- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Pkodan dolayı geç yani 20-21. Günler yumurtlamak hamileliğe engel olabilir mi ?? Rahim duvarı o güne kadar fazla kalınlaşırsa gebelik oluşmasını önlüyo mu bilgisi olan var mı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pkodan dolayı geç yani 20-21. Günler yumurtlamak hamileliğe engel olabilir mi ?? Rahim duvarı o güne kadar fazla kalınlaşırsa gebelik oluşmasını önlüyo mu bilgisi olan var mı??
Canım herkes 15. Gün yumurtlayacak diye bir şey yok. Bu bir genel bilgidir. Kimi kişiler 23.-24. Gün yumurtlayabiliyor. Ben de pkoluydum. Hiç problem yaşamadan hamile kaldım çok şükür. Şu anda 17 aylık bi oğluşum varPkodan dolayı geç yani 20-21. Günler yumurtlamak hamileliğe engel olabilir mi ?? Rahim duvarı o güne kadar fazla kalınlaşırsa gebelik oluşmasını önlüyo mu bilgisi olan var mı??
Maşallah maşallah oğluşunaaaCanım herkes 15. Gün yumurtlayacak diye bir şey yok. Bu bir genel bilgidir. Kimi kişiler 23.-24. Gün yumurtlayabiliyor. Ben de pkoluydum. Hiç problem yaşamadan hamile kaldım çok şükür. Şu anda 17 aylık bi oğluşum var![]()
yumurta akı gibi akıntı geldiği zaman kesin o ay yumurtlamış olur muyuz peki canım ?? Kafamda deli sorularHayır canım pko olupta hamile olan çok zaten her ay farklı günlerde yumurtluyoruz o değişiyo geç yumurtlamak hamileliğe engel değil önemli olan yumurtlamak
Ben Doğum kontrol hapı kullanıyordum. Hapı bıraktım 3. Ay hamile kaldım. Hiç klomen vs gerek kalmadı. Darısı başınıza inşallaaahhhhhhh hayırlarlaaaaMaşallah maşallah oğluşunaaakaçıncı ay oldu canım bebeğin klomen kullanmadan mı oldu ??!bize de nasip etsin inş rabbim
![]()
İnş çok istiyorum canım Allah isteyen herkese versin inş ☺Ben Doğum kontrol hapı kullanıyordum. Hapı bıraktım 3. Ay hamile kaldım. Hiç klomen vs gerek kalmadı. Darısı başınıza inşallaaahhhhhhh hayırlarlaaaa![]()
amin cnm aminnnnİnş çok istiyorum canım Allah isteyen herkese versin inş ☺
O akıntıyı görünce yumurtluyorsun. Ben de şüphe ediyordum fakat akıntıyı gördüğüm zaman 21.gün progesteron a baktırdım. 13 çıktı. Yani yumurtlamışımyumurta akı gibi akıntı geldiği zaman kesin o ay yumurtlamış olur muyuz peki canım ?? Kafamda deli sorularpko olduğumu bu ay öğrendim adetler ve hormonlar normal ama ultrason görüntüsü pko sadece
![]()
Hayırlısı olsun hakkımızda canım ya...O akıntıyı görünce yumurtluyorsun. Ben de şüphe ediyordum fakat akıntıyı gördüğüm zaman 21.gün progesteron a baktırdım. 13 çıktı. Yani yumurtlamışım
yumurta akı gibi akıntı geldiği zaman kesin o ay yumurtlamış olur muyuz peki canım ?? Kafamda deli sorularpko olduğumu bu ay öğrendim adetler ve hormonlar normal ama ultrason görüntüsü pko sadece
![]()
İnşallah canım allah dualarımızı kabuk eder inşallahHormonlar normal ve afetlerin düzenli ise yumurtlarsın kesin canım sadece yum gününü değerlendir gerisi Allahın işi zaten
Pko varsa ne zaman yumurtlayacagin belli olmaz adetin 25.gunu bile yumurtlaysn var mesela ben adetin peşine yumurtluyorumArkadaşlar Merhaba...
Lütfen yardımcı olun bana benim reglim 26 gün sürüyor. Yarın regli günüm fakat biraz evvel uzayan bildiğim yumurtlama akıntısı geldi. 25. Günde yumurtlama olurmu? Çok karışık kafam. Bilgisi olanlar lütfen yardım edin. Bu arada gebelik istiyoruz.
Bende gec yumurtladim cnim pkoluyum 9 haftalk hamileyim. Sdce bebek geriden geliyor gec oldugu icin. Nrmalde 10 ama ultrasonda 9 gozukuyor buda bi sorun teskil etmiyorPkodan dolayı geç yani 20-21. Günler yumurtlamak hamileliğe engel olabilir mi ?? Rahim duvarı o güne kadar fazla kalınlaşırsa gebelik oluşmasını önlüyo mu bilgisi olan var mı??
Testi ortadan 2ye ayirip foto ceksene cnimPko yok bende regli tarihim 1 nisandı test yaptım bugün çokk silik bir çizgi var resimde pek gözükmüyor. Biraz evvelde kahverengi akıntı geldi hiç bişey anlamadım![]()
Sende geç yumurtlama mı var cnm bnde bugun 19. Günüm hala pozıtıfı görmedımPkodan dolayı geç yani 20-21. Günler yumurtlamak hamileliğe engel olabilir mi ?? Rahim duvarı o güne kadar fazla kalınlaşırsa gebelik oluşmasını önlüyo mu bilgisi olan var mı??