İlk olarak tüm hamişlere Allah bir avazda kurtarıp bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diyorum. Bu konuyu açmamdaki Amaç hem doktor ve hastane tavsiyesi olarak hem de bir nevi teşekkür etmek içindir. Lütfen yanlış anlamalar olmasın...
lmaz: ben gerçekten çok memnun kaldım ve herkesin de duymasını istiyorum...
Ben 14.05.2010 da spınal sezeryanla İst. Başkent Hastanesinde Doktorum Güldeniz DESTELİ nin yardımıyla doğum yaptım.
Bu mesajı daha önce yazmak istedim ama kısmet olmadı.İlk olarak doktorum dünyalar iyisi bir insan ve bundan ötesi de çok ilgili ve çok candan. Hastane ise personelinden hemşiresine ve doktoruna varana kadar çok güler yüzlü ve ilgililer. ameliyatım çok iyi geçti. doğum yaptıktan ertesi günü ayakta çok rahatlıkla gezebildim. ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Herkese tavsiye ederim... (ayrıca ssk ile anlaşması da var kaydirigubbakcemile5)
Ve canım doktorum sana çok teşekkür ederim kızımı kollarıma sağsalim verdiğin ve ameliyatımı çok iyi yaptığın için
benim için doktordan ziyade daha çok samimi bir abla gibi oldun seni çok seviyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben 14.05.2010 da spınal sezeryanla İst. Başkent Hastanesinde Doktorum Güldeniz DESTELİ nin yardımıyla doğum yaptım.

Ve canım doktorum sana çok teşekkür ederim kızımı kollarıma sağsalim verdiğin ve ameliyatımı çok iyi yaptığın için

Son düzenleme: