- Emoji Skoru
- 114
- Puanlar
- 18
Yoğun bir göğüs ucu hassasiyeti sadece ki adet öncesi de yaşardım. Başka bir belirti oluşmadı.Anladım belirtileriniz neydi peki biraz bahseder misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoğun bir göğüs ucu hassasiyeti sadece ki adet öncesi de yaşardım. Başka bir belirti oluşmadı.Anladım belirtileriniz neydi peki biraz bahseder misiniz
Kasık ağrısı olmadı mı bende de yok şuan sadece ağzımda metal tat var ne yaptıysam geçiremedim çok kötü bide akıntım aşırı derecede çok vardı şeffaf uzayan türden hatta şuan kesildi kafam çok karışık başka da bişey yokYoğun bir göğüs ucu hassasiyeti sadece ki adet öncesi de yaşardım. Başka bir belirti oluşmadı.
Kasık ağrısı olmadı. Dün karnımda doluluk hissediyordum ama şişkinlik gibi de. Progesteron artışından oluyot herhalde rahim de kalınlaştığo için . Akıntı da azaldı yoka yakın gibi şu an.Kasık ağrısı olmadı mı bende de yok şuan sadece ağzımda metal tat var ne yaptıysam geçiremedim çok kötü bide akıntım aşırı derecede çok vardı şeffaf uzayan türden hatta şuan kesildi kafam çok karışık başka da bişey yok![]()
Benimde alt karnım dolu gibi hissediyorum akımtım da azaldı göğüs hassasiyeti hiç yokKasık ağrısı olmadı. Dün karnımda doluluk hissediyordum ama şişkinlik gibi de. Progesteron artışından oluyot herhalde rahim de kalınlaştığo için . Akıntı da azaldı yoka yakın gibi şu an.
İnanin adet belirtilerinden başka bir şey yoktu.Benimde 2 gün gecikmem var testler negatif belirtileriniz neydi acaba benim düne kadar şeffaf uzayan akıntım vardı bugün yok denecek kadar azalmış anlamadım çok akıntım vardı kesiliyor adet mi olucam
Sorun şu benim oda yok sadece 3 gün gecikmem birde açık sarı bir akıntım var daha da bişey yokİnanin adet belirtilerinden başka bir şey yoktu.
İnanın aylardır hep kendimi dinledim. Regl öncesi olmayan belirtiler yaşadım hamilelikle bağdaştırdım. Hatta 10 tane gebelik testinin 8 tanesi pozitif çıkmıştı ama kanda negatifti. Bunları yaşadığım zamanda değil de aslında ummadığım bir anda oldu , döngüm normalde saat gibi işlerken bu ay 10 gün geç yumurtladım. Yani demem o ki zor biliyorum ama zihninizi biraz rahatlatın ve gevşeyin. Adet olmadıysanız hala gebelik durumu var. Gecikmeniz de var. 2 gün sonra testinizi yenileyin ama güvenilir 2 marka olsun. Benim gecikmenin 6. gününde aşırı silik pozitifleşmişti. İnsanın içi içini yiyor biliyorum ama düşünmemeye çalışın bir süre. Eğer gebelik yoksa ( inşallah vardır) vücut strese girdiği için de gecikme yaşanıyor olabilir. Bir de belirtiler herkes de çok farklı mesela ben de göğüs hassasiyeti hiç olmadı. Umarım testi yenilediğinizde gönlünüzden geçen gerçekleşir. Belirtileriniz o yönde insallah sizi mutlu edecek sonuçlar görürsünüzSorun şu benim oda yok sadece 3 gün gecikmem birde açık sarı bir akıntım var daha da bişey yok![]()
O kadar güzel anlatmışsınız ki teşekkür ederimİnanın aylardır hep kendimi dinledim. Regl öncesi olmayan belirtiler yaşadım hamilelikle bağdaştırdım. Hatta 10 tane gebelik testinin 8 tanesi pozitif çıkmıştı ama kanda negatifti. Bunları yaşadığım zamanda değil de aslında ummadığım bir anda oldu , döngüm normalde saat gibi işlerken bu ay 10 gün geç yumurtladım. Yani demem o ki zor biliyorum ama zihninizi biraz rahatlatın ve gevşeyin. Adet olmadıysanız hala gebelik durumu var. Gecikmeniz de var. 2 gün sonra testinizi yenileyin ama güvenilir 2 marka olsun. Benim gecikmenin 6. gününde aşırı silik pozitifleşmişti. İnsanın içi içini yiyor biliyorum ama düşünmemeye çalışın bir süre. Eğer gebelik yoksa ( inşallah vardır) vücut strese girdiği için de gecikme yaşanıyor olabilir. Bir de belirtiler herkes de çok farklı mesela ben de göğüs hassasiyeti hiç olmadı. Umarım testi yenilediğinizde gönlünüzden geçen gerçekleşir. Belirtileriniz o yönde insallah sizi mutlu edecek sonuçlar görürsünüz![]()
