Geç tutunma sonucu bebegı 1 hafta gec gelısen varmı

GUKUMSER

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
327
1
116
Adana
Kızlar benım bebegım rahmıme geç tutunmuş ve suan 7 haftalık olması gerekırken ultrasonda 6 haftalık gozukuyor boyle bırsey ıle karsılasan duyan varmı bebegımın saglıgını etkılermı cok endıselıyım.

canım sen tüp bebek olarakmı soruyosun gerçi fark edermi bilmiyorum benimki normal hamilelik normalde son adet tarihime göre 9 hafta olması gerekirken 8 hafta lık görünüyo dr.um zamanla bu farkın kapanabileceğini söyledi önemli olan sağlıklı olmasıymış keseyi ve kalbini duydunmu canım bence tadını çıkar canım inşş. kocaman olacaklarkaydirigubbakcemile5

Evet tup bebek canım kalp atımlarını duydum ama 1 hafta gerıde dıye korktum acıkca cevabın ıcın sagol

bencede hamilelıgin tadını çıkar bebegin seninle o zamanla açıgı kapatır böyle sorularla üzme bebegini ve kendini

arkadaşım ben de seninle aynı durumdayım, ultrasonda 1 hafta geriden geliyor. hiç takmıyorum. önemli olan bebeklerimizin sağlıklı olarak gelişmeye devam etmesi.. ben bir sürü kişide rastladım .üstelik onlarınki bizim gibi tüp bebek de değildi. bebek sonradan o arayı kapatıyor. bu fark biraz da doktorların gebeliğin ilk gününü , adetin ilk gününden itibaren saymalarından oluyor bence.. sen hiç bunlara kafanı takıp stres yapma... rabbim inşaallah hayırlı ve sağlıklısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

bende c.tesı doktora gıttım sata gore 5 hafta 3 gunluk ama doktorum tup bebek oldugu ıcın daha kucuktur dedi tahmınen 3 4 haftalık dedi kesede mınıcıktı
bende cok korkuyorum 25 ınde kontrolum var ıhsallah bu sefer gorurum bebegımı

bakın şöçyle
ilk kese ve kalp atışına gittinizde
transfer edilen tarihten bulunduğunuz tarihe hesap yapıyorsunuz üzerine 2 hafta ekliyorsunuz..
3.kontrolde bebek bu hesaba uygun olmaya bilir.. benimkide uygun değil tüp bebekte önden gitme olmaz dedi bi dr ama kendi dr ısrarla bebeğin önden gittini söylüyor

bugün ayı 17si..
yarın 3 hafta olucak transfer olalı üzerine 2 hafta ekleyince 5 hafta oluyor canım..
sen adete göremi hesapladın

evet canım son adet 11 temmuz ama doktor en fazla 3 haftalıktır dedi
amerıkana gıtmedım daha baska yere gıttım 25 ınde gıdıcem oraya

bazı yerler farklı hesaplıyor ya ama dogrusu benim anlattığım gibi olan.. sonucta yumurtada bedeninde büyütuyosun oda sayılıyor .. usg ölçümlerinde ne çıkarsa o ama yani dr benimkinin önden gititni söylüyor 5 .ayda yakalar normali dedi ya iri bebek uzun boylu olacak dedi ben 1.70 eşim 1.89 boyu

bugün 4 hafta 6 günlüksün ne zaman gitmiştin sen dr?
ben 5 hafta 4 gittiğimde yolk kesesinide gördük kese büyüktü
senin usg aletinden olabilir ben 5 hafta 2 günlükken gititmde bi dr gittim öteki forumda yazdım princ kadardı inan yani 0 şu kadardı..
usg güzel değildi kadının..
kendi dr ne zaman gidiceksin

birde bol su iç melis.. kese görene kadar acaba acab devam ediyor biliryorum nete pek girme daha oluşum süresi kafanı dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…