Gec ovulasyon yasayip hamile kalanlar, yardim!

miranda_1986

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
2.992
5.428
Merhaba kizlar, bu ay adet gecikmesi yasiyorum. en son adet tarihim 9 haziran ve bekledigim adet tarihim 8 temmuzdu.

Ovulasyon testlerim 3-5 temmuz arasi pozitifti. sanirsam ben bu ay gec ovulasyon yasadim. her sabah test yapiyorum ve hepsi negatif cikiyor. ama regli de olmuyorum... Hatta hic olacakmisim gibi de degilim.

Acaba aranizda ovulasyon tarihi bilen, ve BAT'i gectikten sonra hamile kalan arkadaslarimiz var mi? Varsa, bizimle yasadiklarini paylasabilirler mi?

ben de ovulasyon testi kullnadığım ay hamile kaldım. geç yumurtlama oldu adetime 9 gün falan vardı. doktorum da bir hafta geç yumurtlama olmuş demişti.

eğer 3-5 temmuzda arası yumurtlama olmuşsa hamile kaldıysanız eğer 17 temmuz gibi test pozitif çıkar. genelde yumurtlama tarihinden 14 gün sonra adet olunur. inşallah hamilesinizdir

ben de ovulasyon testi kullnadığım ay hamile kaldım. geç yumurtlama oldu adetime 9 gün falan vardı. doktorum da bir hafta geç yumurtlama olmuş demişti.

eğer 3-5 temmuzda arası yumurtlama olmuşsa hamile kaldıysanız eğer 17 temmuz gibi test pozitif çıkar. genelde yumurtlama tarihinden 14 gün sonra adet olunur. inşallah hamilesinizdir

Ay ben bu ay beceremedim herhalde :KK43: biz sadece 3unu değerlendirebildik.. Ama bir umut bekliyorum hala. Yeni hedef 17 temmuz :)

Canım benimde SAT 12 ovulasyon testlerim 26. G un 7 temmuzda pozitif cikti geç ovulasyon oldu muhtemelen bekliyorum

kızlar selam bnde bu ay ılk deffa kullanıyorum ovı testını.bugun 22.gunum hala koyu cızgı yok :KK43: pko war bnde adetlerım ılacsız glmıyor.böyle olan warmı?

kızlar selam bnde bu ay ılk deffa kullanıyorum ovı testını.bugun 22.gunum hala koyu cızgı yok :KK43: pko war bnde adetlerım ılacsız glmıyor.böyle olan warmı?

Canım bende de PKOS var.
İlaçsız adet göremiyorum. O ovulasyon testi bende hiç bir işe yaramadı. Yani yaraması için her gün bakmam gerek aylarca ki tutturayım. O yüzden anlamsız para tuzağı. O düzenli saat gibi tıkır tıkır adet görenlerde yarıyor işe...

Sen bir doktora git bebek istiyorsan. Uygun tedaviyi versin sana yumurtlama gününü kesinleştirsin.
Yumurtlama çatlatma iğnesi de verebilir yaparsın.
Sonra eşinle denemeye başlarsınız. Birkaç gün önce başlayıp bir hafta boyunca denersiniz
İnşallah gönlüne göre olur...

X