geç öğrenilen cinsiyet :( 23 haftalık hamileyim

meyyole

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2016
4
1
1
38
slm kızlar ünv hast hemşireyim. 23 haftalık gebeyim 1 kızım var. simdi ikinciye hamileyim calıştığım hastanede iki ayrı doçente muayne oldum bebegimin pozisyonu uygun olmadığı için cinsiyetini göremedik. büyük htimal kızdır dediler. ama ben kızımda yasadığım kusmalar vs hiç birini yasamadm bi oğlum olmasına sartlandığım için mi bilmiyorum ama çin takvimi, iğne falı rüyalar vs hep erkek bebek üzerine :) birde kızım ısrarla oğluşumuz olacak diyor. ne dersiniz hislerim dğoru olabilir mi ????

Anneler hisseder bence. Benim hissim doğru çıkmıştı. Rüyasını bile görmüştüm ama kimseye söylemedim hissimi de rüyamı da. Allah gönlünüze göre sağlıklı evlat nasip etsin.

Anneler hisseder bence. Benim hissim doğru çıkmıştı. Rüyasını bile görmüştüm ama kimseye söylemedim hissimi de rüyamı da. Allah gönlünüze göre sağlıklı evlat nasip etsin.
allah razı olsun. insan her ikisinide tatmak istiyor işte duamız o yönde. annem rüyasını görmüştü arkadasımda beni lohusayken görmüş ziyaretime gelirkende yeşil elma getirmiş rabbim insallah gönlümdekini nasip etmiştir

Gecen gun dustum ve aniden dr gitmek zorunda kaldim bebek sagliki ve kiz dediler sacma gelecek ama hayallerim yikildi o kadar sartlanmisim ki erkek cocugumun olacagina belki nasipten cok hurafelere inandigim icin olmadi bilmiyorum dusunmekten kendimi alamiyorum hala dogdugu zaman erjek dicekler diye hayal kuruyorum. Ki hastahanede onca engelli bebek gormeme ragmen....

yok ya anneler de yanlış hissedebiliyor. hamileliğimi öğrenmeden önce erkek bebek gördüm rüyamda, uzak akrabam hamileliğimi öğrendiğim gün arayıp rüyamda oğlun olmuştu hayırdır diye sormuştu. baya şartlanmıştım hattta , kız istememekden değil de çevrem rüyalarım çok etkiledi ama sonuç meleğim kızım olacak inşallah :sampiyon::KK6:

Gecen gun dustum ve aniden dr gitmek zorunda kaldim bebek sagliki ve kiz dediler sacma gelecek ama hayallerim yikildi o kadar sartlanmisim ki erkek cocugumun olacagina belki nasipten cok hurafelere inandigim icin olmadi bilmiyorum dusunmekten kendimi alamiyorum hala dogdugu zaman erjek dicekler diye hayal kuruyorum. Ki hastahanede onca engelli bebek gormeme ragmen....
sıkmayıın canınızı... şartlandığınız için bu şekilde hissediyorsunuz eminim geçecektir:KK19:

Back
X