• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç Yumurtlama Olabilir mi?

Yoğun bir göğüs ucu hassasiyeti sadece ki adet öncesi de yaşardım. Başka bir belirti oluşmadı.
Kasık ağrısı olmadı mı bende de yok şuan sadece ağzımda metal tat var ne yaptıysam geçiremedim çok kötü bide akıntım aşırı derecede çok vardı şeffaf uzayan türden hatta şuan kesildi kafam çok karışık başka da bişey yok 🥺

Kasık ağrısı olmadı mı bende de yok şuan sadece ağzımda metal tat var ne yaptıysam geçiremedim çok kötü bide akıntım aşırı derecede çok vardı şeffaf uzayan türden hatta şuan kesildi kafam çok karışık başka da bişey yok 🥺
Kasık ağrısı olmadı. Dün karnımda doluluk hissediyordum ama şişkinlik gibi de. Progesteron artışından oluyot herhalde rahim de kalınlaştığo için . Akıntı da azaldı yoka yakın gibi şu an.

Kasık ağrısı olmadı. Dün karnımda doluluk hissediyordum ama şişkinlik gibi de. Progesteron artışından oluyot herhalde rahim de kalınlaştığo için . Akıntı da azaldı yoka yakın gibi şu an.
Benimde alt karnım dolu gibi hissediyorum akımtım da azaldı göğüs hassasiyeti hiç yok 🥺

Benimde 2 gün gecikmem var testler negatif belirtileriniz neydi acaba benim düne kadar şeffaf uzayan akıntım vardı bugün yok denecek kadar azalmış anlamadım çok akıntım vardı kesiliyor adet mi olucam
İnanin adet belirtilerinden başka bir şey yoktu.

Sorun şu benim oda yok sadece 3 gün gecikmem birde açık sarı bir akıntım var daha da bişey yok🥺
İnanın aylardır hep kendimi dinledim. Regl öncesi olmayan belirtiler yaşadım hamilelikle bağdaştırdım. Hatta 10 tane gebelik testinin 8 tanesi pozitif çıkmıştı ama kanda negatifti. Bunları yaşadığım zamanda değil de aslında ummadığım bir anda oldu , döngüm normalde saat gibi işlerken bu ay 10 gün geç yumurtladım. Yani demem o ki zor biliyorum ama zihninizi biraz rahatlatın ve gevşeyin. Adet olmadıysanız hala gebelik durumu var. Gecikmeniz de var. 2 gün sonra testinizi yenileyin ama güvenilir 2 marka olsun. Benim gecikmenin 6. gününde aşırı silik pozitifleşmişti. İnsanın içi içini yiyor biliyorum ama düşünmemeye çalışın bir süre. Eğer gebelik yoksa ( inşallah vardır) vücut strese girdiği için de gecikme yaşanıyor olabilir. Bir de belirtiler herkes de çok farklı mesela ben de göğüs hassasiyeti hiç olmadı. Umarım testi yenilediğinizde gönlünüzden geçen gerçekleşir. Belirtileriniz o yönde insallah sizi mutlu edecek sonuçlar görürsünüz❤️😊

İnanın aylardır hep kendimi dinledim. Regl öncesi olmayan belirtiler yaşadım hamilelikle bağdaştırdım. Hatta 10 tane gebelik testinin 8 tanesi pozitif çıkmıştı ama kanda negatifti. Bunları yaşadığım zamanda değil de aslında ummadığım bir anda oldu , döngüm normalde saat gibi işlerken bu ay 10 gün geç yumurtladım. Yani demem o ki zor biliyorum ama zihninizi biraz rahatlatın ve gevşeyin. Adet olmadıysanız hala gebelik durumu var. Gecikmeniz de var. 2 gün sonra testinizi yenileyin ama güvenilir 2 marka olsun. Benim gecikmenin 6. gününde aşırı silik pozitifleşmişti. İnsanın içi içini yiyor biliyorum ama düşünmemeye çalışın bir süre. Eğer gebelik yoksa ( inşallah vardır) vücut strese girdiği için de gecikme yaşanıyor olabilir. Bir de belirtiler herkes de çok farklı mesela ben de göğüs hassasiyeti hiç olmadı. Umarım testi yenilediğinizde gönlünüzden geçen gerçekleşir. Belirtileriniz o yönde insallah sizi mutlu edecek sonuçlar görürsünüz❤️😊
O kadar güzel anlatmışsınız ki teşekkür ederim 🙏 evet düşünmemek çok zor aklım sürekli orda ufak bişey oluyor hemen hamileliğe bağlıyorum bizdeki de umut işte acaba mı dedirttiyor hayırlısı neyse o olsun artık ne yapalım 🙏❤️