Kesinlikle katılıyorum. Ben de yumurtlama öncesi sonrası haftada 3-4 gün denediğim onca ayda olmadı. Bir hafta geç yumurtladığım ve sadece bir kere denediğim hafta yumurtlama günü bile olmayan bir günde oldu. Gerçekten zamanı varmış ve o zaman geldiğinde bir şekilde oluyormuş. Bir hafta sonra bile anlayabilirsiniz eğer varsa. Test yaptığımda bir belirtim vardı diyemem ben de. Geç döllenme olmuştur belki de sizin deİnanın aylardır hep kendimi dinledim. Regl öncesi olmayan belirtiler yaşadım hamilelikle bağdaştırdım. Hatta 10 tane gebelik testinin 8 tanesi pozitif çıkmıştı ama kanda negatifti. Bunları yaşadığım zamanda değil de aslında ummadığım bir anda oldu , döngüm normalde saat gibi işlerken bu ay 10 gün geç yumurtladım. Yani demem o ki zor biliyorum ama zihninizi biraz rahatlatın ve gevşeyin. Adet olmadıysanız hala gebelik durumu var. Gecikmeniz de var. 2 gün sonra testinizi yenileyin ama güvenilir 2 marka olsun. Benim gecikmenin 6. gününde aşırı silik pozitifleşmişti. İnsanın içi içini yiyor biliyorum ama düşünmemeye çalışın bir süre. Eğer gebelik yoksa ( inşallah vardır) vücut strese girdiği için de gecikme yaşanıyor olabilir. Bir de belirtiler herkes de çok farklı mesela ben de göğüs hassasiyeti hiç olmadı. Umarım testi yenilediğinizde gönlünüzden geçen gerçekleşir. Belirtileriniz o yönde insallah sizi mutlu edecek sonuçlar görürsünüz![]()
Merhaba, 11.07 çıkan kan sonucunuzun tarihi neydi ve diğer beta sonuçlarınız neler 2 güne bir beta verdiniz mi ?4 gün gecikmede test yaptım bir şey yoktu. 7 gün gecikmede tekrarladım çok silik pozitif cıktı kan da değerim ise 11.07. Doktor bugün bir daha çağırdı artışı görebilmek için. Ben adeti düzenli olan birisiydim ama niyeyse 10 gün kadar gec yumurtladim bu ay. Nasip ya hiç ummadığım şekilde Allah nasip etti. Allah sizin de gönlünüze göre versin.![]()
3 Şubat’ta bu değerdi. 6 Şubat’ta 80’e yükseldi. Bugün doktora sonuç göstermeye gideceğizMerhaba, 11.07 çıkan kan sonucunuzun tarihi neydi ve diğer beta sonuçlarınız neler 2 güne bir beta verdiniz mi ?
İnşallah hayırlı ve güzel ilerler3 Şubat’ta bu değerdi. 6 Şubat’ta 80’e yükseldi. Bugün doktora sonuç göstermeye gideceğiz
Çok teşekkür ederim inşallah darısı bekleyenleri başınaİnşallah hayırlı ve güzel ilerler![]()
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi ne yaptınız güncel durumunuz nedirÇok teşekkür ederim inşallah darısı bekleyenleri başına![]()
Teşekkür ederim betahcg takibi yapıyoruz şu anda 1000 li seviyelere ulaştı. Haftaya kadın doğum görecek.Merhabalar hayırlı olsun öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi ne yaptınız güncel durumunuz nedir
Döngünüz hep düzenli demişsiniz benimde öyle hep öyle hesaplıyorm yumurtlamayuİnanın aylardır hep kendimi dinledim. Regl öncesi olmayan belirtiler yaşadım hamilelikle bağdaştırdım. Hatta 10 tane gebelik testinin 8 tanesi pozitif çıkmıştı ama kanda negatifti. Bunları yaşadığım zamanda değil de aslında ummadığım bir anda oldu , döngüm normalde saat gibi işlerken bu ay 10 gün geç yumurtladım. Yani demem o ki zor biliyorum ama zihninizi biraz rahatlatın ve gevşeyin. Adet olmadıysanız hala gebelik durumu var. Gecikmeniz de var. 2 gün sonra testinizi yenileyin ama güvenilir 2 marka olsun. Benim gecikmenin 6. gününde aşırı silik pozitifleşmişti. İnsanın içi içini yiyor biliyorum ama düşünmemeye çalışın bir süre. Eğer gebelik yoksa ( inşallah vardır) vücut strese girdiği için de gecikme yaşanıyor olabilir. Bir de belirtiler herkes de çok farklı mesela ben de göğüs hassasiyeti hiç olmadı. Umarım testi yenilediğinizde gönlünüzden geçen gerçekleşir. Belirtileriniz o yönde insallah sizi mutlu edecek sonuçlar görürsünüz![]()
Evet düzenliydi ama artık hangi sebeple bilmiyorum yumurtlama zamanım gecikti bu ay. Hiç bu kadar gecikeceğini düşünmezdim ama oluyormuş.Döngünüz hep düzenli demişsiniz benimde öyle hep öyle hesaplıyorm yumurtlamayu
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumdayım da sonucunuzu merak ettimO kadar güzel anlatmışsınız ki teşekkür ederimevet düşünmemek çok zor aklım sürekli orda ufak bişey oluyor hemen hamileliğe bağlıyorum bizdeki de umut işte acaba mı dedirttiyor hayırlısı neyse o olsun artık ne yapalım
![]()
8 gün gecikmeyle adet oldum ayın 18nde şuan yumurtlama takibindeyim ovulasyon testi ileMerhaba sonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumdayım da sonucunuzu merak ettim![]()