- 30 Mart 2020
- 198
- 25
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo belirgin ama T C gibi olmalı diyorlar ve daha koyuİyide pik yapmış testler siz nasıl gorememişsiniz ki
Ben öyle biliyorum. O yüzden dedim belki daha çatlama olmadı. Ama silik olmalıydı şimdi. Yumurta 24 saat yaşıyor ya o yüzdenO yeşil olalar gayet koyu . Normallere göre ve pik olmuş boş geçmeyin . Bazen aynı koyulukta olmasa dahi yumurtlama oluyor . Ki gayet koyu sizin ki
Ama bazen iki gün öncesi ve iki gün sonrası da koyu çıkıyor ya omdan bence bat tarihin ne zamanBen öyle biliyorum. O yüzden dedim belki daha çatlama olmadı. Ama silik olmalıydı şimdi. Yumurta 24 saat yaşıyor ya o yüzden
O yeşil olalar gayet koyu . Normallere göre ve pik olmuş boş geçmeyin . Bazen aynı koyulukta olmasa dahi yumurtlama oluyor . Ki gayet koyu sizin ki
Benim de bu ay çok koyu olmadı ama ertesi gün silinince o günü pik saydım reglin düzenli miYoo belirgin ama T C gibi olmalı diyorlar ve daha koyu
Uygulamada 15i gösteriyor ama tam emin değilim. Çünkü adetim düzensiz 21 35 gün arası dolaşıyor. Haziran 35 Temmuz 35 Ağustos 28 gün oldu. Yani 9h, 14 Temmuz ve 11i.(Ağustos). Adetten 14 gün önce yumurtlama oluyor diyorlar.Ama bazen iki gün öncesi ve iki gün sonrası da koyu çıkıyor ya omdan bence bat tarihin ne zaman
Kaçıncı gün canım? Sende de mi düzensiz regl?Bende bu ay geç yumurtladim canım devam et birakma
Evet canım bende henüz silinmedi. Merak ettim. İlk defa yapiyorum. Pek duzenli sayılmaz. 22 28 33 35 gün oluyor. Bazen duzenli bazen düzensiz.Benim de bu ay çok koyu olmadı ama ertesi gün silinince o günü pik saydım reglin düzenli mi
İlk kez yapıyorsan adete kadar devam et bence canım belli olmuyor bu yumurta işi ben de bu ay çok koyu göremedim merakımdan teste devam ediyorum önümüzdeki ay da yapar bi 2 ayı karşılaştırırsınEvet canım bende henüz silinmedi. Merak ettim. İlk defa yapiyorum. Pek duzenli sayılmaz. 22 28 33 35 gün oluyor. Bazen duzenli bazen düzensiz.
Yok canım ben geçen ay kürtaj oldum bı adet gördüm tekrar deneye başladım malum vücut düzeni şaşıyor 20. Gün yumurtladim bu ay yumurtlamaya ahım sandım hamile kaldığım ay 12.Gün yumurtlamistim şuan bekliyorum inşallah tutmuştur darısı sana insKaçıncı gün canım? Sende de mi düzensiz regl?
Tamam canım çok sağ olİlk kez yapıyorsan adete kadar devam et bence canım belli olmuyor bu yumurta işi ben de bu ay çok koyu göremedim merakımdan teste devam ediyorum önümüzdeki ay da yapar bi 2 ayı karşılaştırırsın
İnşAllah canım.Yok canım ben geçen ay kürtaj oldum bı adet gördüm tekrar deneye başladım malum vücut düzeni şaşıyor 20. Gün yumurtladim bu ay yumurtlamaya ahım sandım hamile kaldığım ay 12.Gün yumurtlamistim şuan bekliyorum inşallah tutmuştur darısı sana ins