Geç yumurtlama hamileliğe engel mi ?

Nekadarcilekbirhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
2.442
1.809
133
35
Pkodan dolayı geç yani 20-21. Günler yumurtlamak hamileliğe engel olabilir mi ?? Rahim duvarı o güne kadar fazla kalınlaşırsa gebelik oluşmasını önlüyo mu bilgisi olan var mı??

Pkodan dolayı geç yani 20-21. Günler yumurtlamak hamileliğe engel olabilir mi ?? Rahim duvarı o güne kadar fazla kalınlaşırsa gebelik oluşmasını önlüyo mu bilgisi olan var mı??

Hayır canım pko olupta hamile olan çok zaten her ay farklı günlerde yumurtluyoruz o değişiyo geç yumurtlamak hamileliğe engel değil önemli olan yumurtlamak

Canım herkes 15. Gün yumurtlayacak diye bir şey yok. Bu bir genel bilgidir. Kimi kişiler 23.-24. Gün yumurtlayabiliyor. Ben de pkoluydum. Hiç problem yaşamadan hamile kaldım çok şükür. Şu anda 17 aylık bi oğluşum var:nazar::anne:

Canım herkes 15. Gün yumurtlayacak diye bir şey yok. Bu bir genel bilgidir. Kimi kişiler 23.-24. Gün yumurtlayabiliyor. Ben de pkoluydum. Hiç problem yaşamadan hamile kaldım çok şükür. Şu anda 17 aylık bi oğluşum var:nazar::anne:
Maşallah maşallah oğluşunaaa :anne: kaçıncı ay oldu canım bebeğin klomen kullanmadan mı oldu ??!bize de nasip etsin inş rabbim :dua:

Hayır canım pko olupta hamile olan çok zaten her ay farklı günlerde yumurtluyoruz o değişiyo geç yumurtlamak hamileliğe engel değil önemli olan yumurtlamak
yumurta akı gibi akıntı geldiği zaman kesin o ay yumurtlamış olur muyuz peki canım ?? Kafamda deli sorular :KK3: pko olduğumu bu ay öğrendim adetler ve hormonlar normal ama ultrason görüntüsü pko sadece :KK64:

Maşallah maşallah oğluşunaaa :anne: kaçıncı ay oldu canım bebeğin klomen kullanmadan mı oldu ??!bize de nasip etsin inş rabbim :dua:
Ben Doğum kontrol hapı kullanıyordum. Hapı bıraktım 3. Ay hamile kaldım. Hiç klomen vs gerek kalmadı. Darısı başınıza inşallaaahhhhhhh hayırlarlaaaa:dua::dua::dua:

yumurta akı gibi akıntı geldiği zaman kesin o ay yumurtlamış olur muyuz peki canım ?? Kafamda deli sorular :KK3: pko olduğumu bu ay öğrendim adetler ve hormonlar normal ama ultrason görüntüsü pko sadece :KK64:
O akıntıyı görünce yumurtluyorsun. Ben de şüphe ediyordum fakat akıntıyı gördüğüm zaman 21.gün progesteron a baktırdım. 13 çıktı. Yani yumurtlamışım

Hormonlar normal ve afetlerin düzenli ise yumurtlarsın kesin canım sadece yum gününü değerlendir gerisi Allahın işi zaten

Arkadaşlar Merhaba...
Lütfen yardımcı olun bana benim reglim 26 gün sürüyor. Yarın regli günüm fakat biraz evvel uzayan bildiğim yumurtlama akıntısı geldi. 25. Günde yumurtlama olurmu? Çok karışık kafam. Bilgisi olanlar lütfen yardım edin. Bu arada gebelik istiyoruz.

Arkadaşlar Merhaba...
Lütfen yardımcı olun bana benim reglim 26 gün sürüyor. Yarın regli günüm fakat biraz evvel uzayan bildiğim yumurtlama akıntısı geldi. 25. Günde yumurtlama olurmu? Çok karışık kafam. Bilgisi olanlar lütfen yardım edin. Bu arada gebelik istiyoruz.
Pko varsa ne zaman yumurtlayacagin belli olmaz adetin 25.gunu bile yumurtlaysn var mesela ben adetin peşine yumurtluyorum

Bende gec yumurtladim cnim pkoluyum 9 haftalk hamileyim. Sdce bebek geriden geliyor gec oldugu icin. Nrmalde 10 ama ultrasonda 9 gozukuyor buda bi sorun teskil etmiyor

Pko yok bende regli tarihim 1 nisandı test yaptım bugün çokk silik bir çizgi var resimde pek gözükmüyor. Biraz evvelde kahverengi akıntı geldi hiç bişey anlamadım :KK43:

Eklentiler

• 20170404_114925.webp
    20170404_114925.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 119
Sende geç yumurtlama mı var cnm bnde bugun 19. Günüm hala pozıtıfı görmedım

Eklentiler

• IMG_8483.webp
    IMG_8483.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 115
Kızlar bende pkoyum bugun adetin 34.gunu gebelik testi negatif bu da 26.gun ovulasyon testim gec mi yumurtlamis oluyorum

Eklentiler

• 83AADA3B-8CA3-4FE9-8A24-5BF88C9A18FF.webp
    83AADA3B-8CA3-4FE9-8A24-5BF88C9A18FF.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 74
Back
X