Kesinlikle katılıyorum. Ben de yumurtlama öncesi sonrası haftada 3-4 gün denediğim onca ayda olmadı. Bir hafta geç yumurtladığım ve sadece bir kere denediğim hafta yumurtlama günü bile olmayan bir günde oldu. Gerçekten zamanı varmış ve o zaman geldiğinde bir şekilde oluyormuş. Bir hafta sonra bile anlayabilirsiniz eğer varsa. Test yaptığımda bir belirtim vardı diyemem ben de. Geç döllenme olmuştur belki de sizin de 🌸

4 gün gecikmede test yaptım bir şey yoktu. 7 gün gecikmede tekrarladım çok silik pozitif cıktı kan da değerim ise 11.07. Doktor bugün bir daha çağırdı artışı görebilmek için. Ben adeti düzenli olan birisiydim ama niyeyse 10 gün kadar gec yumurtladim bu ay. Nasip ya hiç ummadığım şekilde Allah nasip etti. Allah sizin de gönlünüze göre versin.🤍
Merhaba, 11.07 çıkan kan sonucunuzun tarihi neydi ve diğer beta sonuçlarınız neler 2 güne bir beta verdiniz mi ?

Merhaba, 11.07 çıkan kan sonucunuzun tarihi neydi ve diğer beta sonuçlarınız neler 2 güne bir beta verdiniz mi ?
3 Şubat’ta bu değerdi. 6 Şubat’ta 80’e yükseldi. Bugün doktora sonuç göstermeye gideceğiz

Merhabalar hayırlı olsun öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi ne yaptınız güncel durumunuz nedir
Teşekkür ederim betahcg takibi yapıyoruz şu anda 1000 li seviyelere ulaştı. Haftaya kadın doğum görecek.

Döngünüz hep düzenli demişsiniz benimde öyle hep öyle hesaplıyorm yumurtlamayu

Döngünüz hep düzenli demişsiniz benimde öyle hep öyle hesaplıyorm yumurtlamayu
Evet düzenliydi ama artık hangi sebeple bilmiyorum yumurtlama zamanım gecikti bu ay. Hiç bu kadar gecikeceğini düşünmezdim ama oluyormuş.

O kadar güzel anlatmışsınız ki teşekkür ederim 🙏 evet düşünmemek çok zor aklım sürekli orda ufak bişey oluyor hemen hamileliğe bağlıyorum bizdeki de umut işte acaba mı dedirttiyor hayırlısı neyse o olsun artık ne yapalım 🙏❤️
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumdayım da sonucunuzu merak ettim ♥️

Kizlar 35 günde bir adet oluyorum adetimin 44.gunundeyim testler negatif çıkıyor hala adet olmadım adet belirtilerimde yok hamilelik belirtilerimde yok test yapıyorum negatif çıkıyor ve adetimin 38. Gününde bir gün boyunca ara ara kahverengi lekeler gelmişti akşam kesilmişti ve internetten araştırdım yumurtlama lekesi oluyormuş yerleşme kanaması olsaydı bugüne kadar pozitifi görmüş olurdum yani anlayacağınız geç yumurtlama oldu adet günü beklerken yumurtlama oldu şuan adetimin üzerinden 9 gün geçmiş oluyor 7 gündür de yumurtlamam oldu karmaşık oldu biraz ama 4-5 gün sonra ya pozitifi görecem yada adet olacam hayırlısı

Back
X