma niyetindeyim
sonucu hep birlikte göreceğiz.
Bu arada unutmuşum yazmayı sabah tartıldım bir daha ki tartılmam 08.06.2015 olacak ondan sonra haftada bir tartılıcam :))
Boyum 170 cm
Kilom 85 :KK43:(
Amacım şimdilik 15 kg vermek tabi
Bugünü böylece bitirdik yarına bakalım :)

Bugün 2.gün start son günüm şu an için gayet iyi gidiyor enerjimde bir düşme halsizlik açlık hissetmiyorum
sabah 9 da kalktım ben uyanınca direk kahve içenlerden olduğumdan kahve mi içtim sonra yürüyüş tabii 5000 adım yürüdüm sabah için yeterli bi 5000 de akşama yürürsem 10.000 adımı tamamlayacağım saat 10.30 da start ürünümü içtim.3 saat sonra tekrar tabiki.Tartılmadım yarın sabah tartılıcam size burdan yazıcam bakalım ne olmuş.

evet son 5000 adım atamasamda 3500 akşam yürüyüşümde yağmur yüzünden sona erdi birazdan son strat ürünümü de içicem artık biraz acıktım sanki ama az kaldı dayanıcam :KK43:

X